.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    YpLa6eNa
    Guest

MOLQ VI POMOGNETE MI!!!:{{

В последно време ми се слу4иха много лоши работи в секса първо скъса ни се презерватива но знам 4е нищо не е станало защото той беше дале4 от изпразването но след ден някаде го правихме без предпазни мерки но беше само за няколко минутки само колкото да разберем какво е 4уството като го правиш без но той се изпразни не в мен но пак се съмнявах..и решихме на другия ден да купим постинор за всеки слу4ай но преди да го пия да правим секс без предпазни мерки щото и без тфа ще го пия ... и така правихме си го през деня и ве4ерта пак и накрая го изпих тфа .. на другия ден пак бяхме сами4ки и пак правихме секс но с презерватив и нямаше проблеми но на следващия ден когато пак правихме след като свърши първия път ходи да се мие,върна се оба4е реши 4е може да не е измит както трябва и ходи пак след това сложи другия но този малко след това се скъса и аз мн се притесних..и спряхме и от 3 дена не сме правили нищо.В деня в който правихме последно секс помня 4е някаде 4ас-два преди да го направим ходих да пишкам и усетих някакво мн болезнено парене или болка при уринирането и корема също ме заболя и седях 15 мин. свита докато ми мине.Сега тази болка/парене продължава всеки път когато ходя до тоалетна.4удя се какво да правя дали е нещо сериозно това ... и най-много ме притеснява дали ще ми дойде ... .. не трябва ли да ми има нещо по което да разбера 4е хап4ето е подействало .. моля ви посъветвайте ме! Интересуваме също дали това с болката при уриниране не е свързано с постинора..Благодаря ви предварително.

mila tova parene i bolka nai veroqtno e obiknoven cistit. napravi si 4ai ot polski hvo6t i sled parvata 4a6a kato otide6 da pi6ka6 nqma da te boli. pone s mene e taka ako ne mine sled parvata pii po 2 pati na den ako ne mine skoro po dobre se posavetvai s roditel
    i 6amar da mi iztarve6, pak 6te mi otiva !

Фен Аватара на AngelOfMercy
    Град
    Valley of the Damned
    Ili otidi na genekolog

Guest
    Спокойно. Ако те е страх дали си бременна:
    1. Вий дали си била в период на овулация, когато се е скъсал презерватива.
    2. Ако са минали повече от 10мин след 1вия акт повечето сперматозоиди са измрели, а тези които не са са много слаби за да оплодят
    Ако те е страх от странични ефекти от хапчето изчакаи още малко и ако се влошиш отиди на лекар. Имай предвид, че в момента си под стрес и е много вероятно заради това да не ти идва.
    Айде успех.....и не се притеснявай толкова. По вероятно е нещо хапчето да е направило или да имаш цистит, но не и да си бременна. Секса без презерватив е хубав, ама ако не си поне на 18 и не си познаваш организма не ти го препоръчвам, докато цикъл не ти стане постоянен, както и партниора де

може да си се протъркала... сама казваш че правите много, ама много секс...

YpLa6eNa
    Guest
    emi ne sa minali 10 min a nz dali sum bila v ovolaciq ... mm iskam da popitam o6te ne6to ... mn mi e stranno nz dali vuob6te se e slu4valo na nqkoi i dali e ne6ty normalno tova .. na4i purviq put kogato ni se skusa prezervativa i sled 1-2 dena dokato bqh v toaletnata i se okaza 4e 4ast ot prezervativa e bila ostanala v mene 6oty izleze pri zabursvaneto i vtoriq put kogato se skusa prezervativa pak se polu4i su6toto sled den-dva i nz tova dali e normalno molq ako nqkoi znae ne6to i po tozi vupros da mi kaje vupreki 4e tova v momenta ne me vulnuva tolkova kolkoto po gore napisanoto .. molq vi kajete mneniqta si po problemite mi za da imam predstava kakvo po dqvolite stava s mene ...

Guest
    Брей, ами аз никога не съм късал презерватив...ползвам DUREX. Ами вижте дали го слагате правилно, сменете марката....да не би на приятеляти да му е огромен и да не му стават (макар че и това е възможно). А можеш да разбереш дали си била в овулация(седмицата около нея де) ако знаеш кога ти е дошло предния път. Има си специална система, ако някой има линк към такава да даде, аз нямам.
    Друго нещо....абе хора(не говоря конкретно за авторката) как тръгвате да правите секс като животно без хептен нищо да знаете. Гледам тема:"Тупти ми стомаха-бременна съм"
    друга:"не ми идва овулацията"
    и още хиляда глупусти...
    земете прочетете 1 стр е в учебмика по биология за оплождането...ами да ви кажа трудно става ако не сте в овулация...да става но много трудно...не казвам да го правите без презервати, но поне си следете цикъла, знайте кога сте в овулация.
    Към авторката:
    Дори да не са минали 10мин приятелят ти се е измил, а дори да не е ако сте ползвали читави презервативи, те са тъпкати с толкова спермициди, че ако има оцелели сперматозоиде ще са толкова скапани, че да ги буташ в яйцеклетката па ще ги мързи....
    така че спокойно, както ти казах и преди...по важен ти е проблема с късането на презервативите. Можеш да хванеш инфекция, както и да забременеш.

Macka idi na genekolog 6toto moje da e cistit.Pri nego se proqvqvat takiva simptomi,no moje da e i ne6to po-seriozno,za tova po-dobre idi se pregledai za vseki slu4ai.Ot edna strana moje da e i ot prezervativa smenete markata.

Guest
    аз мсиял че си се протрила от толкова мн пъти особенно ако от скоро правиш секс а за бременноста така както го описа не ми се вярва да е станало нещо релакс

Град
    В шоколадовите долини :)
    Тичай на доктор..Всичко може да е..пък и може да ти обясни ,ако все още не си разбрала за овулацията...да разбереш всичко! ще те прегледа и всичко ще е е нареде..НЕ изпадай в паника.... Все си мисля ,че на едно 80% от всички нас ни се е е случвало подобно нещо
    Неподходящ размер на снимка в подпис!
    Неподходящо съдържание на снимка в подпис!

YpLa6eNa
    Guest
    Еми ние най-често използваме SPORTEX мисля 4е това беше .. и тогава използвахме тези а при слагането на презерватива има проблеми нз то4но защо нз дали при4ината е в него или в презервативите ама никога не е успявал до го сложи както трябва в смисал като тръгне да го спуска надолу,да го развива и към края на глави4ката се запъва и не може да слезе надолу и тогава той го пуска отгоре и го хваща и го разпъва 4е да го сложи и после някак си се опитва да изкара влезналия въздух ама нз защо става така оф дано да ми дойде скоро [-o< щото ще се побъркам ... а за това да ходя на генеколог се надявах да не се наложи защото нз как да отида без майка ми да разбира .. БЛАГОДАРЯ НА ВСИ4КИ !Ако още някой има мнение по проблема да пише

ЮНАК
    Guest
    ЕЛА МОМЕ ЩИ ЦЕПНА КЛИТОРА АКО МЕ ТРАЖИШ ПИТАЙ ЗА ЮЛИАН ЕБАЧО У НАШЕ СЕЛО ПРЪВАТА КАЩА ДО СВИНАРНИКО КУРО МИ Е ДО КОЛЕНЕ КОЙ ИСКА ЧЕ ГО ЕБЕМ МАЖКО ЖЕНСКО СИЧКО ЧЕ ГО ПРОТРИЯ

Цитирай Първоначално написано от birliban
    mila tova parene i bolka nai veroqtno e obiknoven cistit.
    "Обикновен цистит"??? Аз имах същото и да не казвам какво ми се пече на задните части в момента...определено не е нещо обикновено и приятно.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

ЮНАК
    Guest
    ЖЕНСКИ ТРАЖИТЕ ЛИ КУР ДО КОЛЕНЕ ДА ВИ ГО ХАКАМ МЕЖДУ НОГИТЕ???

Град
    Някъде покрай пудинга
    Ами виж сега така ако слагате презерватива......
    Влиза въздух и то много...после нито на приятеля ти му е кеф, а може би и на теб...но най-лошото е че се къса презерватива....Според мен това е причината...
    А защо се получава така...мисля че с приятеля ти отскоро правите секс и кожата му все още трудно се забелва...поне аз така мисля...да са поупражнява малко със слагането на презерватива и после \/
    а пък ти стига си се притеснявала с тази бременност, няма шанс да си бременна особенно след този постинор, той ти ебава майката на организма, след това 2седмици не можеш да влезеш в ритъм...

Супер фен
    Парене,болка Цистит,инфекция или породено от Постинора..нз ама не се пазите хич ей
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си