.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Голям фен
    Град
    София
    абе ти наред ли си с мозъка бе човек,как ще кажеш на гаджето ти това
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от what_the_bleep
    както се казва на английски 'so far so good' иначе , до тук добре
    дам този вариант 'ела с мен да потичаме за да видят секси приятелката ми' , доста допада . . .
    но нали знаете, че само със спорт не става!
    защото лесно ще тичаме, а после като хапва, обича и сладко и чипсове гадни мазни ? ? . . .
    не знам за вас, на мен това ми изглежда сериозен проблем в днешно време

ех, окей на по-сигурните давам пикчета да ме посъветват за самото момиченце
    Лишаването от храна също не помага а точно обратното. Просто трябва да се намери индивидуален начин, съобразно организма на човека.. но вече навлизаме в друга тема.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    дам този вариант 'ела с мен да потичаме за да видят секси приятелката ми' , доста допада . . .
    защото лесно ще тичаме, а после като хапва, обича и сладко и чипсове гадни мазни ? ? . . .

Лишаването от храна също не помага а точно обратното. Просто трябва да се намери индивидуален начин, съобразно организма на човека.. но вече навлизаме в друга тема.
    ... която ми е пределно ясна нали в началото на темата спомеханме,че съм аполончо =D>
    от тук до края на света

оооо тва да кажеш на моми4е (още пове4е на гаджето ти) 4е е понапълняла направо ще я убие! не го прави...виж сега
    кажи така :ох..мале много съм напълнял а и трябва да правя мусколи искаш ли да ходим да бягаме? не искам да бягам сам....а и така пове4е време ще сме заедно?" :P ако каже ооо неее марзи ме
    помоли й се кажи й "моооляя те вси4ки други ми отказаха!..."
    и така ходете да бягате и тя сама ще се стегне! или просто й кажи "хайде да ходим да спортуваме заедно и да се стегнем!" лятото идва!

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

... която ми е пределно ясна нали в началото на темата спомеханме,че съм аполончо =D>
    Започваш да ме съмняваш. Какво си се вторачил в теглото на момичето? Или я харесваш, или не. И-мейлът ми е barbiek6@yahoo.com .... дай да видя какво и е, за Бога, на тая девойка, че толкова отчаяно искаш да поставиш на хранителен режим.

По-добре правете секс постоянно... А като не ти харесва, не бъди с нея, намери си друга...

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от dinosaur
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    зависи

или диета или една майна
    тва е грубо.... той човека я обича.. и заради това да я зареже е супер тъпо!
    мне, не е грубо

ако съм качила повече от 5 кг, ще го забележа вероятно и ще ги сваля

ако съм качила 2 обаче и някой, който ме "обича" тръгне да ми разправя, че съм надебеляла, извинявай, ама това си е чиста проба човек, който се заяжда и си търси скандала + зарязването
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

нека чуем заключителната реч на Barbie
    обзалагам се, че ще е добре, аз май съм се втурнал не където трябва, според нейните думички хехе

една диетка много ми допадна, която някой от вас написа по-рано
    'много секс и малко ядене'

хм, вече съм много слънчев . . . и обещавам да предприема нещо

благодаря на всички, абсолютно и нека с тази тема съм проворикал някои от вас да се позамислят за здравословното хранене и спорта
    от тук до края на света

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си