- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- MOLQ VI POMOGNETE MI!!!:{{
В последно време ми се слу4иха много лоши работи в секса първо скъса ни се презерватива но знам 4е нищо не е станало защото той беше дале4 от изпразването но след ден някаде го правихме без предпазни мерки но беше само за няколко минутки само колкото да разберем какво е 4уството като го правиш без но той се изпразни не в мен но пак се съмнявах..и решихме на другия ден да купим постинор за всеки слу4ай но преди да го пия да правим секс без предпазни мерки щото и без тфа ще го пия ... и така правихме си го през деня и ве4ерта пак и накрая го изпих тфа .. на другия ден пак бяхме сами4ки и пак правихме секс но с презерватив и нямаше проблеми но на следващия ден когато пак правихме след като свърши първия път ходи да се мие,върна се оба4е реши 4е може да не е измит както трябва и ходи пак след това сложи другия но този малко след това се скъса и аз мн се притесних..и спряхме и от 3 дена не сме правили нищо.В деня в който правихме последно секс помня 4е някаде 4ас-два преди да го направим ходих да пишкам и усетих някакво мн болезнено парене или болка при уринирането и корема също ме заболя и седях 15 мин. свита докато ми мине.Сега тази болка/парене продължава всеки път когато ходя до тоалетна.4удя се какво да правя дали е нещо сериозно това ... и най-много ме притеснява дали ще ми дойде ..... не трябва ли да ми има нещо по което да разбера 4е хап4ето е подействало ..
моля ви посъветвайте ме!
Интересуваме също дали това с болката при уриниране не е свързано с постинора..Благодаря ви предварително.
![]()