.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: english

Guest

english

Здравейте! Моля Ви да ми преведете няколко изречения на английски. Благодаря предварително.
    "Моята стая беше зелена, но сега е боядисана в синьo. Има 2легла и един диван, който преместих под прозореца. Имам нови завеси и лавица, където поставих всичките си книги. Килимът не е нов, но е много шарен с декораций върху себе си. Имам 4 шкафа, на които има много неща...Тв-то е в дясно от аудио-то, а над него има много чаши. Леглата са разположени в края на стаята, долепени до стените. Над тях има 2картини, като скоро сложих още една до тях."

Повече от фен

Re: english

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Здравейте! Моля Ви да ми преведете няколко изречения на английски. Благодаря предварително.
    "Моята стая беше зелена, но сега е боядисана в синьo. Има 2легла и един диван, който преместих под прозореца. Имам нови завеси и лавица, където поставих всичките си книги. Килимът не е нов, но е много шарен с декораций върху себе си. Имам 4 шкафа, на които има много неща...Тв-то е в дясно от аудио-то, а над него има много чаши. Леглата са разположени в края на стаята, долепени до стените. Над тях има 2картини, като скоро сложих още една до тях."
    My room was green but now I have painted it in blue.I have 2 beds and a sofa, which I moved next to the window.I have new curtains and a shelf where I've put all my books.My carpet is not guite new but it's decorated really colourfully. I have 4 drawers with a lot of things on them.Yhe TV is on the right of the audio and there ARE many glasses right above it. The beds are put in the end of the room, next to the walls.There are 2 paintings hanging above them.Recently, I have put another one next to them .

Guest
    (beer)

Re: english

Цитирай Първоначално написано от sWeEt_SeEd
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    My room has been green but now it's painted in blue. There are two beds and a sofa, which I moved under the window.I have new curtains and a shelf where I've put all my books.My carpet is not guite new but it's decorated really colourfully. I have four drawers with a lot of things on them. The TV is on the right of the audio and there are many glasses right above it. The beds are put in the end of the room, next to the walls. There are two paintings hanging above them. Recently, I have put another one next to them .

Град
    София
    Хахах тва си беше гадничко ама наистина имаше грешки

Повече от фен
    ахеах за glasses-ok ...тъпчо съм...но са стаята-has been green... сори ма не е така,говориш в минало време,още повече ,че вече не е зелена , не става перфектно...и under the window също не става ,щото това не е български...на англииски ще го приемат за доста буквално,че леглото найстина е точно под прозореца ,което нема как да стане, няма такъв израз... (смело мога да твърдя)

Мега фен
    Град
    София
    Аммм превода е верен.Нооо эа стаята не е has been,а е с минало просто време-was.
    [size=7][b][u]fosse cos

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си