- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как бихте реагирали, ако ви кажат, че сте леко понапълняли?
тя ако се харесва така едва ли ще "поспортува" с теб) най-много да ти тегли ма*ните :P а ако и тя иска да отслабне ще го направи и без да и казваш
![]()
ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)
Deni4ka93 ако тфа за тъпата беше отправено към мен,само мога да кажа,че ти си тъпата!![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
При нас имаше обратен проблем. Приятеля ми беше леко пълничък. След като му писна да се заяждам с коремчето му и да се забивам пръстчетатат там да видя колко потъват взе че отслабна, а иначе тренирахме заедно, за да сме повече време един с друг. Просто й кажи, че ще й е по-добре ако поспортува малко.
of i az sa sam ka4ila kam 4,5 kilca i men me pritesnavat
ama ne a se obidq ako mi kaje taka direktno
prosto 6e gleam se popravq
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
oi miloto ti qvno si mnogo emocionalnaПървоначално написано от malkoto_sladur4e
P.S. ako i priqtelkata ti e takava v nikak1v slu4ay ne i go kazvai direktno
По принцип, ако я обичаш истински това няма да ти прави такова впечатление.
Лично аз не бих се засегнала. С приятелят ми сме се разбрали винаги да си казваме истината. Понякога на него не му харесва прическата ми, това, което съм облякла и той ми го казва. Аз също му казвам, ако не ми харесва какво е облякъл или ако прави нещо, което ме дразни.
Ако си мислиш, че приятелката ти няма да го приеме леко се опитай да и го намекнеш. Покани я да спортувате заедно или да ходите на фитнес.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
mhmПървоначално написано от sladursko_tigar4e
![]()
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Emi zavisi koi mi go kazva.Ama 4estno kazano vuobshte nqmashe da se zasegna,naprotiv.Padam si malko slabi4ka i se mu4a da ponapulneq i shte se radvam da go 4uq:P
Inu4e mojesh da namerish takti4en i podhodqsht na4in da i go kajesh.
Ako naistina iskash da i go kajesh..
Ako moq priqtel mi go kaje nqma da se zasegna, daje shte se zaradvam, 4e e otkroven s men (kakto vinagi..)
Dosta ligavo e da ti se razsurdi za podobno neshto ne mislish li?
P.S: No vse pak ako se reshish da i go kajesh i go kaji takti4no
Uspeh
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
момичета, момичета, не се заяждайте, мога да ви организирам
някоя спаринг-среща, но не е там въпросът
има си и такива като malkoto_sladur4e които си имат своите съответно добри и лоши (разглезенки) качества и тези като
Deni4ka93
а аз сега да ви питам, на коя от вас мога да се доверя, че не го познавам (ако ми каже от къде е) , да й пратя снимка на приятелката ми
и съответно да ми каже дали наистина е толкова пълничка колкото аз съм се разбъбрил, симпатичничка или пък проблемът е в моята притенциозност
е хайде ..![]()
от тук до края на света
hei sladur, siguren li si 4e momi4eto ti naistina ima nujda da otslabne ? Gore dolu kolko kg e bila i kolko e ka4ila ? Ili dai da q vidim de
hei sladur, siguren li si 4e momi4eto ti naistina ima nujda da otslabne ? Gore dolu kolko kg e bila i kolko e ka4ila ? Ili dai da q vidim de
Първоначално написано от what_the_bleep
emi kaji i 4e iska6 da hodite zaedno na fitness...zn lito i as sam malko napalnqla
i 6te hoda s moq na fintes
![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
Първоначално написано от what_the_bleep
От Враца съм...Мейла ми е jeni_21@abv.bg...
Ако искаш прати с удоволствие бих помогнала...![]()
ready за купона, сега Deni4ka93 ще ни разясни ;]
от тук до края на света
Ако някой ми каже така ще го убия![]()
tova qvno teb mn te pritesnqvavse pak se nadqvam da si s neq ne zaradi tqloto i.no konkretno na vaprosa ti otgovarqm taka:za edno momi4e e mn gadno nqkoi da i kaje 4e e napalnqla 6te q raztroi6 izli6no,tq sas sigornost e zabelqzala i bez tvoq pomo6t 4e e napalnqla taka 4e ako preceni samo 6te zapo4ne da sportuva ili nqkakva dieta
e 4akai sega ,ako ste si dobri priqtelki tq ne bi trqbvalo da ti se obidi! a ina4e moje6 da q nakara6 da se razhojdate po 4esto i taka hem 6e topi kilca,hem 6e si veselite![]()
Тииии ... това да кажеш на момиче че е напълняла е почти равносилно на самоубийство. Зависи и от момичето и как се възприема тя де. Аз дори и да надебелея ми стои добре (реклама) :P
Ако наистина е напълняла предполагам че и сама го вижда и сигурно работи по въпроса. Ако не - както и другите казаха - нещо от типа "Ще ходя да бягам .. искаш ли да дойдеш с мен за да се изфукам със секси приятелка?" ..
както се казва на английски 'so far so good' иначе , до тук добре
дам този вариант 'ела с мен да потичаме за да видят секси приятелката ми' , доста допада . . .
но нали знаете, че само със спорт не става!
защото лесно ще тичаме, а после като хапва, обича и сладко и чипсове гадни мазни ? ? . . .
не знам за вас, на мен това ми изглежда сериозен проблем в днешно време
ех, окей на по-сигурните давам пикчета да ме посъветват за самото момиченце
от тук до края на света
em s nqk1v namek...
Да обичаш значи да страдаш да нямаш минутка покой и да знаеш че човека когото обичаш никога няма да бъде твой !
Haide stiga s tezi gluposti che kato q obichal takava shte q haresva gluposti ...to nali kato q obicha trqbva da haresva vsichko v neq eto za tova predi e izglejdala po dobre a pak i tq e momiche kakvo tolkova imame takiva problemi pone az de a i se vijda v ogledaloto. Nqma znachenie dali shte qde chipsove i takiva neshta tezi kalorii sushto se svalqt samoche s povechko tryd i po bavno estetsfno...Taiche hvashtai q da tichate i gotovo....nqma ot kakvo zavisi koi i po kakyv nachin mi go kazva vse pak se vijdam i az v ogledaloto