Здравейте!Нуждая се от малко помо6т!Преди 4 дни си взех нов компютър и сега ми е странно, 4е ми прави ве4е проблем.Когато тръгвам да го вклю4вам и стигне и зареди до някъде и спре,а по принцип зарежда за няма и 1 минута.И се 4удя дали не е не6то от камерата,за6тото изклю4а ли я от USB-то и като стартирам компютъра и си стартира.Има ли такава вероятност да е от това? А мога да ви кажа горе долу докъде стига със стартирането-зна4и на монитора има следните надписи /съвсем в на4алото на стартирането/:
Phoenix-Award Workstation BIOS v6.00PG,An Energy Star Ally
Copyright /c/ 1984-2006, Phoenix Teshnologies,LTD
GeForce6100SM-M V1.OB 10/16/2006
Main Processor: AMD Sempron/tm/ Processor 3400+
Press DEL to enter SETUP,F11 to enter Boot menu
10/10/2006-NF-MCP61-GA61KE11C-oo
Това пи6е и до тук стига.Ако тръгна да натискам DEL или F11, както пи6е не става.Каквото и да натискам не става.А има ли вероятност да е не6то от това,4е сно6ти бях оставила компютъра да ми тегли филм и сутринта като станах той не работе6е.Може и тока да е спирал знам ли.
Ако някой разбира и има идеи от какво може да е да пи6е,моля,за6тото не искам да имам проблеми с току 6то купен компютър! Благодаря!
Не се хаби да търсиш проблема . Щом е на 4 дни трябва все още да е в гаранция. Това ,че има прикачена камера , изобщо не би трябвало да повлиява на стартирането попринцип ,ми то скоро може да не поиска да се стартира докато не махнеш всички периферни устройства
Затова отиваш във магазина или там от където си го взел съобщаваш им за проблема и те да се оправят.
Все пак кажи модела и марката на камерата.
Щом е на 4 дни, има гаранция. А щом има гаранция, ти недей пипа нищо, че може после да не ти я признаят. Замъкни го в сервиза или ги извикай у вас, да се оправят с чисто новата си конфигурация.
E da ama sq za takava glupost kak da hodia da se oplakvam.Pak i e samo ot kamerata.Probvah ve4e i stignah do izvoda ,4e e ot tva.Kogato e vklu4ena v USBto kompa ne strartira,a kato q izklu4a i pak go pusna i startira.