- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- РЕЛИГИЯТА?!
Честно да си кажа незнам. Виждам проблема и от двете страни.Не съм възпитавана в омраза към другите религии,но не е и обратното. По принцип не толерирам никого,който изповядва различна религия от тази на Сърцето. Не,че не вярвам в Господ,но си мисля, че човечеството го е разбрало много на криво. Не помня кой го беше казал,но ще цитирам: "Не се нуждая от постедници до Бог, той е в сърцето ми". Вярвам в себе си и в нищо друго.
Колкото до това дали бих била с човек от друга религия-може би зависи каква. Не съм напълно запозната с религиите и не мога да изразявам достатъчно компетентно мнение. Признавам си обаче,че хората вярващи в Аллах(дано се пише така), ме плашат. Свикнала съм да живея свободно и без правила,а тяхната религия не позволява това на жените. Гледала съм гореспоменатия филм и съм чела няколко подобни книги и не искам това да опира до моята глава. Имам някакъв..хм...страх от тези хора и не бих искала да имам връзка с такъв. Разбира се не исключвам факта,че доста от тях вече не са толкова вгъбени в религията си и не са настроени по този начин-но засега те са малцина.
Аз лично съм християнка,понеже майка ми и баща ми така са решили,но за мен някакъв смешен ритуал с вода и плюене не говори за това каква принадлежност имам.За мен религията е грешка на човека- тя разделя хората.
ПС: извинявам се,че толкова много се отплеснах,но ми е скучно и си търся някаква работа.....
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....