- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Деликатен въпрос
Трябва ли преди да правя анален секс да си направя клизма?![]()
От хигиенична гледна точка със сигурност.
Аз преди да правя анален секс с приятелката ми тя винаги си прави и казва че било приятно.
Не!Ние с моя фр като правихме анален секс (казвам правихме защото получих хемороиди и ..
![]()
) ама не съм си правила клизма и вс беше ок
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Желателно е да ти кажа освен ако неискаш гафове
Не е задължително, но е препоръчително...
Първоначално написано от Sexapilna_kukla
Ne e zaduljitelno no e preporu4itelno okolo 2 4asa predi tova da si hodila po goliama nyjda za da si sigyrna 4e niama da ima gafove.Az do sega ne sum si pravila klizmi i ne sum imala nikakuv problem po vreme ili sled analen seks![]()
Ще е много по-яко ако си направиш клизма защото ще си сигурна че няма да стане авария.И бях чел че клизмата овеличавала чувствителността или нещо такова(за жената де,но може и да бъркам).
![]()
Първоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koфти тръпка
По-хубаво е да си направиш,от хигиенична гледна точкаИ на тебе и на приятелят ти ще ви е по-приятно като знаете,1е няма да има изненади
тук е мястото да попитам... доколкото знам, клизма се прави, като си пъхаш една тръбичка в задника и изсмукваш квото има в него // образно казано![]()
//, само че може ли да ми обясните //за информация искам да знам// как по-точно се прави и откъде си взимате тръбичките или там квото взимате... любопитно ми е!
![]()
![]()
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Никога ли не си си правилб клизма. 100% като бебе са ти правили. Просто се слага вода и може сапун с вода в 1 гумен барон, който има пластмасов накрайник. той се мушка в аналния отвор, изтисква се съдържанието на балона в дебелото черво и при изтичане се изкарва всичко, което се съдържа в него. дано не е прозвучало гнусно. прави се при запек!
Awe v koi kurnik sa t eotgledali tebe weПървоначално написано от malkoto_sladur4e
!? anal bez klizma o.O...ama ti si ebahti kurvata ne4istoplutna sigurno...
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Ti pederast li si ? +.+Първоначално написано от Sam90
I never eat a pig cuz a pig is a cop