.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 121
    emi si4ki govorite taka 6toto ne vi se e slu4ilo 6toto i az predi ne haresvah i cent turcite i tnt abe kvito i da bqha 6tom ne sa bg vikah 4e ne stavat ama kogato nameri6 nqkoi s koito moje6 da spdelq6 vsi4ko i e otrajenie na tova koeto si ti i znae6 4 ene moje6 bez nego i te boli kogato ti lipsva si smenq6 mnenieto

Re: РЕЛИГИЯТА?!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от misSsX
    Религията проблем ли е за вас?! Бихте ли обичали човек от друга религия?! Случвало ли ви се е да имате връзка с човек от другата религия! Знам че темата е малко проста ама ви питам понеже в моя квартал са против тва да си с човек от друга религия и тнт.
    Това е против правилата! Ако питаш мен никога не бих се обвързал с момиче мюсолманка. Това е гадно!
    protiv pravilata sorry ama ako moje da mi obesni6 kade sa tiq pravila koito ti kazvat koi da obi4a6 i koi ne?!

Maimunche
    Guest
    Когато човека е готин кво значение има от ква религия е? Вие приятелите спрямо религията ли ги избирате или спрямо това дали ви е гот да сте с тях?Нима ако супер много се кефите на някой/някоя ама не е от вашата религия ше го зарежете? Е тва вече не го разбирам....
    Според мен всичко си е до възпитание и характер...християнин,мюсюл манин,евреин...все тая...По логиката на част от вас излиза че може 1-2г да си бил приятел с някой и ако се окаже, че религиите ви са различни ше му теглите майните....За мен човека е от значение, не религията....

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Не бих . Дълбоко в себе си съм расистка.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Цитирай Първоначално написано от bungle
    Не бих . Дълбоко в себе си съм расистка.
    emmm slu4va se

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    мм.. май не бих могла да имам връзка с човек от друга религия..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Guest
    Що за ограничено мислене е това.. изобщо някой от вас,които наричате себе си расисти,можете ли да дадете дефиниция.. Какво е чувството да си расист.. Какво е това били сме под робство..Не трябва да се гледа така едностранчиво на нещата..Замисля ли ли сте се защо е било така,Османската империя просто е била по-могъща.. Замислете се.. една сутрин се събуждате и родителите ви ви съобщават,че сте осиновени,а истинските ви родители са турци..е?! Какво бихте направили.. ще се самоубиете в знак на дълбоко засаден расизъм.. Абе хора осъзнайте се.. Вие едно изречение не можете да напишете на български,а претендирате за единен народ.. Това е просто нелепо.. И единствения фанатик е Волен Сидеров,а вие като едно стадо го следвате,а къде е смисъла? Или по точно има ли такъв?! Човекът си е човек.. без значение цвят,религия,убеждения.. Просто трябва да отворите сърцето си.. погледнете света от другата страна.. Аз ходя с турчин от 3 месеца.. и мога да ви гарантирам,че секса с "резак" -както написаха някои- е много по-добър от "НЕрезаците" .. а и междудругото е много по хигиенично \/

Guest
    А и междудругото,от кога българите сме толкова набожни?!? ...

Цитирай Първоначално написано от sexita
    Що за ограничено мислене е това.. изобщо някой от вас,които наричате себе си расисти,можете ли да дадете дефиниция.. Какво е чувството да си расист.. Какво е това били сме под робство..Не трябва да се гледа така едностранчиво на нещата..Замисля ли ли сте се защо е било така,Османската империя просто е била по-могъща.. Замислете се.. една сутрин се събуждате и родителите ви ви съобщават,че сте осиновени,а истинските ви родители са турци..е?! Какво бихте направили.. ще се самоубиете в знак на дълбоко засаден расизъм.. Абе хора осъзнайте се.. Вие едно изречение не можете да напишете на български,а претендирате за единен народ.. Това е просто нелепо.. И единствения фанатик е Волен Сидеров,а вие като едно стадо го следвате,а къде е смисъла? Или по точно има ли такъв?! Човекът си е човек.. без значение цвят,религия,убеждения.. Просто трябва да отворите сърцето си.. погледнете света от другата страна.. Аз ходя с турчин от 3 месеца.. и мога да ви гарантирам,че секса с "резак" -както написаха някои- е много по-добър от "НЕрезаците" .. а и междудругото е много по хигиенично \/

br br ,обясни им как стоят нещата
    tva e nay inteligentniq 4ovek vav foruma \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/

Супер фен
    Град
    sofiq
    az ne vijdam nikakav problem.vse pak vsi4ki sme hora.za lubovta-religiq nqma

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    при чувства и от двете страни връзка може да се потдържа
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Ми добре извинявай много,но тия резаци са ни държали 5 века под робство!Сега нормално ли е да се водим с тях а?Мисля,че не!Отворете си очите!!!Долу всички мангали!Да живее БЪЛГАРИЯ ! ! ! =D> =D> =D>
    mi dobre ako se vluba v albanec????znae6 kude e albaniq te ne sa ni vladqla ama pak sa muzulmani kvo da praq da go pratq da si za6ie obrqzanata glava li.az sum bulgarka,no ne sum hristianka.spored men vseki ima pravo na izbor s kogo da e.az ne izpulnqvam nikakva religiq spored men nqma smisul ot tova-tva razbira se si e samo moe mnenie da sum si ateistka,ama vsi4kite mi priqteli dosega sa bili hrisatiani.
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Град
    Over the hills and far away
    Голяма работа като е от др религия ,ако е готин човек тва няма никакво значение \/ Важното е любов да има - въпрос на личен избор. Ама лично аз не бих се влюбила и хванала с някои фанатично религиозен
    но попринцип лошо няма като има чувства
    според мен не трябва да изпадаме в крайности. Факт е че има много провалили се връзки между хора от различни религии, ноо има и много успешни Нооо ако все пак тръгнеш с някой от различна религия се обричаш на мноого компромиси

гърътъ
    Guest
    наиостина преди мн години поо4ти в всяко семеиство е имало проблем с религията като става въпр за женене и подобни глупости разбира се проблемите идварт наи-4есто от името на родителите ,но аз не съм расистака нито наблягам на религията ,не съм дълбоко вярва6та и за мен религията няма голямо зн ,разбира се не бих имала връзка с някои дълбоко вярва6т които живее в света на някакви пророци и пуълни глупости ТЪПО Е зависи мн от родителите ти и за това е по добре сам да си ре6и6 но според мен не е от толкова голямо зн религията независимо за кво става вупр за приятелуи ли за гаджета или за съпруг или съпруга

идеалаІнаІквартала
    Guest
    [/i] оо и аз вуоб6те не съм религиозна даже ми е и тъпо тва 4е има някви които толкова се придържат към БОГ 4е не излизат от тях и не сре6тат с хора и представете си карат дъ6терите си и синовте си да са набожни като тях.Това за мен е пълна глупост или просто има адски западнали хора.ли4но мен вярата не ме интересува.но наистина има семеиства които мн държат на това ВЪПРОС НА ВЪЗПИТАНИЕ[/i]

Guest
    Аз за тва съм атеист и празнувам всички празници, дето ми харесват.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    sa moga da kaja 4e moje bi sam sposobna na takava vrazka.no ako mi se slu4i 6e se zamislq i 6te se se opla6a ot takava vrazka i 6te ignoriram 4oveka o6te predi da sme opitali. nz nz...zavisi mnooo
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    sa moga da kaja 4e moje bi sam sposobna na takava vrazka.no ako mi se slu4i 6e se zamislq i 6te se se opla6a ot takava vrazka i 6te ignoriram 4oveka o6te predi da sme opitali. nz nz...zavisi mnooo

em 6to kazva6 4e si sposobna pyk posle 4e 6te go ignorira6?!to 4oveka ne hape

Цитирай Първоначално написано от sexita
    Цитирай Първоначално написано от misSsX
    Цитирай Първоначално написано от BeBsItO

em 6to kazva6 4e si sposobna pyk posle 4e 6te go ignorira6?!to 4oveka ne hape
    ахам
    Мен ме ухапа
    xaxaax sigorno mn te e zabolqlo

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    religiqta ne e nai-vajna no nqkoi hora ne mislqt po tozi na4in
    az bih bila s 4ovek ot dr religiq,stiga toi da me priema,takava,kakvato sam a ne zaradi religiqta..
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

biv6iqt mi priqtel be6e katolik i be6e mn zabavno za6toto i dvamata opoznavahme 4ujdata religiq a i za religiqta sum otvoren 4ovek poneje za men nqma zna4enie kak to4no 6te go nari4ame vajno e da vqrva6 v ne6to!Be6e mn hubavo kogato praznuvahme dva puti Velikden po dva razli4ni na4ina koit oba4e mnogo si prili4aha!Religiqta nqma6e da e vqra v ni6to ako nqkoi ni zaduljava6e da vqrvame, vsi4ko e v du6ata a tq ne se pod4inqva na nas samite, 4e na koi drug togava?!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Guest
    emi spored mne nqq mn zna4enie religiqta zavisi de daje e predizviaktelstvo naprimer na selo ima 1 mn qka "ciganka" mn qka ako 6tete mi vqrvaite ama sa kazva ARIANA mn qka ii na istina e za vseki

emi spored mne nqq mn zna4enie religiqta zavisi de daje e predizviaktelstvo naprimer na selo ima 1 mn qka "ciganka" mn qka ako 6tete mi vqrvaite ama sa kazva ARIANA mn qka ii na istina e za vseki

axAXAXAXaxaxaxx

Супер фен
    Edna moq priqtelka obicha turchin.I kakvo ot tova?Trqbva da e typa ili kakva?Tova,che izpovqdvat razlichni religii ne oznachava nishto!Q se osyznaite ..... praznici,tradicii ... dryn dryn!Ako se vlubq ne me byrka religiq,rasa i kvoto i da bilo.
    Обичам те <3 !!!

Град
    Плевен
    "...турци да гоня!" "...турци да бия!" "...турци да коля!" из "Хайдушки песни" от П. К. Яворов.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си