- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как бихте реагирали, ако ви кажат, че сте леко понапълняли?
абе ти наред ли си с мозъка бе човек,как ще кажеш на гаджето ти това
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Лишаването от храна също не помага а точно обратното. Просто трябва да се намери индивидуален начин, съобразно организма на човека.. но вече навлизаме в друга тема.Първоначално написано от what_the_bleep
... която ми е пределно ясна нали в началото на темата спомеханме,че съм аполончо =D>Първоначално написано от Анонимко
от тук до края на света
оооо тва да кажеш на моми4е (още пове4е на гаджето ти) 4е е понапълняла направо ще я убие! не го прави...виж сега
кажи така :ох..мале много съм напълнял а и трябва да правя мусколи искаш ли да ходим да бягаме? не искам да бягам сам....а и така пове4е време ще сме заедно?" :P ако каже ооо неее марзи ме
помоли й се кажи й "моооляя те вси4ки други ми отказаха!..."
и така ходете да бягате и тя сама ще се стегне! или просто й кажи "хайде да ходим да спортуваме заедно и да се стегнем!" лятото идва!![]()
Започваш да ме съмняваш. Какво си се вторачил в теглото на момичето? Или я харесваш, или не. И-мейлът ми е barbiek6@yahoo.com .... дай да видя какво и е, за Бога, на тая девойка, че толкова отчаяно искаш да поставиш на хранителен режим.Първоначално написано от what_the_bleep
![]()
мне, не е грубоПървоначално написано от dinosaur
ако съм качила повече от 5 кг, ще го забележа вероятно и ще ги сваля
ако съм качила 2 обаче и някой, който ме "обича" тръгне да ми разправя, че съм надебеляла, извинявай, ама това си е чиста проба човек, който се заяжда и си търси скандала + зарязването
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
нека чуем заключителната реч на Barbie
обзалагам се, че ще е добре, аз май съм се втурнал не където трябва, според нейните думички хехе
една диетка много ми допадна, която някой от вас написа по-рано
'много секс и малко ядене'
хм, вече съм много слънчев . . . и обещавам да предприема нещо![]()
благодаря на всички, абсолютно и нека с тази тема съм проворикал някои от вас да се позамислят за здравословното хранене и спорта
от тук до края на света