- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- potim se mng qko ,vupros(ne mirishe)
Nachi imam sledniq problem , maham si kosmite pod mishnicata.. kupem se redovno i polzvam dezedoranti protiv izpotqvane , no vinagi se potim mng , smisal samata pot ne mirishe na pot ami prosto teniskata mi se mokri pod mishnicite s voda i mirishe na dezedoranta koito sym polzval , i tva ne priqtno shoto kato si dignesh rucete i horata kato vidat che ti e mokra teniskata e nekvo nepriqtno , i she si kajat glei go toq kuv e poten , a to vsushnost ne smurdi na pot .... ot kvo moje da e tva![]()
![]()
Прекомерен брой потни,жлези.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
koeto kakvo shte reche?
ммм.. да.. аз ти предлагам да използваш неща от серията на вичи (vichy).. много са добри.. да не кажа, че е една от най-добрата марка!
Life sux but just keep smiling
според мен не е така ;ЩПървоначално написано от ~egoistiC
Щото ако някоя мома го види ... дори да не и мирише .. ще си каже "хъъъххх... тоя мн се поти.. "и т.н.
Life sux but just keep smiling
права си.,,,,..може и от пубертета да е ............споко ше мине
Вземи си Одорекс. Мисля, че ще ти свърши работа![]()
То може и да мирише, но да не усещаш![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
hah mn dobre znam kak mirishe gadna mujka pot...
ap4ioh
както казаха - Одорекс. това е спрей, продава се в аптеките и струва около 7 лв. този, който ти трябва, е с червена капачка и с една ръчичка на опаковката.+ онея стиковете на рексона за мъже... с това ми се изчерпват идеите, които евентуално биха ти помогнали.
![]()
но винаги можеш да отидеш и на лекар, защото не се знае от какво е това прекомерно потене.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Ходи в "Пълна промяна"...Там ше ти помогнат веднъж гледах как и зашиват някфи конци и месо под мишниците и после тя се яви със сини конци на представянето ебати фън-а
Напиках се от смях,макар че тя припадна че и стана лошо...
![]()