.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    malka_ky4ka
    Guest

Hora mn glypavo postapih :(

hora mn glypaovo postapih ((( zan4i edno mom4e me hresva6e az go otbqgvah i sega ve4e daje ne iska da me pogledne ;( sega edno dreygo mom4e me haresa dneska me pita dali si imam gadje az my kazah 4e si imam no tova ne e eitina toi mn se razo4arova kak da my kaja 4e sam go izlagala i iskam da tragna s nego

Град
    Blondeland
    Е извинявай , но как можеш да кажеш на някой че си го излъгала?
    Що за тъп въпрос??????
    Казваш му :"Излъгах те......." и готово.
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Град
    Ibiza

Re: Hora mn glypavo postapih :(

Цитирай Първоначално написано от malka_ky4ka
    hora mn glypaovo postapih ((( zan4i edno mom4e me hresva6e az go otbqgvah i sega ve4e daje ne iska da me pogledne ;( sega edno dreygo mom4e me haresa dneska me pita dali si imam gadje az my kazah 4e si imam no tova ne e eitina toi mn se razo4arova kak da my kaja 4e sam go izlagala i iskam da tragna s nego
    хората с право са казали "мисли преди да говориш"
    ся кво мое да направиш- еми отиваш и му казваш че си го излъгала и искаш да сте заедно. Извини му се и се надявай той да ти прости, щото е кофти да си играеш с чувствата на хората
    момче съм бе!

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Струва ми се, че не знаеш точно какво искаш. За съжаление това е типично за повечето жени.
    Защо не отидеш при него и не му кажеш, че си била притеснена да му кажеш, че си нямаш гадже, за да не те помисли за задръстена. Можеш да си измислиш и някакво друго извинение. Кажи му, че за извинение ще го заведеш на кафе, уговорете се кога и това е. От там нататък си знаеш...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Наистина доста глупаво постъпваш ...
    Защо сама се прецакваш ?
    Тъпо е да лъжеш хората и то за некви ... безмислени неща ..
    Как после очакваш от тях да ти имат някакво доверие?
    Промени се, стига си се страхувала и стига си лъгала хората
    Относно момчето - просто го покани някъде, от държанието ти ще разбере, че имаш интерес към него
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

\
    mi kaji mu 4e poneje mnogo si go xaresala si skasala s "gadjetoti" i iska6 da hodite.ako naistina mnogo go haresva6 kaji mu go i vi6 kak 6te reagira.nadqvam se da tragnete

da....kato te haresva go laje6,a sega go iska6...emi izqsni se sas sebe si i 4ak togavai iskai ne6to ot nego........

em da sama si si uslojnila polojenieto no da otide6 pri nego i da pogovorite bi bilo nai dobroto obqsni mu situaciqta i 4e ne si iskala da go izl1je6 i taka no ne go lyji za vtori p1t uspeh
    Да обичаш значи да страдаш да нямаш минутка покой и да знаеш че човека когото обичаш никога няма да бъде твой !

Голям фен
    Град
    софия
    еми ти просто си си една малка кучка...

Глупава постъпка!Единствения начин е да кажеш на някой "Аз скъсах с Пешо! (примерно) "пред него и той да чуе.По другия нячин да му кажеш рискуваш много здраво да се изложиш!

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    един съвет: мисли преди да правиш глупости!!!
    и лъжата между другото не е измъкване, а закопаване още повече в ситуацията! краен извод - сами си го правите, нека ви!
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Не е трябвало да го лъжеш...Най - добре му кажи , че си го излъга...

КолКотО ПовЕче ТоЛкоВа ПовЕчЕ

Град
    world of DRUM n BASS
    Ама май и ти незнаеш какво искаш а?!

ама гледай ся
    ти кой от двамата искаш ?
    ако е първия ,то дори да не те поглежда може да има няккави чувства към теб и трябва просто да си поговорите сериозно.ама не го чакай ти
    ами отиди при него и му кажи каквото трябва да му казваш .
    ако е втория ,то трябва да се направи същото .
    кажи му истината
    и той ще бъде приятно изненадан .
    /или го излъжи че вече си приключия с тоя човек /

xaxaaxa mnogo zle

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Името ти е супер добро "malka_ky4ka" Точно такава си. Играй си с чувствата на момчетата още. А после ще ревеш, че си сама. Писна ми от такива

Град
    На горния етаж на къщата на Бай брадър.

В никакъв случай не искам да те обидя ама трябва да си много тъпа за да направиш подобно нещо.

А въобще харесваш ли го този дето си го излъгала?
    Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!

Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си