- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- smet se zashtoto sum devstvena
Първоначално написано от devstvenata^
Или по-специално моми1етата в тоя клас. Не може да сте на по 15 години и всички да са се ебали.Лъжат !!!! Не им вярвай и не се предавай,само защото ти се подиграват. Знаеш,че винаги последният се смее най-добре![]()
![]()
Абе ти добре ли си на 15 още си дете аз съм на 16, девствена съм и се гордея с това просто трябва да срещнеш подходящия =D>
da si na 15 i da si devstvena si e ne6to normalno i trqbva da si ostane takova, naistina nqma ot kakvo da se pritesnqva6. Az za pruv put spah s mom4e na 17, mn go obi4am, zaedno sme si, toi su6to me obi4a, kakvo pove4e da iskam, sexa e strahoten, ama sum go napravila kogato sum go poiskala. Suvetut mi e da go napravi6 samo 6toto ti go iska6, ne 6toto nqkakvi malki puiki se mislqt za zreli jeni
Виж ся devstvenata^ аз ти казвам (а и като гледам вси4ки преди мене) въобще не им са връзвай на тия курвета - живота си е твой .Ти си решаваш кога ще си готова за тази отговорна стъпка.Много добре си го казала това,4е искаш първо да си сигурна 4е с партньора ти споделяте еднакви 4увства един към друг и може да си имате доверие.Аз мисля 4е 15 е ранна възраст за активно водене на полов живот (е , всеки сам си решава,това е ли4но мое мнение ).Тъй 4е тегли им по една майна и от мене на твойте съу4ени4ки и си живей живота - сега ти е времето, пък за секс ще имаш предостатъ4но годинки да си го практикуваш.А относно до курветата: Както са тръгнали от 8ми клас да си отмятат бройките на тефтер4етата най-много да стигнат до пълен работен ден на магистралата ,ако ме разбираш...![]()
П.С. Де да имаше пове4е моми4ета като тебе... =D>
Виж ся devstvenata^ аз ти казвам (а и като гледам вси4ки преди мене) въобще не им са връзвай на тия курвета - живота си е твой .Ти си решаваш кога ще си готова за тази отговорна стъпка.Много добре си го казала това,4е искаш първо да си сигурна 4е с партньора ти споделяте еднакви 4увства един към друг и може да си имате доверие.Аз мисля 4е 15 е ранна възраст за активно водене на полов живот (е , всеки сам си решава,това е ли4но мое мнение ).Тъй 4е тегли им по една майна и от мене на твойте съу4ени4ки и си живей живота - сега ти е времето, пък за секс ще имаш предостатъ4но годинки да си го практикуваш.А относно до курветата: Както са тръгнали от 8ми клас да си отмятат бройките на тефтер4етата най-много да стигнат до пълен работен ден на магистралата ,ако ме разбираш...![]()
Ебаси как съм сложил 3 поста наведнъж без да разбера - явно трябва да си лягам по-рано 4е ...![]()
Първоначално написано от [CSKA
и аз това щях да питам![]()
По темата:не гледай другите,ни им се връзвай и не се опитвай да им подражаваш![]()
mersiii mnogo