.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: Rastej na ..0.

Цитирай Първоначално написано от кн-В.Ку3оВ
    аз маам чекии по 7-8 пъти дневно - не спим от чекии ммого съм възбуден. 10 сантиметра ми е и са вече ми е 9см а съм 12 клас и не се притеснявам
    ХаХААхаха Ти си луд ве .. аз съм с 5 години по малък от тебе и ми е 15см

хм, наистина те е ударил хормона..

Chovek
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от гошо
    Слушай много внимателно братле , бях като теб - 14 сантиметра , маструбирах по 5 пъти най-малко на ден и не ми порастна!НЕ ГИ СЛУШАЙ какво ти казват , растежа спира.Сега ще ти кажа защо , защото преуморяваш пениса , като го преумориш , вместо да се разширява и да расте нормално през нощтта , той самопоправя всичката вреда която си му нанесъл през деня, спукани капилярчета и такива неща.Трябваше да стана на 20 години , да погледна 14-15 сантиметровия си пенис да осъзная какво съм направил.Почнах една програма за уголемяване и след 1 година вече съм 17.Добре разбирам от тези неща.Ако искаш наистина да ти порастне , маструбирай без да свършваш!Като свършиш се отделя хормон които казва на мускулите ти "ок , всичко свърши , починете си" и патката ти се свива.Растеж няма да отбележиш така.От сега почвай веднъж на ден!.
    Каи ква е тая програма и ние да си завишиме пенисите де :P

Guest

Re: Rastej na ..0.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    iskam da vi pitam tova 4e masturbiram vseki den po nqkolko pati pre4i li ne rasteja na penisa?Az sa na 14 i mei e 12 13 sm i vseki den masturbiram pone po 4 5 pati ako ne i pove4e
    Аз сам на 14г и ми е 10см за размера не се притеснявай!

Цитирай Първоначално написано от love_girls
    Цитирай Първоначално написано от гошо
    Слушай много внимателно братле , бях като теб - 14 сантиметра , маструбирах по 5 пъти най-малко на ден и не ми порастна!НЕ ГИ СЛУШАЙ какво ти казват , растежа спира.Сега ще ти кажа защо , защото преуморяваш пениса , като го преумориш , вместо да се разширява и да расте нормално през нощтта , той самопоправя всичката вреда която си му нанесъл през деня, спукани капилярчета и такива неща.Трябваше да стана на 20 години , да погледна 14-15 сантиметровия си пенис да осъзная какво съм направил.Почнах една програма за уголемяване и след 1 година вече съм 17.Добре разбирам от тези неща.Ако искаш наистина да ти порастне , маструбирай без да свършваш!Като свършиш се отделя хормон които казва на мускулите ти "ок , всичко свърши , починете си" и патката ти се свива.Растеж няма да отбележиш така.От сега почвай веднъж на ден!.
    Хаха по малоумен пост не бях преглеждал
    pregledai twoite zashtoto si poredniq neinformiran,koito wechno si misli che e praw.. choweka si e praw

vaa
    Guest

stiga e

Vaa 5 pati na den li e .Male predstavqm si ako ne luskash edin den she iznasilish parvata sreshneta.Namali tempoto be 4ovek .Az kat go pravq po 2 pati nai mnogo misleh 4e e mnogo ...

Guest
    Здрасти Гошо искам де те попитам.?!Така на 17 съм и ми е 16 см и малко.Преди мастурбирах когато бях на 14 но само по един - два пъти на седмица и то в продължение на месец и половина някаде.Сега съжелявам адски много за това което съм направил. Та въпроса ми към теб ми е дали да започна този процес "джелк". и също ако го правя както трябва дали за период от един месец ще има резултат.Благодаря ти предварително.Пиши моля те.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си