- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Izneveri mi pred o4ite :(
[color=red]Nqma da razkazvam s podrobnosti...samo 6te kaja 4e bqhme na ekskurziq i az mu pozvolih da flirtuva s koqto poiska,no samo da flirtuva.,kogato slqzohme v diskotekata go vidqh da se celuva s edna moq biv6a "priqtelka" i vednaga potyrsih nqkogo za da mu go vyrna...no pyk razbrah kvo e 4ustvoto da vidi6 4oveka koito obi4a6 da se celuva s drug i go napravih taka 4e da ne moje da vidi ,a nqkoi da ide da mu kaje...taka i stana..samo 4e az syjalih za tova vednaha i sednah da izpu6a edna cigara na masata i si kazah 4e 6te otida pri nego i 6te mu kaja 4e ne moga da go gledam..toi se e celunal az s1m se celunala-kvit sme..da sprem do tuk..Da ama...trygvam da go tyrsq...i pak go vijdam...togava mi ide6e nzm kvo da napravq..prosto s edna duma da umra..!!!
Ka4ih se do gore da si vzema cigarite i da izlqza navyn na 4ist vyzduh da preosmislq ne6tata...i ko da vidq..to4no si zapalih cigarata i poglednah napred...vijdam gi pak te..syvsem slu4aino...bez az ili te da me sledqt..e togava ve4e ne izdyrjah i drypnah edin ot dvamata ,a tq iz4ezna za nqkva 4astica ot sekundata...Problema mi e tam 4e go celunah..ne mojah da se sdyrja...Naistina go obi4am..
ZNAM 4e i toi me obi4a..
no prosto mu trqbva nqkakvo raznoobraziq...Kato se pribirahme mu obe6tah 4e tva 6te e za posledno...no znam 4e ako go napravi pak..az nqma da si trygna ot nego..Ot 3 dena ne spa...postoqnno piq kafeta...po4ti ne qm...i postoqnno reva...ne mi se govori s nikoi...postoqnno gledam brutalni kartini,a tova nikak ne e normalno...neizbejno e prosto..
![]()
A v4era razbrah 4e vyprosnoto momi4e e planuvalo dadenata situaciq..za da si go vyrne za tova 4e se bqhme sdyrpali pedi godina...i malko be6e....nali....posinena...![]()
Milo,ako i ti slu4aino popadne6 na tazi stranica,iskam da znae6 4e mnogo te obi4am,tova kakto ti kazah ,za men e edna golqma rana,koqto 6te zarastne ,no 6te ostane beleg...![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.