.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: vuzbuda

______
    Guest

vuzbuda

zdraveite izvinqvam se za latinicata, no neshto na tozi komp ne stava s kirilica.Chudq se dali kogato sedna ili legna vurhu gadjeto (sus drehi) i eventualno se celuvame na nego trqbva li da mu stane ?I ako ne mu tova znachi li ,4e ne go vuzbujdam ,pri polojenie, 4e toi vse o6te ne e pravil sex?Momi4eta kajete kak e pri va6iq priqtel ,a mom4etata mogat da spodelqt i li4en opit...

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    ami zavisi ako si s pola nqma kak da ne mu stane ma ako si s kojuh nqma da go vazbudi6 mnogo mnogo
    toi moq kato se celuvame dori se vazbujda (to i az taka)...
    ...
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Град
    Sofia
    Не е задължително да му стане, нищо че не го е правил досега.
    Не се притеснявай, като му дойде времето за секса и се съблечете и тогава не му стане , тогава ще имате повод да се притеснявате.
    Голям размер на картинката! /machoka/

Фен Аватара на AngelOfMercy
    Град
    Valley of the Damned
    Бате норамлно му е да му стане ) И моя стаа кат легне върху мен така че 100% се възбудда да не говорим ако ме целуват по вратъ или зад охото..тогаа напраооо ше сфърша

Emi spored mene e normalno da mu stava,no kato ne mu stane ne se pritesnqvai.

_LaDy_nigHT_
    Guest
    MI Na MOq mU ponqkoga mu stava samo ako se celuva... bez da leja v/u nego... ina4e ako legna ili me dokosne... mu e stanal

Цитирай Първоначално написано от bebito0o
    ami zavisi ako si s pola nqma kak da ne mu stane ma ako si s kojuh nqma da go vazbudi6 mnogo mnogo
    toi moq kato se celuvame dori se vazbujda (to i az taka)...
    ...

Супер фен
    Аз като съм седнала или по-скоро легнала върху моя приятел...винаги е супер надървен!За твоя нз...наистина може да не го възбуждаш достатъчно или да не го привличаш.Поне аз така си го обеснявам
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Нормално е да се възбуди. Ако веднъж не се възбуди, не е проблем, но ако му се търкаш и не се възбуди, е лошо. Забележи дали рано сутрин е надървен - ако да, момчето няма проблем.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    in ur dreams
    ne se pritesnqvai veroyatno ni6to mu nqma moje ti da ne zabelqzva6 4e e v1zbuden [-o< (bazik)

Guest
    Съжалявам, че и аз ще ти го кажа, но и моят приятел подивява, когато си легна върху него. Още повече ако остана в тази позиция повече от пет минутки, минава в режим "Секс, секс, секс" и нищо не може да му спре ентусиазма. Айде, когато съм седнала в него, не винаги.
    Имай в предвид, че я има и тази възможност - просто да не го привличаш. Макар че тогава логичният въпрос е защо изобщо е с теб при това положение?

Re: vuzbuda

Цитирай Първоначално написано от ______
    zdraveite izvinqvam se za latinicata, no neshto na tozi komp ne stava s kirilica.Chudq se dali kogato sedna ili legna vurhu gadjeto (sus drehi) i eventualno se celuvame na nego trqbva li da mu stane ?I ako ne mu tova znachi li ,4e ne go vuzbujdam ,pri polojenie, 4e toi vse o6te ne e pravil sex?Momi4eta kajete kak e pri va6iq priqtel ,a mom4etata mogat da spodelqt i li4en opit...

em to poprincip majkiq polov organ e mn 4ystvitelen na dokosvaniq..ama ne e zadaljitelno seki pat da my stava tova ne zna4i 4e ne go vazbyjda6..i tova 4e ne e pravil sex nezna4i 4e nemoje da my stava
    За света може да си един, но за някого ти си света!

Град
    Никъделенд
    Az moq samo da go butna i veche e gotov
    Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Стига бе .. мъжете ги изкарахте, че от допир на женско им става ..
    П.П. Авторката, спокс .. не е задължително винаги да му става. Може просто да е бил на друга вълна.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Re: vuzbuda

Цитирай Първоначално написано от ______
    Em bi trqbval da se vuzbujda... az ot moita priqtelka postoqno se vuzbujdam.. dori sega na more xodq po bermudi che vse sum nadurven zakoeto e super , no me draznqt tez bermudi;[ ako puk sum s banski i izkacha;[
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Стига бе .. мъжете ги изкарахте, че от допир на женско им става ..
    П.П. Авторката, спокс .. не е задължително винаги да му става. Може просто да е бил на друга вълна.
    Мииии нещо такова При мен даже като я видя още (имаме среща примерно) и веднага ми става
    Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.

Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.

fargy
    Guest
    abe to i da sam s kojuh pak shtre podivee ama tuk faktor e godinite moje bi shtom ne go e pravil ne ste ot nai-golemite pak i tova dali ako legne ne e faktor moje bi jashtoto i da svarshi pak ne e sigorno che ima chuvstva

Az puk sam na drugo mnenie ..."Na moq mu stava na moq ne "...Vsichko e do nastroenieto.Pri men i priqtelq mi e po razlichno-pri edna i sashta situaciq ponqkoga se vuzbujda a po nqkoga ne.Taka che spored men vsichko zavisi ot naglasata i obstanovkata ...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Аз като съм седнала или по-скоро легнала върху моя приятел...винаги е супер надървен!За твоя нз...наистина може да не го възбуждаш достатъчно или да не го привличаш.Поне аз така си го обеснявам
    DOLNA KOMPLEKSARKA! mn mi e stranno kak "priqtelqt ti e super nad1rven" pri polojenie 4e sigurno si mu na polovinata na godinite i edva li uspqva6 da go zadovoli6 dokrai...koeto si e predpostavka da si zab1rsva i po ne6to drugo ottuk ottam....sledq mneniqta ti ot dosta otdavna ama mai e vreme nqkoi da ti go kaje direktno SME6NA SI prestani da se pravi6 na takava kakvato ne si ! Vse o6te ti e mn rano....

Супер фен
    Q ml1kni da ne ti zab1r6a edin i da umre6!Zadovolqvam si go super mnogo i se 4ukam po-qko ot vsqka dryga!Ti6ina!Sme6en/sme6na si ti
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си