.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Къде се запознахте с първата любов?

Къде се запознахте с първата любов?Разкажете как се получи?Съжелявам ако темата се повтаря
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Град
    Ibiza
    Трудно ми е да преценя коя ми е била първата голяма любов.
    момче съм бе!

Повече от фен
    в училище се запознахме. той беше в моя клас. сега пак учим в едно училище, но в различни класове и не сме заедно бе то нащо е голяма любов хах вече не си говорим даже. ужас като се замисля, че още го обичам дано на един от двамата в скоро време ни омръзне да се правим на идиоти и най сетне се изясним. ох писна ми да страдам по него

Град
    В мечтите ти
    Амиии... Първата ми истинска любов е момчето, с което съм в момента.... С него се запознахме абсолютно слчайно... Аз имах среща с приятелка, а тя беше взела с нея още няколко човека. И той беше сред тях... С него веднага си паснахме... Не правихме нищо интересно: лафихме си и играхм билярд... И в общи линии това беше... Е, като изключим, че след като си тръгнах не спирах да мисля за него, а (както по-нататък разбрах) и той за мен

Фен
    Град
    В мечтите и спомените
    На концерт на Слави Трифанов \/
    Е, там имаше и други "звезди", като например Румънеца и Енчев, Момичетата им , но Славито беше главния, заради който отидох
    Наистина страхотен спомен ми остана, прекарах си много хубаво на концерта.

Не казвам, че се влюбих в нея от пръв поглед, но щом още на другия ден я бях поканил у нас да гледаме Мадагаскар - значи ме е заинтересувала

Ех, спомениии...
    Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
    Вълкът никога не се оглежда на зад.
    Вие виждате онова, в което сте убедени.
    Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.

Супер фен Аватара на maybelline
    С първия ми приятел се запознахме в училище,в класа(и цяла година си крихме връзката...).А с първата ми истинска любов се запознахме на тренировката по айкидо веднъж

Guest
    Aми първият си приятел срещнах на улицата Вървяхме си с една моя приятелка, връщахме се от тренировки и го срещнахме с негов приятел и тя ги познаваше. Приказвахме си навръщане , но не си и помлих че ще сме заедно , но... стана :P Само, че с него ябхме прекалено различни и не се получи кой знае какво, въпреки че имам само хубави спомни от него. А първото момче , което съм обичала, което още обичам де срещнах на дискотека . Бяхме с обща компания и тогава мн се харесахме ама и двамата нещо ни досрамя Естествено обаче и двамата почнахме да разучаваме неща един за друг от общите ни приятели и един ден ми писа едно мн сладко смс-4е , че иска да излезем и да се опознаем и т.н....на 2-та среща в същата дискотека ме целуна и от тогава започна нашата "приказка"

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Първата ми любов(детската ми)я срещнах на един лагер. Бях на 12г., ако не се лъжа(4ти срещу 5ти клас). Много си го харесах, на следващата година пак се видяхме на лагера .. после си загубихме дирите, но после пак се открихме и 7ми срущи 8ми се събрахме.. Бяхме 5 месеца заедно .. имам хубави спомени
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    ...
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    emi nie se poznavahme ot mn vreme, ot mn malki i taka s te4enie na vremeto stanaha ne6tata,no o opredeleno si4ko tragna ot mn dobro priqtelstvo sega seme v dobri otno6eniq ,vijdam go ot vreme na vreme no mi e bilo malko nelovko ponqkoga kat se usmihne i se setq.....se pak ve4e ne mi puka za toq 4ovek...samo fr mi e
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Guest
    В ICQ. От абсолютна скука един ден си го избрах по интересите. Ха оплюйте ме сега

amii....v daskaly...toi e v druga paraleka.mn e sladak i az mn si go obi4kam samo deto ponqkoga mn me nervi

Град
    sofia
    mojebi az sre6tah parvata si lubov dvapati no i dvata pata za mn kratko vreme .Parvo 6te razkaja za naistina parvata v koqto povqrvah no v o6ti linii ni6to ne se polu4i. Sre6tah edno mom4e na edna ekskurziq i i v na4aloto mi napravi mn silno vpe4atlenie,no ekskurziqta svar6i i az ne se zapoznah snego .No kasmeta be6e na moq starna i pri edna vtora takava ekskurziq az go vidqh pka i se zapoznahme .v posledstwie az se vlubih v nego no toi ne uspq i vsi4ko svarsi mn barzo ni6to 4e az o6te go obi4am .Vtorata mi lubov q sre6tah v neta v edin 4at.i se okara mn priqtna vrazka no raztqnieto ni razdeli ina4e ni6to 4udno i sega sa bqhme zaedno . ta taka ni6to po osobeno ni6to p intersno nadqvam se skoro i li vse nqkoga da sre6ta istinskata si lubov no kakwo se vika za vsi4ko si iam vreme
    Tu es un r

v u4ilishte se zapoznahme be6e mi ot klasa sq ve4e daje ne go pomnq
    Да обичаш значи да страдаш да нямаш минутка покой и да знаеш че човека когото обичаш никога няма да бъде твой !

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    не мисля, че ми е първата любов, но все пак... в даскало
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Най - добрата ми приятелка ни запозна...Върна се от море с нейния приятел и с това момче..Дойдоха до нас да ме вземат да ходим в тях да пием...Беше любов от пръв поглед и продължи 5 години

КолКотО ПовЕче ТоЛкоВа ПовЕчЕ

Град
    Sofia
    Беше на купон на един приятел,празнувахме рд-то му, който беше поканил бая народ и момичета. Гаджето му тогава беше с още две момичета, не мога да скрия че още като я видях ми направи впечатление(говоря за едната от приятелките на гаджето на рожденика).Отидох и се запознах с нея, но пък така се получи че тя ме свали Докато си танцувах дойде при мен и почнахме да танцуваме заедно \/
    После се забихме и се награбихме на дивана, но пък тя трябваше да си тръгва. Но си остави името и телефона на едно листче със сърчице и аз и се обадих след 2 дена и си направихме среща...Смешното тогава беше че двамата се бяхме разбрали да се видим пред един фонтан, като аз бях разбрал на едно място, а тя на друго...Много ми стана кофти и реших да се напия, че пак не съм случил на точно момиче, но на другия ден като се чухме ми олекна,като разбрах че сме се объркали, а не че тя не е дошла и се видяхме и след това година и половина изпълнена с много емоция и хубави моменти...
    Въпреки че скъсахме много отдавна още я обичам!
    Голям размер на картинката! /machoka/

Аз го познавах, той мен също, но не сме си говорили никога. Беше ми симпатичен, много ме привличаше усмивката и очите му. Чувах за него много работи, които не бяха много хубави. Че бил надут, че бил наркоман, пияница и други такива. Наш общ приятел ми каза, че ме харесва. И така си оредихме кафенце, това-онова и нещата станаха.
    Това е ден, който никога не съм срещала.
    И ако тръгнеш,
    аз ще тръгна с теб.
    И ако умреш,
    аз ще умра с теб.
    Нека те хвана за ръка и да си вървим.
    Най-самотният ден в моя живот.

Не че беше голяма любов...с първото ми гадже се запознахме на една вила...забихме се, той ми записа телефона, обади ми се и толкова.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

На 1 декември на акция на червения кръст пред драматичния театър във варна

Тряяше да отида с един приятел за морална подкрепа на една среща с едно маце, та си харесах приятелката й и така. Зех и тел. обадих и се и тръгнахме. Бая одавничка беше :>

Град
    Никъделенд
    Ami poznavame se s nego ot mnogo otdavna.Nqkolko godini - okolo 3-4. Az sega sum na 15 a toi shte stava na 17.. I kato bqhme po malki se sabirahme v kvartala.Baba mu i dqdo mu jiveqt v susedniq blok i toi im idvashe na gosti prez lqtoto!I sled vreme toi zapo4na mnogo silno da me haresva, postoqnno mi go pokazvashe i kazvashe, no az bqh po-malko i bqh tolkova nedostupna, 4e sega se zamislqm kolko sum go izmuchila No prosto sum adski nedover4iva..!Kato se vurna nazad predi da trugnem.. lele takiva hubavi spomeni imam s nego, a az sum bila slqpa..Prosto nqmah tolkova silni 4uvstva kum nego, za da trugnen i mi predstoqha izpiti sled 7-mi klas i trqbvashe da u4a i nqmah mn vreme. No toi tolkova vreme ne se otkaza i sled vreme zapo4nah da se vlubvam i na 29 noemvri, 2005g. trugnahme. I do den dneshen sum s mom4eto,4ieto surce pinadleji samo na men,moeto na nego!

P.S:Znam, 4e vi dadoh dosta iz4erpatelen otgovor:P no prosto vinagi kogato neshto me nakara da se vurna kum tezi spomeni i neznam kakvo mi stava Kato si spomnq vseki shte se 4udi zashto sum taka usmihnata do ushite..
    Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!

В нас...Тъкмо беше дошъл в този блок ииии така комшийска любов

На мини-купонче в приятел Запознах се с мн хора, никой не ми се стори по-специален Но явно аз съм се сторил Голям чат му ударихме с една девойка после Аз я виках да излезем няколко пъти и след известно време тръгнахме, след още по-известно време се заобичахме , и след най-известно време се разделихме Така казано колкото тъпо и същевременно забавно ми звучи

П.П. Не ми обръщайте внимание

Град
    в мечтите ти
    Първата ми любов е момчето , с което съм в момента.От моя клас е , след 7 месеца закачки и приятелство станахме гаджета
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си