- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- моля ви помогнете.....
в4ера ми се слу4и не6то мн ужасно. на улицата ме нападнаха 2 роми и ми напражиха double anal а не бях правила анален секс до сега. моля ви кажете какво да прася. Ануса му не може да се свие и ми е студено като си лягам ве4ер да спя. явно духа там и се усе6та. мн е неприятно
Оххх аман от тъпи теми значи![]()
![]()
Navri si po golqma krastavi4ka da ne ti vliza v1zduh tam , a mnogo mi e interesno kak se stiskash dokato hodish do golqma nujda![]()
Анусът е сам по себе си е мускулест орган и той се свива в момента, в който половият акт свърши. Може да си получила разкъсвания в началото на анануса ти и за това да го чувстваш все едно е още отворен. Сега важното е да се пазиш от инфекции при условие, че имаш ранички разбира се. А мисля, че е редно да се обърнеш към полицията и това да стане в най-близкото районо управление. Сигурна ли си, че наистина се е случило това с теб?Първоначално написано от Анонимко
Dobra istoriika bravo na scenarista...![]()
Хахахахх течение![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
моля ви не си мислете 4е темата е 6ега или ви занасям. наиситна ми е мн неудобно и ме е срам и ме боли... не мога да се стискам като хдоя по голям нужда и акам те4ности. кажете какво да направя... плсссссссс