Що си му позволила да флиртува..уоу.. тфа ми е мноо чудно, но все пак тфое решение.. таа.. кофти е напраил пича, ама и ти не падаш по долу.. смисал кофти си напраила като уж си му го върнала.. за кфо ти е да се целуаш с друг като го обичаш ?.. ама се пак и тфа си е тфое решение..
"...Problema mi e tam 4e go celunah..ne mojah da se sdyrja..." - тфа.. смисал кой си целунала - гаджету ти или.. ? ако е гаджету ти, що да ти е проблем че си го напраила ? даже още по дууре...
Нормално, че ако го напраи пак няа да си тръгнеш, все пак.. го обичаш и си готова да му простиш кфото и да било.. ама все пак сичко си има граници
"Ot 3 dena ne spa...postoqnno piq kafeta...po4ti ne qm...i postoqnno reva...ne mi se govori s nikoi...postoqnno gledam brutalni kartini.." - недей така, тфа което го праиш е супер зле.. разбирам те, че ти е кофти и то мноо, ама чак толкоа недей се увреждай.. от личен опит ти каам - до никъде няа да стигнеш така, просто се вземи ф ръце и му кажи кфо ти е и вземете се разберете кфо мое да праите и кфо немое.. смисал сеш се щом му дааш да флиртуа.. и така.. надяам се да се опраиш успехчета