- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Със или без сутиен?
Хай мацки имам въпросче.Значи от скоро започнах да правя упражнения за стягане на бюста но все се чудя дали трябва да ги правя със сутиен или без....напраимер лицевите опори?
mi bez to inache se gubi smisala...vse edno da iskash da si stqgash krakata i da hodish da bqgash s danki...
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
да бее че ти хоим я кат дойна кравааааааааааааа
вие тъпи ли сте бе?! как моееее нали за тфа е измислено-да се носи
Ъъъ.. какво по дяволете са упражнения за стягане на бюста?? Ако имаш предвид лицеви опори,е все едно дали ще ги правиш със или без сутиен,тези,които казаха без,нещо са в грешка! Сутиенът е задължитилен при спорт, особено по-интензинен ,иначе е ужасно некомфортноА сравнението с дънките е супер тъпо, защото 1во и с дънки да тичаш, пак се стягаш, прсто не е удобно и 2ро разилката между сутиен и дънки е повече от ГОЛЯМА
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Първоначално написано от Axel_f
![]()
Vie ste prosto unikalni! Kak bez sutien 6te trenira, ima sportni sutieni to4no za celta! E ako nqma6, nosi drug, no nikoga ne pravi gre6kata da trenira6 bez; Pri ska4aneto na vyje naprimer, gyrdite izvyr6vat dvijeniq v 10 razli4ni posoki i na4ina i 6ansa da razvali6 formata im e ogromen, tva sa nepopravimi(osven za plasti4nata hirurgiq) porajeniq vyrhu biusta![]()
![]()
"Nil Satis Nisi Optimum."
http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
XAxa ebati prostite komentari ima , osobenno s sravnenieto s dunki ... kvo zna4enie ima dali go pravi bez ili sus sutien .. nikakvo za predpo4itane oba4e e da pravi uprajneniata s sutien mn po udobno shte i e![]()
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
nqmam kakvo da dobavqПървоначално написано от Axel_f
![]()
xaxa tva sravnenie me razbi =D>mi bez to inache se gubi smisala...vse edno da iskash da si stqgash krakata i da hodish da bqgash s danki...
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Аз мисля,че е все тая!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Ами приятелката ми прави със. Тя се уплаква че е не удобно ама като иска ефект трябжа с![]()