- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален секс
Ще ми стане ли нещо ако гаджето ми свърши в мен докато правим анален секс?
не !
fani me za huq
Не![]()
Ей гъз тоест гост я по полека да не фанеш горътаПървоначално написано от Анонимко
194kоalka бан по ип и профил 213.226.12.60
Коалке, преди ми беше изключително симпатична, но нещо май ти порастна работата. Не ти отива...
Първоначално написано от Друг гост
Мисля,че това не е нашата Коалка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да, може да забременееш![]()
Сега сериозно: Не, нищо няма да ти стане.
Първоначално написано от MeTaL4eTo`f
![]()
![]()
Опа
Мая някой се е разсеял
![]()
Да може ще ти излезе през устата хаха![]()
Определено не е !Първоначално написано от MeTaL4eTo`f
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Нееееееееееееееее нищо няма да ти има![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
може ли и аз да се включа и да те чукам в путката?!?
Здравей! Първо искам да те уверя в това, че няма да ти стане абсолютно нищо, ако твоят приятел свърши в теб, когато правите анален секс. Тъй като ануса е съвсем автономен от вагината ти и вераятността да забременеш или да пипнеш някакво венерическо заболяване е равна на нула. Ако го парвите за първи път или все още нямате опит ти препоръчвам да ползваш лубрикати. Те освен смазващо имат и антибактериално действие. Така можете да предодвратите и болката при този вид секс, тъй като ануса е орган, който е много по тесен в сравнение с вагиналния канал и това може да доведе до дискомфорт, когато двамата партьори нямат особен опит в тази сфера и особено когато им се случва за първи път. Успех!Първоначално написано от Анонимко
SPINa kum koi bolesti li spada 6toto neznam geyovete kak se razbolqvat![]()
a lainoto kolko to4no e debelo - mai dosta pove4e ot tvoeto pi6le![]()
![]()
![]()
Нищо, няма да ти стане, споко !![]()
... k33p w@lkinG ...