.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

Малко помож =) ...

Така знам, че ще има много възмутени постоянни юзъри, които ще почнат да пишат как може да пускам такава тема отново и отново при положение, че я има някъде в архива и то не веднъж, просто съм много зле и не мога да работя с гадния архив за което се извинявам и се надявам да не ме критикувате много

Искам да попитам къде точно се намира прочутата g точка, и как най - лесно мога да я намеря. Хмм и ако е възможно хора които ще пишат безмислици да не се включват, на кратко и сбито фактите :Р Мерси предварително на всички които са ми влезли в положението .

Новия ви дизайн е зашеметяващ, не съм влизал от много време и ... с няколко думи много прави впечатление , евала ви правя

Rammstein
    Guest
    Г-точка е нервен ганглий вътре в женското влагалище, на предната стена и на около 12 см дълбочина. Доволен ли си??? Ако го разбра де...

Guest
    Заключ.

Ако автора/ката иска снимка с разположението може да си даде меила или да ми пише Л.С.

az mislq 4e e kum 30cm

G-точката. Накратко за нея, това е малко мускулче, локализиращо се на различно място при всяка жена, но най-общо казано може да се намери на 2-3сантиметра от входа на влагалището в горната му страна малко над пикочното отверстие. Стимулирането й докарва жената по-бързо до оргазъм,.. оргазъм с главно О. Неговата интензивност и продължителност са много по-големи. .. Не се страхувайте да потърсите тази точица,.. ако не успеете от първия опит не се отказвайте...Ima6e go v edna statiq v toq sait.

Град
    София
    Толкова е 10-12
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Guest
    аз продължавам да не мога да разбера неинформирани хора защо продалжават да се обаждат?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    аз продължавам да не мога да разбера неинформирани хора защо продалжават да се обаждат?
    Даи си меила да ти пратя снимка и ще видиш.

ОМГ още ли има хора дето не знаят???И на колко си????на 11,12 или най-много да си на 13години!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си