- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Izneveri mi pred o4ite :(
[color=red]Nqma da razkazvam s podrobnosti...samo 6te kaja 4e bqhme na ekskurziq i az mu pozvolih da flirtuva s koqto poiska,no samo da flirtuva.,kogato slqzohme v diskotekata go vidqh da se celuva s edna moq biv6a "priqtelka" i vednaga potyrsih nqkogo za da mu go vyrna...no pyk razbrah kvo e 4ustvoto da vidi6 4oveka koito obi4a6 da se celuva s drug i go napravih taka 4e da ne moje da vidi ,a nqkoi da ide da mu kaje...taka i stana..samo 4e az syjalih za tova vednaha i sednah da izpu6a edna cigara na masata i si kazah 4e 6te otida pri nego i 6te mu kaja 4e ne moga da go gledam..toi se e celunal az s1m se celunala-kvit sme..da sprem do tuk..Da ama...trygvam da go tyrsq...i pak go vijdam...togava mi ide6e nzm kvo da napravq..prosto s edna duma da umra..!!!
Ka4ih se do gore da si vzema cigarite i da izlqza navyn na 4ist vyzduh da preosmislq ne6tata...i ko da vidq..to4no si zapalih cigarata i poglednah napred...vijdam gi pak te..syvsem slu4aino...bez az ili te da me sledqt..e togava ve4e ne izdyrjah i drypnah edin ot dvamata ,a tq iz4ezna za nqkva 4astica ot sekundata...Problema mi e tam 4e go celunah..ne mojah da se sdyrja...Naistina go obi4am..
ZNAM 4e i toi me obi4a..
no prosto mu trqbva nqkakvo raznoobraziq...Kato se pribirahme mu obe6tah 4e tva 6te e za posledno...no znam 4e ako go napravi pak..az nqma da si trygna ot nego..Ot 3 dena ne spa...postoqnno piq kafeta...po4ti ne qm...i postoqnno reva...ne mi se govori s nikoi...postoqnno gledam brutalni kartini,a tova nikak ne e normalno...neizbejno e prosto..
![]()
A v4era razbrah 4e vyprosnoto momi4e e planuvalo dadenata situaciq..za da si go vyrne za tova 4e se bqhme sdyrpali pedi godina...i malko be6e....nali....posinena...![]()
Milo,ako i ti slu4aino popadne6 na tazi stranica,iskam da znae6 4e mnogo te obi4am,tova kakto ti kazah ,za men e edna golqma rana,koqto 6te zarastne ,no 6te ostane beleg...![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.
Той наистина е прекалил.Флиртове-ок, ама той и се е целувал, до колкото разбрах 2 пъти.Не знам за това колко време бих се сърдила.Не мисля, че ако бях на твое място бих го скъсала, но трябва да си понесе последствията.
Samo da mojeh da skysam s nego..Samo tezi koito sa razbrali kakvo e da obi4a6..samo te 6te me razberat,za6to sym o6te s nego...
I neq ve4er sa se celuvali i po prednata...a sled 1-vata im celuvka toi cqla ve4er leja do men(trqa6e da spim...ama...ne ni se spe6e...) i me geveze6e,kato malko bebe ,prave6e tova koeto iskam.....i mi povtarq6e 4e me obi4a..i na mene mi be6e hubavo,4ustvah se vse edno synuvam...i na sledva6tiq den mi servira tova..ne se tyrpi...no ostanah s nego..vypreki 4e sega ne e sy6toto...![]()
Prosto ne moga...da s1m sy6tata...
Подмазвал ти се е, защото се е чувстал гузен.Но голяма работа след като те е наранил толкова.
НАЕЖИ СЕ!!!
Incomplete..........
ne ne...ne e taka...toi vinagi e mil s men...no prosto sega ni se be6e otvorila vyzmojnost da bydem cqla ve4er zaedno...Do nqkyde si prava...no....Ne e to4no taka...toi mrazi podmazvaneto i ne pravi izkliu4enie...e samo malko pri gospojite..ama tova e prostimo
![]()
Ne znam..6te otka4a...Tova e edna mnogo golqma dupka v men...
Mnogo dobre te razbiram,4e go obi4a6,4e te e qd na nego,no prosto ne mojesh bez nego.E tova e gadnoto na lubovta pff.Kakto i da e.Ta kazvash trqbva vi raznoobrazie.Ami napravete si takova.Napravi mu nqkakva iznenada,zavedi go nqkyde
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Хубаво е когато има компромиси в една връзка така, че тя да продължава. Но не е добре да го оставяш да си прави всичко, което иска. Толкова ли много държиш някой да те наранява. Покажи му, колко много те е наранил и му дай да разбере, че така няма да продължи още дълго връзката ви, ако продължава да те наранява по този начин. И да не мислиш така е по-добре да го постреснеш мъничко, за да се усети, но не прекалявай. Аз не бих търпял подобно отношение от гаджето си въпреки, че не съм много ревнив.
Izvinqvai,no ti ne go obi4a6 6tom si mu pozvolila da flirtyva s drygi momi4eta i 6tom si se celuvala s dryg!Patka!![]()
![]()
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Ne moga da razbera na tebe kaf ti e problema , 4e obijdash momi4eto?Първоначално написано от malkoto_sladur4e
az mu pozvolih da e pred men..a ne da se kriq...6toto to se vijda6e a i idvaha da mi kazvat...ama kakvo li ti se opravdavam..qvno tvoeto syrce e studeno! A moito e izpylneno s liubov![]()
Що си му позволила да флиртува..уоу.. тфа ми е мноо чудно, но все пак тфое решение.. таа.. кофти е напраил пича, ама и ти не падаш по долу.. смисал кофти си напраила като уж си му го върнала.. за кфо ти е да се целуаш с друг като го обичаш ?.. ама се пак и тфа си е тфое решение..
"...Problema mi e tam 4e go celunah..ne mojah da se sdyrja..." - тфа.. смисал кой си целунала - гаджету ти или.. ? ако е гаджету ти, що да ти е проблем че си го напраила ? даже още по дууре...
Нормално, че ако го напраи пак няа да си тръгнеш, все пак.. го обичаш и си готова да му простиш кфото и да било.. ама все пак сичко си има граници![]()
"Ot 3 dena ne spa...postoqnno piq kafeta...po4ti ne qm...i postoqnno reva...ne mi se govori s nikoi...postoqnno gledam brutalni kartini.." - недей така, тфа което го праиш е супер зле.. разбирам те, че ти е кофти и то мноо, ама чак толкоа недей се увреждай.. от личен опит ти каам - до никъде няа да стигнеш така, просто се вземи ф ръце и му кажи кфо ти е и вземете се разберете кфо мое да праите и кфо немое.. смисал сеш сещом му дааш да флиртуа.. и така.. надяам се да се опраиш
успехчета
~!1912!~
циганин!!!простак...лиглю...п Ф НЕ те заслужава!!\
/
![]()
![]()
ooo mn shit maci.ami i az taka s edno mom4e ot disko,ve4e 7-8 mes go poznavam ama ne bqhme mn blizki,a toi samo me gleda,naro4no se byta,edin put se skara zaradi men s edna 6tot samo se zaqjda6e taq s men(mai i tq go haresva6e)iii mn go lufff tfa mom4e mislq 4e i toi ne be6e bezrazli4en ama po4ti vseki put kat se skif v disko se celyva6e s nekfi i nai-gadnoto be6e 4e poe4eto puti go kat se kiss teq me gleda6e i mn gadny.mislq 4e o6te ns um go zbaraila tfa mom4e(na6ta istoriq e cql roman de)ta mn kofti ama i az ako bqh na tfoe mqsto ne bih go skusala,6tot mn boli...
A skaterboy broke my heart,so I broke his board =)
e как тогава искаш да не е боли после ? Все едно да подаваш на куче салам а то само да го душиi az mu pozvolih da flirtuva s koqto poiska,no samo da flirtuva.,.... незнам но определено и ти си имаш вина .Обичате се...добре ,всеки има разнообразие но това ли е начина? Може да разнообразите връзката си по много други начини. На колко години си ако не е тайна ?
Тоя е голям идиот!Как може да е толкова гаден.Ай разбирам 1 път ма той направо е прекалил.
Моят съвет е да го оставиш!Започни да мислиш за себе си и кое е добро за теб-този господинчо определено не е за теб!