.......
Modertaed by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
а какво по-точно е това петно ,и как се е появило
![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Да-отиваш на зъболекар.Има специална порцедура за избелване на зъбите.Седиш там 2 часа,но като ти ги избелят цял живот ти остават бели,дори и да не ги миеш(препоръчвам ти все пак да ги миеш де)
А боли ли ???Първоначално написано от pyx4eto
![]()
ако е за това петно, за което и аз си мисля, просто почни да го търкаш/драскаш с нокът.
Аз така по едно време забелязах някакво жълто петънце върху зъбчето ми и го пипнах с пръст, после се опитх да видя дали не мога да го изтръгна с нокът, от първия път не стана, ама кво се разлигавих и почнах да сдържа, и то започна малко по малко да се маха![]()
-Така може да си премахне и час то емайла,освен въпросното петънцеПървоначално написано от cherinka
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Това с избелването Не е ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ.Тая процедур струва около 100 лв на всички зъби(според това колко бели ги искаш) Една процедура се разделя на 4 часа,тоест 4 пъти в седмицата ходиш ,за да направят първо лява долна част,после дясна дола..и така.... И ако ства дума за това цял живот да са ти бели..МОЛЯ мийте си зъбите![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Неподходящо съдържание на снимка в подпис!
moje prosto d ati izliza karies otpred i da e potamnqlo.idi na zabolekar.ako ne e ot tva toi 6te ti kaje ot kakvo e i kak 6et se premahne.
tova gore bqh az!
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Еми отиди на зъболекър и попитай. Ние не можем да гадаем какво е ! Иначе сам да си го премахнеш няма такъв начин.
Съжалявам,че отговарям сега,но нета ми е толкова прецакан,че доста дълго време няма.
По темата:Мисля,че не боли това при зъболекаря,но попитаи.
НЕ ПРАВИ ТАЗИ ГЛУПОСТ!!!Първоначално написано от pyx4eto
В никакав случай! Тези процедури наистина избелват но също така премахват горния слои от емаила! Това го знам от един приятел които е зъболекар и аз исках да си избеля зъбите но той ме разубеди!
За петното: Пробваи 1-во с тези течностите - Aquafresh, Blend-a-met и др ако не се оправи вземи си от Sensodine, ако и това не помогне посаветваи се с някои близак козметик, който да не те кара да ходиш за избелване, щот ако те накара не е никакав козметик! В краен случей вече разтвори малко сода с вода и с една клечка за уши или с памук се пробвай да го почистиш. Ако и това вече не подеиства ходи при чичо зъболекар да ти взима паричките![]()