Пак ли се депресираш бе скъпа, недей така... Приятелите са си приятели, не може така. Как ще даваш дума за такова нещо не знам... И аз почти загубих приятелствата си, но никога не съм обещавала каквото и да е, казах "Знам че не ти е приятно да общувам с него, но Имам нужда от този човек" и това беше. Ако ти тежи да правиш жертви- значи не си струва. Ако се откажеш доброволно от нещо, няма да ти тежи чак толкова... Нали бяха се оправили нещата бе момичеееееее, тц тц тц, съжалявам че не мога да те видя да си поговорим малко... Може би е време да си подредиш на ново приоритетите, колкото и да е трудно, не можеш цял живот да се отричаш от себе си, колкото и да обичаме някого, колкото и да не искаме да нараняваме, НИЕ самите сме най-важни в тоя живот, за да си щастлив трябва да живееш първо в хармония със себе си и тогава с другите иначе не се получава... Да, егоист съм, но животът ми ме направи такава доста отрано, глупаво и дразнещо е да ти го казват, но все пак: знам как се чувстваш... Няма да ти кажа "Ще ти мине", защото това зависи само от теб, просто трябва да решиш какво точно искаш /и пак от собствен опит знам колко трудно е това/