- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- А ... Pirates Of The Caribbean : 3 At Worlds End ? :D ...А ?
Някой гледал ли го е ? .. К'фо ше кай'те , "do U look forward to Него" ?
Гледали ли сте - POTC 1,2кой ви и любимия герой освен - Capt'n Jack ?
![]()
който е гледал 1 и 2 а не е гледал 3 к'фо очаквате да се случи ?
Дъра-Бъра Дайте да лафиме за Pirates![]()
Тъмнее небето, бушува морето , по курса вилней урагана , Сияе лицето на "Джаки Врабчето" - на кораба смел капитана ...
миии вече го има по кината...скоро ще отида да го гледамочаквам да е размазващ...
мене ужасно много ме кефи филма...обаче втората част беше малко по-зле от първата...както и да е...филма е супер
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ми Дам И аз мисля да ходя да го гледам на кино въпреки че се надявам да го качат все по-скоро в някой торент за да мога да си го гледам вкъщи така 273218739812 пъти![]()
да ама първия от тея 273218739812 пъти трябва да е на кино...такъв филм да се гледа на голям екран ще ееееее...уникално![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Миии..Дааам...Аз До Някаде Четох Началния Сценарий , Ама Не Искам Да Си Развалям Кефаимам и музиката от филма (soundtrack-а)
Тъмнее небето, бушува морето , по курса вилней урагана , Сияе лицето на "Джаки Врабчето" - на кораба смел капитана ...
...Yo-ho-ho-ho-ho , Merry Christmas![]()
Утре с приятелите отиваме да го гледаме на кино.Днес обаче трябва да изгледам втората част, че не съм я гледал...пък първата вчера я гледах![]()
хъхъ..
Аз вчера го гледах , много добър филм , има комични моменти ма като цяло 1-вата част май е най добра ,иначе филма си заслужава парите !
“Когато ти говориш с Бог, това е молитва. Когато Бог говори с теб , това е шизофрения.”
http://www.myspace.com/candykillertm
първата част ни хареса МАЛКО повече можеби защото беше МАЛКО по-реалистична в сравнение с другите две до сега , надявам се най-много да има и още други нови части
Тъмнее небето, бушува морето , по курса вилней урагана , Сияе лицето на "Джаки Врабчето" - на кораба смел капитана ...![]()
И аз утре ще ходя с прители да го гледам.Очаквам до е добър-четох доста добри отзиви.
Обичам и теб...Обичам и нея...Но нея мога да си я посея...
Гледах втория.Доста добър е.Много ми хареса.На някои места-кумично, на някои-дейсвието претърпяваше големи обрати.
Ама леко имах проблем със субтитрите във втората част (нали те обикновено ги делят на 2 файла филмите)-те вървят отдолу преди да се чуе репликата...и аз се опитвах да си превеждам, ама на някои места не успявах, пък субтитрите минали...Което леко ме разсея от кракена
Иначе битките бяха супер.Интересно ми е как онзи капитан е оживял и какво ще направят, за да спасят Джак...и дали Уил и елизабет ще си изяснят отношенията...
Е, утре ще разбераНе ме казвайте, ако знаете
![]()
П.П. Както и в Матрицата, първия филм може да си го гледаш оделно, но следващите два са свързани![]()
Дамм...Capt'n Jack Sparrow е върха![]()
![]()
“Когато кюрето и оня с въжето
със изгрева дойдат за мене,
бесете ме гдето синее морето
да може духа ми да вземе.
С вълните му смесен да бъда отнесен
до моята родна Тортуга,
където със песен от предната есен
очаква ме мойта съпруга.“
Днес го гледах. Хареса ми много! Само накрая малко![]()
тва ми е любимия филм..гледах го вчера на премиерата!!! :P =D> Джони Деп пък ми е любим актьор, а предишния ми идол беше Орландо Блуум, но пък за Кийра преди време четох в едно списание и мн я харесах, така че е излишно да казвам кои трима най-мн ме кефят :P
иначе съм гледала и трите части: първата е нещо като уводна серия, втория филм е мн забавен и смислен ест и третия вече е по-сериозен, но с повече ефекти и е края все пак...но и в трите серии не липсва чудесната игра на Джони Деп и страхотното му чувство за хумор...\
/
Нареди се на опашката, моля...Първоначално написано от Whisskas
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Хареса ми много.Джак отново ме уби с чуството си за хумор.Хареса ми и рлята на Кийт Ричъдрс.Края ме натъжи,но все пак не може всичко да е идеално![]()
Края беше леко кофти, но все пак изпълнен с надежда...пък и нали кораба стана нормаленПървоначално написано от LiCk|It_OfF
А пък баш накрая сякаш се подсказваше за следващ филм.
Та-страхотен е филма.Супер много ми хареса!!!!
хъхъ..
Няма да има следващ филм.Продуцентите са обявили,че това е края на трилогията![]()
Източник:BRAVO
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕТРЯБВА ДА ИМАААА!!! НЕ ВИДЯХТЕ ЛИ КАК СВЪРШИИИИИИ
ТРЯБВАААААААААААААААААА!!!!
![]()
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Да обаче в следващия филм как биха включили Уил и Елизабет...няма как...пък те бяха едни от основните фигури във филма.Освен това какво повече ще измислят - ще им липсват идеи, ще стане тъпо...пък и след тоя шедьовър, ако следващ филм не бъде повече от него,следващия филм ще изглежда смотан.Първоначално написано от _SL_
хъхъ..
мда верно...ще се осере всичко...
ТРИЛОГИЯТА БЕШЕ УНИКАЛНА
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Пффф .. страхотни са първите два. Мбого добра роля за Джони Деп .. много кефи Jack Sparrow. Третия не съм го гледала, но много искам да го гледам.
Гледах го.
Наистина ми хареса страшно много, както и първите две части.
Само края не ми допадна особено, можеше да е по-добре, но...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
уффф на мене тоя филм ми е супер тъп...а и Джони Деп не ми харесва по принцип...виж Орладно Блум е друго нещо...
![]()
![]()
случайно да знаете дали са го пуснали в нета филма,защото брат ми иска да го гледа?по възможност линк от датата...
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
този филм е уникален! направо е блестящ! в него има прекрасен сценарий, добра игра на актьорите, страхотни ефекти и много хумор. абе общо взето всичко което се очаква от един наистина добър филм! а това че в него участваше красивия джони деп е направо върха! по-добър актьор от него няма! той наистина играеше супер... освен това е точния човек за ролята на капитан ДЖАК СПАРОУ!!! влюбена съм в него!![]()
![]()
гледала съм и първите две части... те са мноого добри, като третата. направо къртят мивки от всякъде. елизабет също играе добре. идеално се вживява в ролята си. много ме изкефи! третата част остана с отворен край...смятам че ще има продължение, което е мн хубаво. искам да гледам и 4-тата част, ако има такава! а дано има...
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
мила сладка rusalkata_ искам да ти кажа няколко неща...
ПЪРВО:ТИ ТЪПА ЛИ СИ !?!?![не почвайте че всеки има право на лично мнение бла бла ]КАК ЩЕ КАЖЕШ ЧЕ ДЖОНИ ДЕП НЕ БИЛ ЕДИ КЪВ СИ...А ОРЛАНДО!?!?!ОРЛАНДО Е ГЕЙ ОМФГ О.о
ВТОРО:ДЖОНИ ДЕП РУЛЗ
ТРЕТО:за останалите фенки на Джони...ще си го гледкате само така защото е мой и на другата пиратка![]()
![]()
![]()
![]()
мех меххх...
silent scream
който обижда Джони...ем дгд ^^