.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Един приятел от училище ни запозна.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Град
    Лондон
    Ми и мен ме оплюйте но го срещнах в чата...ами как се развиха нещата ... няма значение но важното е че не сме заедно сега. Е времето лекова...уж !

Град
    Dobrich
    Mi v u4ili6te be6e Bqh go zabelqzala po koridorite kato minava sled tova po4nahme da se usmihvame edin na drug , sled tova namerihme ob6ta kompaniq taka edin mesec se svalqhme dokato edna ve4er na Rojdeniqt den na edna priqtelka tr1gnahme hodihme okolo 4 meseca i se razdelihme stanaha ve4e blizo 2 godini ot togava ) ima6e baq bolka ama ima6e i hubavi momenti Zdrave da e sa kazali horata :P
    Имай цел в живота с висока летва и живей за да я постигнеш

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Мии на тренировки по волейбол ... а как се запознахме ми първо попаднахме в един отбор и така, след това чатове, смс-и и накрая стана каквото трябваше ..

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Не знам какво визираш под първа любов, но ако е това, което съм се сетила - от едно училище сме.. общи познати имахме, чатове .. и така се получи някак си. Баналната историйка, нищо вълнуващо

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    София
    Ми от една гимназия бяхме, но тя по - долен випуск, в един рейс
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Feeling_empty_without_you
    Guest
    Ami na lager-be6e predi 2 godini i tam za mene toi prosto be6e edin poznat,koito xodi s edna poznata.No toi mn me xaresa i blizo edna godina me svalq6e i me 4aka6e-vs znaexa,4e prez tzqloto vreme ,makar da e xodil i s 1-2 momi4eta prez tva vreme,toi xaresva6e mene i dori 4e be6e vluben.Nakraq tr1gnax s nego-bqx nai-6tastliviq 4ovek i sam bezkraino 6tastliva vse o6te(makar 4e ne sam s nego ve4e,makar 4e go obi4am)4e sam go poznavala i 4e sam imala v1zmojnost da sam s nego!!!

Guest
    аз с мойта първа любов са запознах в магазин за надуваеми кукли.. ама да не си помислите че е кукла, просто и тя си търсеше и ето как стана работата

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Ми аз на едно новогодишно парти

Супер фен Аватара на rakiQ
    навън

В един сайт за запознанства..като неговият брат излизаше с моята сестра...и решихме някой път и ние да се видим и оттогава сме неразделни

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами с първата си истинска любов се запознах съвсем случайно, аз го знаех по физиономия и име, но не го познавах лично, нито той мен, но един път с две приятелки бяхме на кафе и той беше там, видял ме харесал ме и после вечерта ми се включи в mIRC и така стана всичко оттогава мина цяла една година...

сестрата на най-добрия ми приятел, бяхме комшии, следователно у тях

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    kolkoto i tupo i stranno da zvu4i zapoznaxme se ot edin sait xaxxa

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Sled 6meseca chat i edna godina "palno zatamnenie" nai posle se vidqhme ,stanahme gadjeta i v posledstvie razbrahme che dalgite bezsamni noshti pred pc-to sum chatila s nego.. Smeq da kaja,che tova beshe parvata lubov..
    ♥ ♥ ♥

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Бях се преместила в нов квартал и като за начало се запознах с две момичета, а после и с много още хора и той беше сред тях.Първоначално не ми направи кой знае какво впечатление, но в последствие..и така..Аз мн го обичах и ни беше много яко, но за жалост вече не сме заедно..

Град
    ФаР ФаР ъУеЙй
    Първата ИСТИНСКА любов срещнах в МсDonalds.С приятелке решихме да ходим до морето,но една огромна вълна ни заля,целиге бяхме мокри и решихме да отидем там да поизсъхнем малко.Бях мокра,рошава,гримът ми се беше размазал,чехлите ми джвакаха и бях просто в окаяно състояние.Но явно дори и в този вид,той намери нещо в мен,което си заслужава...
    Свикнала съм да раздавам по мъничко от своето сърце,
    но често цялото го давам и после го събирам по зрънце.
    Не ми е тъжна тази теорема, че всеки иска обич да даде, а ми е тъжно,че всеки взема, а после нищичко не ще да ми даде!

Запознахме се на скамейката пред блока.Един приятел го беше довел със себе си и отначало ми се стори много задръстен тип. После, след една година ни се наложи да излезем няколко пъти с тяхната компания. Той ми откраднал номера и ми се обади в един през нощта. Първия път го напсувах и му затворих,но той пак се обади и така в продължение на месеци си говорихме по 5-6 часа през нощта. И така един ден бяхме на дискотека и аз реших да го поканя на танц... И от там се почна всичко...И после свърши...
    I'm wishing on a star,
    to follow where you are.
    I'm wishing on a dream,
    to follow what it means....

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    mm zapoznahme se v y4ili6te. be6e v drygiq klas i mi napravi vpe4etlenie,otidoh i se zapoznah s nego.taka stanahme mn dobri priqteli iii sled izvestno vreme se okaza 4e i dvamata sme se haresvali,oba4e nikoi ne e kazal na drygiq.vse o6te mi e nai-dobriq priqtel

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

VkuS^Na_UstNi каза:
    в училище... но се опознахме в чата ии стана каквото стана

и аз така! \/
    Истински приятел е този,който знае мелодията на сърцето ти,и ще ти я изцвири,ако си я забравил!

Радото
    Guest

ре

с моята първа любов се запознахме когато тя дойде да ме пита дали било верно че съм искал да бия една нейна прятелка(което беха пални глупости)

emi s pyrviqt si priqtel se zapoznah pred daskalo ot byrzane se blysnah v nego i az neznam kade sym gledala kato se setq i me napu6va smqh a s pyrvata mi lub se poznavahme o6te ot kakto sme se rodili ama ve4e ne sme zaedno a sys sega6nata zaqjda6e se s moi fr po internet i tnt

mi, s purviqt mi priqtel ..... zapoznaxme se na trenirovki posle stanaxme dobri frs, posle trugnaxme, i sega pak sme dobri frs

Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Първата любов? Бях с мои пиятелки в едно училище, една от която си чакаше гаджето...Така моята фр се срещаше с нейния а пък аз няколко дена след като го видях(моята любов)се запознахме.И така,,,,,

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си