- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Филми с футболна теметика
Можете ли да ми кажете филми с футболна тематика нещо като Goal или Kicking And Screaming.Ако можете ми дайте линк за субс на GOAL 2 защото чакам да излязат още от самата му премиера. Благодаря предварително![]()
Като видях темата и аз за това се сетихПървоначално написано от 182+44_4adel
![]()
А да- филма кърти![]()
хъхъ..
Football Factory
Е той човека иска филми,в които има футбол,а във Фекчърито няма.Първоначално написано от xaxo_xixi
![]()
Иначе филми за футболното хулиганство - Football Factory,Green Street Hooligans(има много фантазии,но не е лош),I.D.,The Firm...
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word
The Firm е най-якият филм правен за хулиганите на Уест Хем изобщо. ID е класика в жанра.
Mean Machine
![]()
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Не само, че не е лош, но е и по-як от ФФ, но вече ти обяснвахПървоначално написано от Red.Chil
![]()
Да нямаш предвид Shaolin Soccer???Първоначално написано от Mastodont
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
че кой ти следи футбол в днешно време![]()
ВЕЕЕЕЕЕРНИ СМЕ ДО ГРООБ ЛЯЛЯЛЛЯЯ![]()
"Никой".Първоначално написано от 1921
![]()
Аз пък не мога да разбера защо все още има хора,които си мислят,че за да си фен на някой отбор(ултрас,мултрас,кежуъ ) трябва да си с фашистки убеждения...Мина времето на 'White PowDer' по стадионите.
Skin e Punk contro il razzismo
Sper le vie della cittа
la voce dei ribelli
la forza una realtа
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Подкрепям! Мина ми времето, когато ме интересуваше кой е вкарал гол и кой е подал... 90минути съпорт!Първоначално написано от ATAKABG
i can fly with bobbles preaty bobbles in the air
they fly so hide and toch the sky
ther is your famous
ther is your famous
ther is your famous ther is your famous GHS
Абе кур за Лийдс!
Тоя измислен химн на чуковете не знам отде го изкопа. А такова нещо като GSE никога не е съществувало. ICF.
Чакат се субс към епизодите.
http://youtube.com/watch?v=4rt6U1MNBSA
mesmer
Които са от Борово да драснат едно лс.
Имаше един форум преди време за българските футболни холигани, ако някой го знае да ми прати ЛС.