- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- POMO6T-KAJETE MI ZA DEVSTVENATA CIPA !!!
molq vi oburnete vnimanie na moq vapros i mi pomognete,za6toto neznam kum koi da se oburna ina4e da popitamzna4i s priqtelq mi pravihme sex predi 1 sedmica.na men mi be6e za purvi put.dosega 3 pati sme go pravili i trita puti e imalo kruv-poslednite 2 puti daje pove4ko.no sno6ti kogato go napravihme za 4ti put-po vreme na akta ima6e suvsem malko kruv,no kogato se pribrah ima6ee mnogo.i tazi sutrin,kogato stanah be6e o6te pove4e.kogato otidoh da se izpi6kam,izvednaj usetih 4e ne6to padna v toaletnata 4iniq,ne6to savsem muni4ko,ili nasabrala se kruv...neznaq
i posle dokato se napipah ne6to sluzesto,savsem mani4ko...ta iskam da poptam vazmojno li e tva da e bilo 4ast ot devstvenata cipa ????????? i dokoga 6te ima tolkova kruv.nz,az si mislq 4e tva bi trqbvalo da e posledniq put i cipata da se e razkasala ve4e savsem...pomognete mi sas saveti pls
![]()
ami az nqmam takiva problemi tfa koeto si izpikala moje da e bilo sasirena kruv moje sa6to da e bilo 4ast ot cipata e dobre a bole6e li te kato pravihte sex i na kolko si???
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Първоначално написано от bebito0o
Бе Генеколога си е....ся кфото и да праим нема как да хелп и ако тва продължаа..може да има некфи разкъсвания на вътрематочните тъкани таи че генеколога си е решение според мен![]()
![]()
ami na 16 sum.mi parviq put me zabolq,no ne mnogo.a vtoriq put pove4ko,no ne nqkakva neponosima bolka.a sledva6tite puti ne me bole6e ve4e tolkova.
da we verno otidi na ginekolog 6oto moje da e SERIOZNO!!!![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
zna4i ne e normalno da ima tolkova puti kruv li ???![]()
е аз доколкото знам 1 пут смисал пурвия и после не би тряяло да има мойе и 2-рия но толко мн не е нормално според мен и тва което са ми казвали мисля че генеколога си е решението няма ништо страшно да отидеш
axa,ami 6te otida...oba4e se pritesnqvah,za6toto nali trqbva da poiskam napravlenie ot li4nata,a tq poznava maika mi,a ne iskam da razbira...no 6tom ne e savsem normalno tva 6te trqbva da hodq![]()
ami ne e normalno tolkova kruv da ima dori i sled purvi1 put za6toto sum 4uvala 4e samo purviq put ima kruv i nai mnogo vtoriq
OTIVAI NA GINEKOLOG ako ne ti mine skoro!!![]()
ami re6enieto otiva6 pri 4asten![]()
абе значи може да идеш без направление..но ше ти земе некаде от порядака на 5-10-15 лева)) но..спокойно няма нищо лошо а и майка ти ако е пич няма да ти каже нищо штото се пак тва са си женски неща би тряяло да те разбере пък щом си на 16
голяма си вече и майкати е била на тоя път някога
) споко просто отиди да видиш за кфо стаа въпрос в последствие да не стане нешто по сериозно не уставай нещатата така
Успех ти желая)
моя гинеколог каза при подобен случай, че първата година от половия живот е нормално. Ако обаче не ти спре кървенето до обяд-върви на лекар. може да си се разранила нещо. А да-ципата се разкъсва напълно при първото раждане!
да ви имам проблемите...ми кървиш като заклана щото си малоумна и не си отишла на генеколог!
А защо не камъни в бъбреците![]()
oh,neznam kakvo da pravq-6te hodq na ginekolog,oba4e kak da izlezna ot vka6ti,kato to za 1 sekunda se izcapvam po super mnogo i ne moga da mrudna zasega![]()
![]()
i mn me e strah-izliza mi ne6to stranno-nqkvo sluzesto ama baq golemi4ko edno takova ligavo-mn me e strah...
![]()
Това звучи като менструация. Според мен не е нормално - ципата се къса, не се маха като капачка на буркан.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Първоначално написано от Анонимко
dosta gadno![]()
![]()
![]()
po dobre idi na ginekolog...
За света може да си един, но за някого ти си света!