- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- iskam malko spokoistvie :@
Zdrasti na vs.Imam problem.Nai-dobriq mi priqtel ne me ostavq namira.To ne bqha nameci,obajdaniq..nqkakvi si sreshti,4e i naskoro napravo mi kaza 4e ima 4ustva kam mene.E dobre de...i az kazvam NE i toi ne razbira.Govorq s nego,no ne,nqma rezultat.Veche po4nah da se opitvam da se otdrypvam ot nego,no toi pak me tarsi.
4ak vzeh da se izumqvam.Ne iskam da spirame da izlizame,no tova me shashna.Kak da mu kaja 4e nqma da se polu4i?Prosto mi e super iznerveno naposledakI sega i tova mi e na glavata.Ujas
mii kaji mu po nqk1v na4in 4e si iznervena i prosto si v moment koito ne ti sa zanimavaa..az pone tva kato go kaja i vinagi sa s1obrazqvat![]()
Да обичаш значи да страдаш да нямаш минутка покой и да знаеш че човека когото обичаш никога няма да бъде твой !
Явно бая е хлътнал по тебе...но все пак ти си направила това което трябва а именно ,че си му казала директно НЕ! Той ако е човек ще разбере от дума също и ако наистина ти е приятел...но наистина пък човек като има чувства към някого... се опитва да го спечели.Измисли и друг начин да му кажеш че няма начин да е с теб.![]()
е тфа е кофти майна.. начи викаш, че си му обяснила и той пак.. ужасможе би ако му го обясниш пак ама по настойчиво.. или с по крайни думи ше те разбере.. успех..
~!1912!~
hahnai dobriq ti priqtel?Ako toi ti beshe priqtel.. i to nai dobyr... nqmashe da te tyrsi za takiva neshta...no kakto i da e .. spored men sednete i pogovorete..veroqtno shtom go imash za nai dobyr priqtel bi sledvalo da te razbere..
![]()
Единственият начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш!!!
Обясни му, че не изпитваш никакви други чувства към него освен приятелски и че ако не престане и те ще изчезнат и ще спреш да се занимаваш с него. Само да не съжаляваш после.![]()
Еми знам как се чувстваш, много е гадно така. Хем знае че няма да стане хем просължава...
А пък ти му кажи, че го приемаш само като приятел. И ако това не стане, просто му кажи че няма какво да стане м/у вас или приятели или нищо. Знам как се чувстваш и в един момент ще ти писне и тогава...няма да искаш дори да го виждаш!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Кажи му че го обичаш но като брат!Обясни му че искаш да си останете просто приятели!
И аз искам спокойствие.
Затова човек трябва да се презастрахова. Още преди да се задълбочат взаимоотношенията, казваш, че щом някой ти е приятел, си остава приятел и точка. Подрязваш му крилцата и после си знае да те не закача.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
така става като се сближавате с момчетада не би да кажеш сега, че не си го очаквала точно от него
всички така казват, дори и аз го казвах преди! но накрая винаги се получава така, че има определени симпатии поне от едната страна и това обърква всичко, особено ако другия не споделя тези симпатии
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg