.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: GliStI!?!?!

...>Q>Q>
    Guest

GliStI!?!?!

nz dali e mqstoto na temata tyk no.. ima obshto sus sexa i za tova... ot izvesno vreme... dupeto me surbi dosta... a se kupq na den po 2 puti... i otgrih 4e imam bqli ne6tica koito murdat... savsem malki 2 3 mm Loshoto e 4e pravih analen sex sus priteliq si i sled kato si go izvai po 4lena si ima6te i toi takiva MOlq vi kadete mi znaete li kakvo... sram me e da otida na lekar nqkoi ima li takuv problem pomognete i pls ne se podigravaite

Guest
    MOlq vi daite suvet menie ...

Това би следвало да е детски глис!Той снася яйцата си на анала и трябва на доктор да се ходи иначе става УУУУУУУпасно
    I'm not afraid of death. I just don't want to be there when it happens.

Цитирай Първоначално написано от Dragon
    Това би следвало да е детски глис!Той снася яйцата си на анала и трябва на доктор да се ходи иначе става УУУУУУУпасно

dam...nedei da 4aka6..
    За света може да си един, но за някого ти си света!

tykydyk
    Guest
    Яж слънчогледови семки...и ако не помогне отиди на доктор.Лесно се премахва не се притеснявай.

ЪЪЪ, ужас. Не може ли да пусне ена пиратка от малките да ги избие.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от tykydyk
    Яж слънчогледови семки...и ако не помогне отиди на доктор.Лесно се премахва не се притеснявай.
    tikveni se qdat i to surovi

p.s. po temata idi na lekar ne se lekuvaj sama moje da stane po-losho

ami na men ne mi se e slu4valo...no mislq 4e trqbva da preudolee6 straha i da otide6 na lekar !
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Средйо
    Guest
    симптомите са на острица. това представлява малък паразит който излиза нощем и от ануса и за това те сърби толкова.непременно отиди на лекар

Град
    in ur dreams
    Цитирай Първоначално написано от Средйо
    симптомите са на острица. това представлява малък паразит който излиза нощем и от ануса и за това те сърби толкова.непременно отиди на лекар
    axa takova e, mislq 4e se pie nqkak1v sirop, ne otlagai otidi na lek1r

Guest
    blagodarq vi mnogo

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    1. Това не са никакви глисти. Глистите не снасят около ануса, те се развиват в червата и достигат огромни размери - до 23 см и нагоре дори, а не 2-3 мм.
    2. Вероятно са острици.
    3. Бягай на лекар, преди да е станало късно.
    4. Сменях си бельото, защото снасят и по него, да не стане белята да се навъдят и по влагалището ти.
    5. Пак казвам - ЛЕКАР !!!

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    ЪЪЪ, ужас. Не може ли да пусне ена пиратка от малките да ги избие.
    em tq piratkata she i izbie celiq guz e;]
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Re: GliStI!?!?!

Цитирай Първоначално написано от ...>Q>Q>
    nz dali e mqstoto na temata tyk no.. ima obshto sus sexa i za tova... ot izvesno vreme... dupeto me surbi dosta... a se kupq na den po 2 puti... i otgrih 4e imam bqli ne6tica koito murdat... savsem malki 2 3 mm Loshoto e 4e pravih analen sex sus priteliq si i sled kato si go izvai po 4lena si ima6te i toi takiva MOlq vi kadete mi znaete li kakvo... sram me e da otida na lekar nqkoi ima li takuv problem pomognete i pls ne se podigravaite
    по-добре отиди на лекар!!!всъщност...НАЙ-добре!
    ~ne me interesuva,4e horata rovorqt zad gurba mi...
    nali sum pred tqh-da gledat guza mi...~

pi6ete na skype-lusimomila

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Уфф.. забравих да добавя :
    Деца, тъпи деца, не знаете ли, че анален секс се прави с презерватив?
    Ще търпите сърбежи сега...
    Бързо, ама много бързо тичай на лекар.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Уфф.. забравих да добавя :
    Деца, тъпи деца, не знаете ли, че анален секс се прави с презерватив?
    Ще търпите сърбежи сега...
    Бързо, ама много бързо тичай на лекар.
    На презервативите пък пише че невагиналното им използване може да доведе до повреждането им.

Guest
    pri lekarq vzemi i toq maloumnik deto te e ... v gyza bez prezervativ

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна

Re: GliStI!?!?!

Цитирай Първоначално написано от ...>Q>Q>
    ако еба някоя с глисти и после имам по ... си такива работи ше и счупя канчето сериозно..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Guest
    това наистина са острици няма как да са глисти , зашото те се развиват в червата и са доста големи. Попринцип остриците не са опасни причиняват дискомфорт, но се лекуват лесно, отиди на лекар обаче
    П.С. те не се предават само полпв път такаче не се притеснявай, чичо доктор може и да не разбрере за сексоалните ти експерименти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си