- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Падате ли си по момчета дето носят прашки лятото?
Ей от ония зализаните пичове с бели панталони и от долу да им продърта прашката и с чехли и цайси поне от 100 лв. и т.н.
По такива жени не си падам. Мъже с подобно облекло няма.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Повръща ми се от тях!![]()
мъж да се обезкосмява по интимните области, мишниците и да носи прашки си е жив педал, както и да го погледнеш и това е!
Първоначално написано от Sirma
![]()
![]()
OMG
![]()
![]()
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Като вида такива индивиди ме избива на садизъм!![]()
Light The Universe
Аз пък си падам.
Харесвам метросексуалните мъже , но чак пък прашкииии![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Доста сте консервативни...!Неэнам эащо докарвате въпроса до сексуалността,няма нищо общо!!!Еми няма лошо,що не?Ако им харесва да носят,не е гейско
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
да бе не било гейско...Първоначално написано от Presley`n`Sum
направо си е педераcтко
Раэлични хора,раэлични раэбирания по раэличните въпроси.Първоначално написано от Анонимко
Не ми се спори,эащото нямам мераци да променям на накой мнението,а и не мога.
[size=7][b][u]fosse cos
Opredeleno ne!
Що ве.. на някой много им утива.. може да си се обличат както желаят.. тва че носят прашки не значи че са гейове..на мен пък много ми хареват такива момочета (не гейове)
)
OMFGpo takiva pederungeli li si padate to zaradi tqx ne si zaslujava da se pravqt temi
samo sk8ari i basketbolisti
![]()
Първоначално написано от Анонимко
Ми ти искаш да ми кажеш , че не харесваш мъже , които си махат космите на ***![]()
![]()
![]()
![]()
Аз съм отляво на аватара ! : )
yOu`rE the preview, im ThE MaIn AttRacTiOn !
nqkoi napravi komentar 4e mom4e koeto se obezkosmqva na intimnite 4asti i pod mi6nicite i nosi pra6ki e pedal- huigienata nqma ni6to ob6to s noseneto na pra6ki. V tva da se poddurja6 nqma ni6to nenormalno i geisko,dokato za pra6kite ve4e....
da =D>
hi4 daje ne mi haresvat ,mn sa mi stranni i ot 4asti protivni.no v kraina smetka tva ne e nai vcajnoto,seki ima pravoto da si hodi kakto si iska
Първоначално написано от ™G-Baby™
На мен пък ми харесваПууу че сте консерви
![]()
GGNNUUSSNIII SAAAAAAAAA!!!!![]()
uf mqzat na nedo... pederast4eta
![]()