.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Дълга коса

Аве хора знаете ли някакъф начин по който мога да ускоря растежа на косата си - в смисъл че ще я пускам дълга и искам по бързо да стане!

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Edno wreme imashe nekwi ampuli na nekwa si marka ... ne pomnq weche

кислородна вода... или там кво беше...
    Life sux but just keep smiling

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от dinosaur
    Не кислородна, а хининова Мисля, че ще ти помогне.

Re: Дълга коса

Цитирай Първоначално написано от Ghost_Rider
    Аве хора знаете ли някакъф начин по който мога да ускоря растежа на косата си - в смисъл че ще я пускам дълга и искам по бързо да стане!
    po 4esto xodi na frizior za krai6tata na kosata taka uskorqvaz6 razteja

Град
    В шоколадовите долини :)

Цитирай Първоначално написано от krasivata_luvica
    От по често разбирай поне 2 пъти в месеца..САМО краищата!!!!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!
    Неподходящо съдържание на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от mysi
    pone 3 paty na mesec

Град
    В шоколадовите долини :)
    2...че на 3 то коса няма да сотане..айде да кажем 2 + хининова вода \/
    Неподходящ размер на снимка в подпис!
    Неподходящо съдържание на снимка в подпис!

taka stava =D> abe napravo.........seka sedmica ot meseca po vednuj reje6 krai6tata.............

Град
    In YoUr DrEaMs BaBy....

Цитирай Първоначално написано от mysi
    Az moita kosa q postrigvam prez 2 meseca za6toto 4akam pove4e da raste i se opitvam mn mn da ne izpolzvam presata ,za tova NE IZPOLZVAI presa mnogo 4esto,polzvai hininova voda,kupi si maska,.....balsam s otmivane (ili bez otmivane no ne slagai v korenite za6toto po byrzo se omaznqvA) e tova pravq az s kakvo li ne q maja ako se kypeh samo sas 6ampoan 6te mi izglejda mn zle kosata VSE PAK VSI4KO ISKA GRIJI
    ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!

abe nai6 ko ima edni raboti nare4eni vremenni ki4uri otiva6 slagat ti gi i gi potd1rja6 po lesno e p1k i ako iska6 da e d1lga nema mn pari da ti zemat (ko ne6te6 sg1stqvane) naj dobre pitaj friziorkata si poba4e ako 6e q puska6 d1lga po est na4in po rano ot godina -dve nema da stane

Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    Цитирай Първоначално написано от dinosaur
    Не кислородна, а хининова Мисля, че ще ти помогне.
    хахаах да де :Д
    хаха
    Life sux but just keep smiling

Ми хининова вода и по-често ходи на фризьор за крайщата.И аз искам да си пусна малко по-дълга коса,тва правя и има резултат!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Супер фен
    Хахаахах кислородна вода а....хихихи...хааахахахах
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Хахаахах кислородна вода а....хихихи...хааахахахах
    млакни ма пикло селска кат няма да пишеш по темата вари измисления ти 20 годишен приятел да ти затвори устата с един хуй

Guest
    Цитирай Първоначално написано от gabrielka@a
    Ми хининова вода и по-често ходи на фризьор за крайщата.И аз искам да си пусна малко по-дълга коса,тва правя и има резултат!
    пирфектен отговор =D>

a hininovata voda otmiva li se???za6toto edna priqtelka mi kaza,4e se otmiva,a az znam,4e ne se otmiva!!!

Интересно ми е как ще я подстригва по 2 пъти на месец и тя ще успее да порасне, след като при нормални условия косата расте с 1 сантиметър на месец. Трудно ще се подстриже по-малко от 5 милиметра.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Dreamland Varna
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Интересно ми е как ще я подстригва по 2 пъти на месец и тя ще успее да порасне, след като при нормални условия косата расте с 1 сантиметър на месец. Трудно ще се подстриже по-малко от 5 милиметра.
    Да бе
    Няма смисъл чак толкоз често да се подстригваш бе! Нали като ти порасне 1см за 1 месец и после като отидеш да си подстрижеш връхчетата и ква файда? Пак си остава същата дължина, щото то тъкмо ти пораснало по-дълго и ти го отрязваш
    Хаххах
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Град
    In YoUr DrEaMs BaBy....
    Цитирай Първоначално написано от silvetka
    a hininovata voda otmiva li se???za6toto edna priqtelka mi kaza,4e se otmiva,a az znam,4e ne se otmiva!!!
    Разбира се не се отмива и се втрива в корените
    ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!

uff 4e ste zle vs kosata ako ne znaete raste ot korena...kolkoto i da se postigva momata nqma da stane vednaga, estestveno trqa da si hoi6 na frizior ama ne tolkova 4esto... osven tva e jelatelno da si prai6 nqkvi maski i da se zamisli6 dali naistina 6e moje6 da q poddarja6 taq kosa... ina4e az sam 4uvala 4e ako spre6 da q maroderstva6 s presi i tqm podobni mn po-dobre 6e staa, moita kosa ot kakto se pomnq e dalga i prodaljava da izbuqva blagodarenie na tva 4e si jivee sobstven jivot :d
    are stia ot mene dano sam ti pomognala
    edinstveniq na4in da sbadne6 me4tite si e da se sabudi6
    2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си. don't be torn between the life you lead and where you stand

Град
    Dreamland Varna
    Цитирай Първоначално написано от sk8er_girl
    uff 4e ste zle vs kosata ako ne znaete raste ot korena...kolkoto i da se postigva momata nqma da stane vednaga, estestveno trqa da si hoi6 na frizior ama ne tolkova 4esto... osven tva e jelatelno da si prai6 nqkvi maski i da se zamisli6 dali naistina 6e moje6 da q poddarja6 taq kosa... ina4e az sam 4uvala 4e ako spre6 da q maroderstva6 s presi i tqm podobni mn po-dobre 6e staa, moita kosa ot kakto se pomnq e dalga i prodaljava da izbuqva blagodarenie na tva 4e si jivee sobstven jivot :d
    are stia ot mene dano sam ti pomognala
    Аха, ама нз защо сички са се заблудили, че колкото по-често се подстригваш, по-бързо ти расте косата. Само глупости
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Повече от фен Аватара на молец
    Град
    изядох го :F
    мм бадемово масло доколкото си спомням беше за растеж
    [23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
    [23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио

mdaaaa hininova voda i frizior tva e
    Да обичаш значи да страдаш да нямаш минутка покой и да знаеш че човека когото обичаш никога няма да бъде твой !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си