.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Цитирай Първоначално написано от devstvenata^
    na daskaloto nishto mu nqma klasa e tup ...

Или по-специално моми1етата в тоя клас. Не може да сте на по 15 години и всички да са се ебали.Лъжат !!!! Не им вярвай и не се предавай,само защото ти се подиграват. Знаеш,че винаги последният се смее най-добре

Град
    София
    Абе ти добре ли си на 15 още си дете аз съм на 16, девствена съм и се гордея с това просто трябва да срещнеш подходящия =D>

Guest
    da si na 15 i da si devstvena si e ne6to normalno i trqbva da si ostane takova, naistina nqma ot kakvo da se pritesnqva6. Az za pruv put spah s mom4e na 17, mn go obi4am, zaedno sme si, toi su6to me obi4a, kakvo pove4e da iskam, sexa e strahoten, ama sum go napravila kogato sum go poiskala. Suvetut mi e da go napravi6 samo 6toto ti go iska6, ne 6toto nqkakvi malki puiki se mislqt za zreli jeni

Гост_нерегистриран
    Guest
    Виж ся devstvenata^ аз ти казвам (а и като гледам вси4ки преди мене) въобще не им са връзвай на тия курвета - живота си е твой .Ти си решаваш кога ще си готова за тази отговорна стъпка.Много добре си го казала това,4е искаш първо да си сигурна 4е с партньора ти споделяте еднакви 4увства един към друг и може да си имате доверие.Аз мисля 4е 15 е ранна възраст за активно водене на полов живот (е , всеки сам си решава,това е ли4но мое мнение ).Тъй 4е тегли им по една майна и от мене на твойте съу4ени4ки и си живей живота - сега ти е времето, пък за секс ще имаш предостатъ4но годинки да си го практикуваш.А относно до курветата: Както са тръгнали от 8ми клас да си отмятат бройките на тефтер4етата най-много да стигнат до пълен работен ден на магистралата ,ако ме разбираш...

П.С. Де да имаше пове4е моми4ета като тебе... =D>

Гост_нерегистриран
    Guest
    Виж ся devstvenata^ аз ти казвам (а и като гледам вси4ки преди мене) въобще не им са връзвай на тия курвета - живота си е твой .Ти си решаваш кога ще си готова за тази отговорна стъпка.Много добре си го казала това,4е искаш първо да си сигурна 4е с партньора ти споделяте еднакви 4увства един към друг и може да си имате доверие.Аз мисля 4е 15 е ранна възраст за активно водене на полов живот (е , всеки сам си решава,това е ли4но мое мнение ).Тъй 4е тегли им по една майна и от мене на твойте съу4ени4ки и си живей живота - сега ти е времето, пък за секс ще имаш предостатъ4но годинки да си го практикуваш.А относно до курветата: Както са тръгнали от 8ми клас да си отмятат бройките на тефтер4етата най-много да стигнат до пълен работен ден на магистралата ,ако ме разбираш...

Гост_нерегистриран
    Guest

Госта_нерегистриран
    Guest
    Ебаси как съм сложил 3 поста наведнъж без да разбера - явно трябва да си лягам по-рано 4е ...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Re: smet se zashtoto sum devstvena

Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]
    Цитирай Първоначално написано от devstvenata^
    nz kakvo da pravq nz kakvo da kaja vsichki ot klas i ot cqloto uchilishte mi se podigravat zashtoto az vse oshte sum devstvena e dobre de kakva da sum kato sum na 15 godini ne moga da legna s koe da e momche nali trqbva da go obicham nali trqbva da mu vqrvam a povecheto momicheta spqt s koito im padne mislqt me za zadrustena a az ne sum takava prosto imam poveche akul ot tehniq spored vas normalno li e edno 15 godishno momcieh da e vse oshte devstveno mnogo vi molq pomognete mi ...?!
    ти в коеучилище учиш че всичките 15 годишни момиченца са НЕдевствени..

и аз това щях да питам
    По темата:не гледай другите,ни им се връзвай и не се опитвай да им подражаваш

devstvenata^
    Guest
    mersiii mnogo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си