.

Виж резултатите на анкетата: мислите ли да спрете да пушите?

Гласували
21. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ДА

10 47,62%
  • НЕ

11 52,38%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

АНКЕТА мислите ли да спрете да пушите?

тук също така изказвай те мнения от кога пушите и защо

е вие сте!

АЗ ЛИЧНО НЕ ПУША

Guest
    Не пуша!

Супер фен
    знам че никога не трябва да казваш никога обаче - НИКОГА! за тревата говоря..
    а цигарите - опитах веднъж и издържах само полувин ден и разбрах, че няма да мога и си го избих от главата.. хаха

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Guest
    Какво, цигари ли?
    спирам ги по 3 пъти на седмица, мамка му!...
    Когато са малко масурите ми е много трудно да не пуша поне цигари, когато пия кафе...

Guest
    Да, даже съвсем скоро. Тоя път наистина ... да се надяваме.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    през последните 3 дни пуша по цигара на ден, защото уча в къщи, нервите ми са пред скъсване
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Пак добре, че пушиш по 1 цигара на ден! =D> Незнам как издържаш! Без цигари не ми издуржат нервите. Просто имам чувството, че не мога да живея без тия боклуци!
    °●๑¤ WhEn YoU'rE lOoKiNg In ThE mIrRoR dO yOu AlWaYs SeE jUsT wHaT yOu WaNnA sEe? AnD dOeS iT tElL yOu WhAt YoU aRe Or Do YoU tHiNk YoU aRe JuSt WhAt YoU wAnNa Be...? ¤๑●°

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Откакто пуша цигари съм издържала 24 часа без изобщо да ми се допуши, а не съм пушила най-много 3 дни(през които обаче ми се пушеше )
    А без козче на 2рия ден ме тресе вече зверската абстиненция. И много мразя всичко тогава
    Познато...аз както ти каза ще умра с козче в ръка иначе от цигари ми се драйфа не мога да ги пуша и тва е...А козчето..издържам най-много по 2-3 дена наистина е бруталната абстиненция...трябва да малко да се въздържам като че ли ..........................
    Не...не трябва

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    abe ima6e edin laf-''mnogo e lesno da spre6 da pu6i6,hilqdi pati sam go pravil..''
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Guest
    ot 4 godini i nqma spirane!tam nikotinovi lepenki,xap4eta,mazila nqkvi ima sa pulna zabluda i samo deto si dava6 parite,s koito moje6 da si kypi6 1-2 steka posle za6toto ti taka ili ina4e pak 6e si gi kypi6

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    хмм спиране ...хмм не съм се замисляла ...за ся не ... въпреки че нещата зеха да се влошават , нещо почнах да осещам как тва ми тежи , как ми по трудно да дишам и маи ще тря да се замисля за някво намаляване на цигарите , а коза .... хмм не няма да го спра , не стига че напоследък пуша рядко ми и да го спирам тц !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Цитирай Първоначално написано от LoNeLiNeSs_
    Пак добре, че пушиш по 1 цигара на ден! =D> Незнам как издържаш! Без цигари не ми издуржат нервите. Просто имам чувството, че не мога да живея без тия боклуци!
    Тва ми е до болка познато.........

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    ne mislq da spiram nito cigarite nito jointa ne sym pu6il joint ot edna sedmica otka4am nemoga pove4e axaaxa 6te umra

Голям фен
    Град
    sf
    da,naistina iskam da spra,no ne moga,nqmam volq

Град
    София
    То не че в момнта пуша кой знае колко, ама не мисля да спирам.
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Ami az ne 4e sam si go postavqla za cel ama neposledak ne pu6a, samo taka prez nqkolko dena ako zapalq edna dve cigari i to ako samo kato se sabera s priqtelite si ina4e ne mi se pu6i, a do predi edin mesec ne mojeh da izdarjam i edin den bez da izpu6a pone polovin ili edna kutiq, i kvo mi stana nz i izvednaj gi namalih bez da si go postavqm za cel mn mi e stranno

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    От скоро го мисля това да спра цигарите .. но не мога мамка му Кажете ми как да ги откажа?
    >>> House Music <<<

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Чист съм от 02.10.2006, тоест 8 1/2 месеца. Не смятам да пропушвам пак. Не ми трябват тези лайна.

ami ne ... nargileto si me radva

Голям фен
    sprqh cigarite predi 3 sedmici a trevata predi 9 meseca
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Guest
    На 14 съм,пуша от 2 години по кутия на ден,знам че се тровя но не ми пука и няа ги спра,няма начин,не виждам и смисъл,живота съкс и без тва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си