.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Жоро
    Guest

Тотално разочарование

Все повече почвам да се разочаровам от хората.Значи , много са изпростели!Не става въпрос за разни просташки шегички които много обичам , става въпрос за наистина прости хора.Онзи ден се разкарвах с едно моме напред назад , по едно време почва да ми се кара , много сложни думи съм използвал.. А за нея се стремях най-елементарно да се изразявам , адски проста.От друга страна обаче искаше да се ебем.. Стоя и си мисля , толкова ли е тъпа тази бе , наистина ли не ми разбира какво говоря... отговорът е лесен , да толкова е тъпа.Тъпа като 80% от останалите патки които само търсят къде да си начешат шундрака.Не че имам проблем с това , океу , ама дай поне да ме разбира като и говоря де.Дай да погледа малко дисковъри .. да знае нещо , ама не , ограничени са като някакви животни , от нищо не се интересуват , само с кой да излязат на кафе и коя с кой се натискала.Няма оправия с такива глупави женички.Извинявам се на женското съсловие на този форум , те са поне с 1 ниво над това момиче за което говоря , все пак могат да влизат в сайтове и да оставят коментари - УАУ.И мъжете същата история , толкова тъпаци има че никога не мога да пребия достатъчно в дискотеката , винаги има някои по-тъп.

Жоро
    Guest
    Гледам има правописни грешчици , то е от бързане и ентусиазъм.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    ..никога не мога да пребия достатъчно в дискотеката , винаги има някои по-тъп.
    Хм, ти като ги биеш не падаш ли на тяхното ниво, а ?
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

kalinka_malinka
    Guest
    а защо излизаш с такива простакеси? нима интелигентните момичета са на изчерпване? вместо да си оплакваш си подбирай по-внимателно гаджетата.

Град
    world of DRUM n BASS
    И точно в този раздел ли го хакна...това говори и за теб...И какво ти е питането!?

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от kalinka_malinka
    а защо излизаш с такива простакеси? нима интелигентните момичета са на изчерпване? вместо да си оплакваш си подбирай по-внимателно гаджетата.
    Съгласна.
    Има достатъчно интелигентни момичета.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Guest
    Съгласен съм със тебе Жоро =D>

ЮНАК
    Guest
    ПРИ НАС У СЕЛО ТАКИА ТУМРУЦИ КАТ ГИ ФАНЕМ И СТАВА ЕБАТИ ЕБАНИЕТО ЖОРО ЧЕ ТИ НАЧЕШАМ АНУСА УЧИН ПЕНДЕЛ ТАКОВ КАТ ТЕ СОПНЕМ У СЕНОВАЛО И ЕЛА ДА ВИДИШ ЧЕ СЕ СРУТИ СТОБОРО ОТ КЛАТЕНИЕ!

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Донякъде си прав,но голяма част от 17 годишните и нагоре момичета не са такива. Тва само да ходиш по кафетата и да се натискаш там с момчетата не е най-важното....смисъл аз си съдя по мене си. ДА,като бях на 15-16 год ми беше готино да си ходя с гаджето на кафе и само да се натискаме,без да си кажем думичка,но впоследствие осъзнах,че трябва да има и комуникация с този човек ... Просто не си попаднал на правилното момиче и си вадиш заключения,които не са много така донякъде

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Че има тъпи хора има...
    А ти като се имаш за по-интелигентен защо дружиш с тях? Защо не си подбираш средата според критериите ти?

ЮНАК
    Guest
    ЖОРО ЯЗ МАЖЕ НЕ ЕБЕМ МА ЗА ТЕБЕ ПРАИМ ИЗКЛЮЧЕНИЕ ДАЙ АДРЕС ДА ВИДИШ ШО СЕ ВИКА КУРЕЦ КАТ КОЛЕЦ

Селяни прости даеба

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си