.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

iskam si go obratno :(:(:(

lele znam 4e nikoi sigurno nqma da moje da mi pomogne no pone iskam da kaja na nqkoi kvo mi e 6tot nqma na koi drug...vsu6tnost ima no..abe ne znam...ta istoriqta e slednata zapoznaxme se s edno mom4e naskoro nqkude 3-4 mesetza..i v na4aloto toi me xaresva6e ili pone taka sudex ot jestovete i durjanieto mu,no az ne posmqx da mu kaja 4e i az go xaresvam i sega vsqka ve4er go gledam s druga i napravo se poburkvam.te ne xodat oba4e s neq se dyrji taka kakto s men predi i napravo poludqvam edvam se sdurjam.... tolkova syjelqvam 4e ne si razkrix 4uvstvata navreme,a sega sigurno ve4e e kusno.... vse pak ako nqkoi moje da mi kaje nqkakvo re6enie 6te sym mu blagodarna

миднигхт
    Guest

...

az bih te posuvetvala da pokani6 vuprosnoto mom4e na kafe prosto kato priqteli i v procesa na razgovor leko da mu namekne6 4e ima6 simpatii kum nego i se 4udi6 dali i toi ima kum teb i taka....mislq 4e 6te pomogne

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Още не е късно да го викнеш някъде на кафе и да му разкриеш чувствата си, ако разбира се мислиш, че все още изпитва нещо към теб. Другата алтернатива е да се примириш със сегашното си положение.

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от миднигхт
    az bih te posuvetvala da pokani6 vuprosnoto mom4e na kafe prosto kato priqteli i v procesa na razgovor leko da mu namekne6 4e ima6 simpatii kum nego i se 4udi6 dali i toi ima kum teb i taka....mislq 4e 6te pomogne
    Съгласна съм!Не по-добре че не си си разкрила чувствата! Можеше да се направи на големия Playboy!

Guest
    Ne razigravai mom4eto...Nali si mu kazala ,4e ne izpitva6 ni6to kym nego...kakvo iska6 ..da hodi podir gaza ti i da ti se moli li??Emi mn qsno 4e 6te se zaribqva..a i moje da ti go pravi naro4no...za da revnuva6..vypreki 4e e lape6ko..ama ne te znam i na kolko si...Abe pokani go ili mu se vmykni malko v kompaniqta za da razbere6 ima li smisyl izob6to da se unijava6... No ako naistina go haresva6 i ako te boli da go gleda6...Napravo mu go kaji..-tva e nai-dobroto..bez zavyrtulki....

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ne razigravai mom4eto...Nali si mu kazala ,4e ne izpitva6 ni6to kym nego...
    Tq ne mu e kazala ni6to a ne 4e ne izpitva ni6to..Mila nai dobre naistina go pokani na kafe i pogovorete kakto kazaha drugite uspeh...

Мега фен
    Град
    София
    А эащо просто не му кажеш?То по-добре късно ,токлокото никога!Опитай,може пък да останеш доволна.Недей да се оплакваш беэ дори да си опитала да оправиш нещата!
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на koalka
    Не можеш да го виниш, опитал е с теб, но като е видял, че не му отвръщаш и се е отказало момчето.
    Сега няма смисъл да се измъчваш за минали неща, а гледай напред.

Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от experiment_m
    Още не е късно да го викнеш някъде на кафе и да му разкриеш чувствата си, ако разбира се мислиш, че все още изпитва нещо към теб. Другата алтернатива е да се примириш със сегашното си положение.
    Дам,съгласна съм!Пробвай!Само можеш да спечелиш от това...
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си