kak se izpolzvat lenti4kite za obezkosmqvane > kagete nqkoq marka i cena ?
slaga6, durpa6 i gotovo
zemi si na strep - okolo 10-11 lv.
Ами да ти кажа честно не са много ефективни.По добре си вземи епилатор или отиди на кола маска.Тия в домашните условия не са хубави,но имаш все пак избор между СТРЕП и ВИИТ.Лентичките им струват окло 10-12 лева.А за обезкосмяване на лицето(еми и такива има са)сртуват 6 или 8 лева.Целия щанд в супермаркета знам аз! :P
Оф тея лентички са пълни боклуци, защо се залъгвате !Хем са скъпи, хем нищо не правят стават само за под мишници иначе НЕ !
a za vrata 6e mi var6at li rabota.mom4e sam ?
При мен работят идеалноПървоначално написано от Анонимко
с изключение на Таки
A moje li da popitam tiq na strep ima li gi v aptekite , dali se prodavat po edeni4ni broiki i kakva e cenata na broika ako se prodavat po 1ni4ni ne da si kupuvam cqla kutiq primerno :P
Продават се в аптеките,цената е около лев.Първоначално написано от lubopitniqq
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
Съветвам те да си купиш кутийка ВИЙТ. Идеални са за обескосмяване на лицето (аз ги използвм за скубане на муста4ки.В кутийката има и кърпи4ки, с които да отсраниш остатъците от лепката.Много съм доволнаУспех4ета :P