- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете
Преди време писах по въпроса,но сега пак,за следващата стъпка!Как да я впечатля,като тя не знае,че съществувам!
parvo se postarai da zabeleji 4e sa6testvyva6![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
Ами направи така, че първо да те забележи, та после действай по случая. Иначе как ще я впечатляваш, без да знае кой си? Така неа да успееш синко![]()
Бъди мил
[size=7][b][u]fosse cos
Виж какво съм написал, дано ти помогне.
Но за разлика от момчетата, момичетата се интересуват повече от характера на представителя на силния пол. Добър начин да си свалиш гадже е след като си харесаш някоя, да се запознаеш с нея и общуваш. За да привлечеш вниманието и и да го задържиш в/у себе си твоето общуване трябва да бъде по-различно от обикновен разговор. Спазвай следните правила:
1. Усмихвай се;
2. Шегувай се;
3. Импровизирай;
4. Бъди мъж, но "различен" мъж (бъди мил, проявявай разбиране и т.н. целта е да не бъдеш като всички останали, ако ме разбираш какво искам да кажа)
Има и други, но това са най-важните правила, които няма как да не ти помогнат. Трябва да знаеш и още нещо:Никога не се отказавай, ако някое момиче те отреже - само тя губи шанса да ти бъде гадже.
Успех със свалките.
Аз я познавам(съжалявам за закъснението,но ми отрязаха нета)!Нека момичетата да кажат от какво се впечатляват!Иначе благодаря на останалите!
Айде де какво стана![]()
?!?
а така !!!!!!!!!Първоначално написано от cacegka_3a_cekc
![]()
![]()
![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!