- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- АНКЕТА мислите ли да спрете да пушите?
тук също така изказвай те мнения от кога пушите и защо
е вие сте!![]()
АЗ ЛИЧНО НЕ ПУША![]()
Не пуша!
знам че никога не трябва да казваш никога обаче - НИКОГА! за тревата говоря..
а цигарите - опитах веднъж и издържах само полувин ден и разбрах, че няма да мога и си го избих от главата.. хаха
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Какво, цигари ли?
спирам ги по 3 пъти на седмица, мамка му!...
Когато са малко масурите ми е много трудно да не пуша поне цигари, когато пия кафе...
Да, даже съвсем скоро. Тоя път наистина ... да се надяваме.
през последните 3 дни пуша по цигара на ден, защото уча в къщи, нервите ми са пред скъсване![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Пак добре, че пушиш по 1 цигара на ден! =D> Незнам как издържаш! Без цигари не ми издуржат нервите. Просто имам чувството, че не мога да живея без тия боклуци!![]()
°●๑¤ WhEn YoU'rE lOoKiNg In ThE mIrRoR dO yOu AlWaYs SeE jUsT wHaT yOu WaNnA sEe? AnD dOeS iT tElL yOu WhAt YoU aRe Or Do YoU tHiNk YoU aRe JuSt WhAt YoU wAnNa Be...? ¤๑●°
Познато...аз както ти каза ще умра с козче в ръкаПървоначално написано от Whisskas
![]()
иначе от цигари ми се драйфа не мога да ги пуша и тва е...А козчето..издържам най-много по 2-3 дена наистина е бруталната абстиненция...трябва да малко да се въздържам като че ли
..........................
Не...не трябва![]()
![]()
![]()
abe ima6e edin laf-''mnogo e lesno da spre6 da pu6i6,hilqdi pati sam go pravil..''![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
ot 4 godini i nqma spirane!tam nikotinovi lepenki,xap4eta,mazila nqkvi ima sa pulna zabluda i samo deto si dava6 parite,s koito moje6 da si kypi6 1-2 steka posle za6toto ti taka ili ina4e pak 6e si gi kypi6
хмм спиране ...хмм не съм се замисляла ...за ся не ... въпреки че нещата зеха да се влошават , нещо почнах да осещам как тва ми тежи , как ми по трудно да дишам и маи ще тря да се замисля за някво намаляване на цигарите , а коза .... хмм не няма да го спра , не стига че напоследък пуша рядко ми и да го спирам тц !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Тва ми е до болка познато.........Първоначално написано от LoNeLiNeSs_
ne mislq da spiram nito cigarite nito jointa ne sym pu6il joint ot edna sedmica otka4am nemoga pove4e axaaxa 6te umra
da,naistina iskam da spra,no ne moga,nqmam volq
То не че в момнта пуша кой знае колко, ама не мисля да спирам.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Ami az ne 4e sam si go postavqla za cel ama neposledak ne pu6a, samo taka prez nqkolko dena ako zapalq edna dve cigari i to ako samo kato se sabera s priqtelite si ina4e ne mi se pu6i, a do predi edin mesec ne mojeh da izdarjam i edin den bez da izpu6a pone polovin ili edna kutiq, i kvo mi stana nz i izvednaj gi namalih bez da si go postavqm za cel mn mi e stranno![]()
От скоро го мисля това да спра цигарите .. но не мога мамка муКажете ми как да ги откажа?
>>> House Music <<<
Чист съм от 02.10.2006, тоест 8 1/2 месеца. Не смятам да пропушвам пак. Не ми трябват тези лайна.
ami ne ... nargileto si me radva
sprqh cigarite predi 3 sedmici a trevata predi 9 meseca![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
На 14 съм,пуша от 2 години по кутия на ден,знам че се тровя но не ми пука и няа ги спра,няма начин,не виждам и смисъл,живота съкс и без тва![]()