.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Как бихте реагирали, ако ви кажат, че сте леко понапълняли?

Как бихте реагирали, ако ви кажат, че сте леко понапълняли? В смисъл, леко пълничка - за момичетата. И нека влезем в съществото.
    Искам да кажа на приятелката ми да започне да спортува нещо, но ме е страх как ще реагира тя, защото 'леко' е напълняла.
    Е, момичета, какъв съвет ще ми дадете, кое е най-разумно да направя?
    от тук до края на света

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    ако ми го каже приятеля ми (както съм цапната в устата) най-много да му кажа "ми като не ти харесвам намери си друга"

а ти толкова като я обичаш ще я харесваш каквато и да е
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Супер фен Аватара на rakiQ
    ми ше каааа
    "мнооо ясно"

стига де, от скоро сме заедно и ако и кажа 'искам да поотслабнеш' тя ще си каже същото 'ти ако ме харесваш ще си с мен каквато съм'
    ми окей, така си е, но си имам право да изразя мнение
    да и кажа 'искаш ли да поспортуваме двамата' ?
    или да и направя диета. . .

айде де момичета, очаквам подкрепа и насока от вас
    от тук до края на света

Кажи и го като намек "Трябва да поспуртуваме че туко виж сме качили някое излишно килце!" А и да и кажеш директно нз каде е проблема ти и помагаш...Е тва е приятел мисли и за другите. =D> Тя трябвя дя се радва че и го казваш!

Супер фен Аватара на Barbie
    Не й прави диета

Но можеш да я помолиш да ходи с теб на фитнес или да тичате заедно, или да играете тенис примерно - можеш да го направиш като някакво ново общо занимание - тъкмо нещо интересно във връзката ви.

Тя най-вероятно знае, че е напълняла, ако е забележимо и най-вероятно сама ще вземе мерки в някакъв момент. Не я стресирай излишно.

Град
    Там, където е сърцето...
    Цитирай Първоначално написано от _[LiFe-StiLe
    _F]ако ми го каже приятеля ми (както съм цапната в устата) най-много да му кажа "ми като не ти харесвам намери си друга"

Съгласна съм. Ако наистина я обичаш няколко килца няма да ти пречат..пък и тя няма как да не е забелязала напълняването си и сама може да се стегне.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

амии... примерно кажи на някоя твоя фр (за която си сигурен,че няма да каже че ти си и казал.. О.о) да ходят заедно на фитнес... и некви такива... и тя да се стегне така пък ако ли не.. просто я кани да спортувате заедно.. примерно да бягате сутрин или да ходите на фитнес и т.н.
    Life sux but just keep smiling

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    зависи

или диета или една майна
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от alice sw
    зависи

или диета или една майна
    тва е грубо.... той човека я обича.. и заради това да я зареже е супер тъпо!
    Life sux but just keep smiling

Голям фен
    Еми,аз лично няма да се обидя.Може да ми стане кофти,но аз съм си виновна.А и дори ще се зарадвам,че приятеля ми го казва,защото иска да изглеждам добре и ми казва,кое харесва и кое не-искрен!Кажи й.Ако е нормален човек няма да ти се сърди,а ще предприеме нещо,за да отслабне.Ако е някоя лигла ще почне да се цупи и аз такива колко мразя.Ако бях момче и ичах такава приятелка бързо щеше да влезне в строя .
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    _F]ако ми го каже приятеля ми (както съм цапната в устата) най-много да му кажа "ми като не ти харесвам намери си друга"

Съгласна съм. Ако наистина я обичаш няколко килца няма да ти пречат..пък и тя няма как да не е забелязала напълняването си и сама може да се стегне.
    Напълно съм съгласна...

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Ehee ti pak mnogo pretenciozen bre Sega ako iskash manekenka e drug vapros... Za nqkolko kilca , si sklonen da riskuvash vrazkata Vi. Ne e li tupo?! No pak ako tova naistina ti prechi, kaji i go...
    ♥ ♥ ♥

Е то пък и ти едва ли си Аполон...

Важното е тя да се харесва както е. Ако ти си тръгнал с нея заради външния й вид си послядния простак. Защото красотата, младостта са временни неща. Душата е вечна. Ако твърдиш, че я обичаш заради вътрешната й красота, тогава изобщо не трябва да ти пука колко килограма е.!

lLady_MooN_RaiN , дам , бия на него

dinosaur , много ми хареса мнението ти
    дам може и да я накарам да потичаме или някоя нейна приятелка
    добър вариант, в никакъв случай няма да и го казвам, само с тези действия ще и го намекна
    ок де, а ако и казвам думи от сорта 'ей мекичката ми' , 'поничката ми' , 'коремченцето ми' - 'ооо ма корем ли имам, започвам да го свалям' ... ахххх а и от друго се притеснявам, да каже че я мързи да тича или спортува и си хапва каквото си иска (гадните нездравословни храни) и при положение, че е с мен сега има две възможности - да се промени, защото вече е обвързана или напротив - 'оо супер, намерих си някой и няма нужда да се напъвам сега да свалям'

а момиченца?
    от тук до края на света

Град
    world of DRUM n BASS
    Ми прилъжи я заедно да ходите да тичате или на фитнес

Прочетох мненията тук и тези да им предложиш да спортувате заедно ми се виждат най - добре.

КолКотО ПовЕче ТоЛкоВа ПовЕчЕ

Супер фен
    Ако моя приятел ми го каже,ще откача!Ще почна да си мисля,че не ме харесва вече,ще рева като луда ден и нощ,ще ми се скапи самочувствието и ще ми идва да умра
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Град
    В шоколадовите долини :)
    КАто се чудите какво да правите..предложи и да отиде някъде на джогинг..така звучи по официално и забавно Предложи и да си направите пикник след като потичате,ако имате колела ще е супер,предложии и като се стопли времето да отидете да покарате На Витоша,В Южен Парк..ако и хареса(почти съй сигурна,че ще и хареса,факта ,че искаш да си с нея повече време,и да правите това,а н е обиновенното Кафе,Кино или Секс )ще почнете по-редовно да го правите..
    Умирам си да се занимавам с разходки ,бягания ,колела,и всякакви ей такива УСПЕХ!!! \/
    Неподходящ размер на снимка в подпис!
    Неподходящо съдържание на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy

Напълно съм съгласна...
    Аз също!
    Доценте наш, ти който си на бюрото да се чуе твоето име, да бъде твоят подпис и тройката наша да бъде, както в книжката, така и в протокола. И прощавай за отсъствията, както ние ти се радваме на твоите. И не ни оставяй на ликвидация и не ни възспирай при преписване. Наздраве! Опа, Амин!

Ako obicha da si pohapva, zapochni da i govorish kolko nezdravoslovni neshta qde i kak te i trovqt organizma, no ne q ogranichavai i nikakvi dieti... che losho.. xax. A inache tova sus sportuvaneto zaedno e dobra ideq.
    Na men lichno, ako mi kajesh, che sum napulnqla i vse pak sum hubava, az nqma da se nacupq nikoga i sama shte pochna da svalqm kilcata, no vuzmojnostta da reshi da ne svalq, shtom i taka e hubava e mnogo golqma! No ako mi go kajesh direktno otgovora shte bude: "o, q u levo"

Мега фен
    Град
    София
    Емии няма да се трогна особено
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ако ми кажат че съм напълняла малко?Малко-ако е до 5кг няма дерт щот сега съм 44...Ще кажа толкова ли зле изглеждам?Зависи кой ми го казва де

Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Ако моя приятел ми го каже,ще откача!Ще почна да си мисля,че не ме харесва вече,ще рева като луда ден и нощ,ще ми се скапи самочувствието и ще ми идва да умра
    Е,като си тъпа много ясно...Ама спокойно миличка няма да ти го каже.Нали знаеш редовната диета много секс малко ядене и сичко е ОК.

Предложи и сутрин да тичате заедно или пък и кажи,че искаш да спазваш диета,но сам неможеш да се справиш,затова за морална подкрепа ще е добре и тя да я спазва с теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си