Викам си преди като отварях сайта и си мислих че тука има момчета и момичета които праскат чекии под одеалото в чест на лиубомотот момиче ама се оказа че не е точно така.Сега и на мене ми се наложи да пиша.Както и да е.На 19 Декември срепнах едно момиче което направо ми взе акъла.Много ми хареса още от самото на4ало.Като приятелка беше супер мн се сближихме с нея.Но аз още от самото начало нз кво да правя защото си мислих че това е една от мойте прищявки и не исках да си рискувам приятелството с нея само за 2 дена кеф с едно красиво момиче каквото е тя.Невероятна е мн я обичам.И реших 4е не е само пърче месо с което да се забавлявам и че бих искал да имам нещо дълеч повече с нея.Постоянно имаше някакви искри между нас и аз се реших да говоря с нея и тогава дойде и моят проблем тя ми каза цитирам "Еми какво да ти кажа в последно време мн се сближих с теб и си мисля от това което съм се убедила за себе си че няма да стане нищо а аз не искам да те губя като приятел,защото ти си единственото момче с което мога да се забавлявам за плача ти си птосто мечта за 1 момиче и се притиснявам да не те загубя " при което на мене много гадно ми стана сичко стана с главата надолу.Затова искам съвет от вас какво да правя.Вече съм решил,че ще се боря за нея имам кораж имам всичко и се моля вие само да ми подскажете по някакъв начин как ще стане това.Какво бихте направили ако сте в моята ситуация?Четох много такива теми но си мисля че нямам нужда нито от уроци за дон жуан трябва ми нещо за слу4ая и ви моля да ми помогнете.Благодаря предварително