.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Guest

Nemoga da se otpusna

zna4i! Imam si mn fr ... istnski! Sas tqh po otdelno si bubrime vsqkakvi rostotii i sum si suvsem vesela ..... vinagi si govorime! Oba4e suberat li se mn hora - i fr i drugi vse nemoga da se otpusna i sega kat' pun i duma ne obelvam - samo se hila! Mn e gadno! Te si govorat za hora koito ne poznamav! A i .... nz ... nz kakvo da kaja! Prosto nqma kfo da kaja!
    Ne 4e me e sram ...... nqkfo mn stranno!
    Suvet? Predlojenie? ideq?

Guest

Re: Nemoga da se otpusna

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zna4i! Imam si mn fr ... istnski! Sas tqh po otdelno si bubrime vsqkakvi rostotii i sum si suvsem vesela ..... vinagi si govorime! Oba4e suberat li se mn hora - i fr i drugi vse nemoga da se otpusna i sega kat' pun i duma ne obelvam - samo se hila! Mn e gadno! Te si govorat za hora koito ne poznamav! A i .... nz ... nz kakvo da kaja! Prosto nqma kfo da kaja!
    Ne 4e me e sram ...... nqkfo mn stranno!
    Suvet? Predlojenie? ideq?
    Aaa i zabravih da kaja - momi4e na 14 sum

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Ами запознай се с тези " непознати ", опитай се да говориш с тях, ако си по-срамежлива ( като мен ) им вземи скайповете и там се запознайте, така ще намериш и доста приятели
    Ще се отпуснеш! Ако излизаш с приятели и техни приятели, които ти не познаваш с времето ще започнеш да общуваш с тях и така...
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Guest
    i pri men e sa6toto. nastina e mn gadno i te razbiram,no ne znam kak da ti pomogna

Град
    В шоколадовите долини :)
    Милички..просто си представете ,че познавате всичките...Радвайте се ,че сте от хората,които могат да попадат в големи копании и имат среда.Ослушвайте се за какво си говорят,ако знаете нещо намесете се в разговора.Нито много Нахално Нито много скромн...дискутирайте,смейт е се,забавлявайте се...Вярвайте не е тоолкова трудноо....
    Неподходящ размер на снимка в подпис!
    Неподходящо съдържание на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си