- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо съдбата ми го отнема така...
:P
Не Ме е Яд ,Че сИ ТъП,А Че Си ЛиЧи...
уау...трогателно![]()
Ако не можеш да умреш за човека
когото обичаш,тогава живей за него!
момчето ми умира от рак... незнам защо ти е така смешноПървоначално написано от HYPE
![]()
Не Ме е Яд ,Че сИ ТъП,А Че Си ЛиЧи...
revtune6 jalka si
по-добре не пишете подобни коментариПървоначално написано от HYPE
Не осъзнавате ли болката на хората и че такива подмятания могат да ги наранят?...
та по темата-незнам наистина незнам какво да ти кажа....Съчувствам ти въпреки че немога да твърдя че знам какво ти е...Надявам се обаче и искрено ти пожелавам да успееш да преодолееш тази мъка..и да се оправиш...
just a kid۵
ооо извинявам се че не съм прочел цялата шльокавица ред по ред, дума по дума. Ама е хубаво като си българин да пишеш на български, не може да очакваш от всеки да го чете. Та така и с мене, прочетох го в началото и си направих тоя извод.Първоначално написано от _WiTh`LoVe_
мацка sorry за приятеля ти, извинявай![]()
Ей тъп!Я вземи си го начукай по-добре а!!!!!!!!!!!!!!Лигавник!!!!!Ти знаеш ли какво е да ти се случи нещо такова ве мухлйо?Да ти пикая в устата!Задник!Всичко се връща копеле..ще видиш кво е да страдаш!Първоначално написано от vvs_go
Към авторката:Мила мн съжелявам
Moderated by koalka
т.2 от Правилника!
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Абе хора научете се да пищете на кирилица! (във форума има вградена) как може да сте толкова егоистични да карате хората да си морят очите по този начин. сигурно би ми било интерсно да прочета написаното, но няма - съгласна съм с HYPE
Ужасно съжалявам за ставащото!Но все пак ти по-добре да си до него и да сте щастливи.