.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

Със или без сутиен?

Хай мацки имам въпросче.Значи от скоро започнах да правя упражнения за стягане на бюста но все се чудя дали трябва да ги правя със сутиен или без....напраимер лицевите опори?

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    mi bez to inache se gubi smisala...vse edno da iskash da si stqgash krakata i da hodish da bqgash s danki...
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Супер фен Аватара на rakiQ
    да бее че ти хоим я кат дойна кравааааааааааааа
    вие тъпи ли сте бе?! как моееее нали за тфа е измислено-да се носи

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Ъъъ.. какво по дяволете са упражнения за стягане на бюста?? Ако имаш предвид лицеви опори,е все едно дали ще ги правиш със или без сутиен,тези,които казаха без,нещо са в грешка! Сутиенът е задължитилен при спорт, особено по-интензинен ,иначе е ужасно некомфортно А сравнението с дънките е супер тъпо, защото 1во и с дънки да тичаш, пак се стягаш, прсто не е удобно и 2ро разилката между сутиен и дънки е повече от ГОЛЯМА
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Град
    On The Boulevard Of Broken Dreams; I'm kiddin'!
    Цитирай Първоначално написано от Axel_f
    Ъъъ.. какво по дяволете са упражнения за стягане на бюста?? Ако имаш предвид лицеви опори,е все едно дали ще ги правиш със или без сутиен,тези,които казаха без,нещо са в грешка! Сутиенът е задължитилен при спорт, особено по-интензинен ,иначе е ужасно некомфортно А сравнението с дънките е супер тъпо, защото 1во и с дънки да тичаш, пак се стягаш, прсто не е удобно и 2ро разилката между сутиен и дънки е повече от ГОЛЯМА

Vie ste prosto unikalni! Kak bez sutien 6te trenira, ima sportni sutieni to4no za celta! E ako nqma6, nosi drug, no nikoga ne pravi gre6kata da trenira6 bez; Pri ska4aneto na vyje naprimer, gyrdite izvyr6vat dvijeniq v 10 razli4ni posoki i na4ina i 6ansa da razvali6 formata im e ogromen, tva sa nepopravimi(osven za plasti4nata hirurgiq) porajeniq vyrhu biusta
    "Nil Satis Nisi Optimum."
    http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    XAxa ebati prostite komentari ima , osobenno s sravnenieto s dunki ... kvo zna4enie ima dali go pravi bez ili sus sutien .. nikakvo za predpo4itane oba4e e da pravi uprajneniata s sutien mn po udobno shte i e

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Цитирай Първоначално написано от Axel_f
    nqmam kakvo da dobavq

Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Без

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    mi bez to inache se gubi smisala...vse edno da iskash da si stqgash krakata i da hodish da bqgash s danki...
    xaxa tva sravnenie me razbi =D>
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Аз мисля,че е все тая!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Ами приятелката ми прави със. Тя се уплаква че е не удобно ама като иска ефект трябжа с

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си