- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тотално разочарование
Все повече почвам да се разочаровам от хората.Значи , много са изпростели!Не става въпрос за разни просташки шегички които много обичам , става въпрос за наистина прости хора.Онзи ден се разкарвах с едно моме напред назад , по едно време почва да ми се кара , много сложни думи съм използвал.. А за нея се стремях най-елементарно да се изразявам , адски проста.От друга страна обаче искаше да се ебем.. Стоя и си мисля , толкова ли е тъпа тази бе , наистина ли не ми разбира какво говоря... отговорът е лесен , да толкова е тъпа.Тъпа като 80% от останалите патки които само търсят къде да си начешат шундрака.Не че имам проблем с това , океу , ама дай поне да ме разбира като и говоря де.Дай да погледа малко дисковъри .. да знае нещо , ама не , ограничени са като някакви животни , от нищо не се интересуват , само с кой да излязат на кафе и коя с кой се натискала.Няма оправия с такива глупави женички.Извинявам се на женското съсловие на този форум , те са поне с 1 ниво над това момиче за което говоря , все пак могат да влизат в сайтове и да оставят коментари - УАУ.И мъжете същата история , толкова тъпаци има че никога не мога да пребия достатъчно в дискотеката , винаги има някои по-тъп.
Гледам има правописни грешчици , то е от бързане и ентусиазъм.
Хм, ти като ги биеш не падаш ли на тяхното ниво, а ?..никога не мога да пребия достатъчно в дискотеката , винаги има някои по-тъп.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
а защо излизаш с такива простакеси? нима интелигентните момичета са на изчерпване? вместо да си оплакваш си подбирай по-внимателно гаджетата.
И точно в този раздел ли го хакна...това говори и за теб...И какво ти е питането!?![]()
Съгласна.Първоначално написано от kalinka_malinka
Има достатъчно интелигентни момичета.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Съгласен съм със тебе Жоро =D>
ПРИ НАС У СЕЛО ТАКИА ТУМРУЦИ КАТ ГИ ФАНЕМ И СТАВА ЕБАТИ ЕБАНИЕТО ЖОРО ЧЕ ТИ НАЧЕШАМ АНУСА УЧИН ПЕНДЕЛ ТАКОВ КАТ ТЕ СОПНЕМ У СЕНОВАЛО И ЕЛА ДА ВИДИШ ЧЕ СЕ СРУТИ СТОБОРО ОТ КЛАТЕНИЕ!
Донякъде си прав,но голяма част от 17 годишните и нагоре момичета не са такива. Тва само да ходиш по кафетата и да се натискаш там с момчетата не е най-важното....смисъл аз си съдя по мене си. ДА,като бях на 15-16 год ми беше готино да си ходя с гаджето на кафе и само да се натискаме,без да си кажем думичка,но впоследствие осъзнах,че трябва да има и комуникация с този човек ... Просто не си попаднал на правилното момиче и си вадиш заключения,които не са много така донякъде![]()
Че има тъпи хора има...
А ти като се имаш за по-интелигентен защо дружиш с тях? Защо не си подбираш средата според критериите ти?
ЖОРО ЯЗ МАЖЕ НЕ ЕБЕМ МА ЗА ТЕБЕ ПРАИМ ИЗКЛЮЧЕНИЕ ДАЙ АДРЕС ДА ВИДИШ ШО СЕ ВИКА КУРЕЦ КАТ КОЛЕЦ
Селяни прости даеба