.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: каК???

<just_one_girl>
    Guest

каК???

Здравейте.
    Имам връзка от почти 3 години.Преди време с приятелят ми се разделихме за месец,като през тва време аз излизах с друг и той също с друга (да поясня,че той поиска да се разделим).След този месец раздяла той ме потърси да се съберем и аз реших,че бих могла да му дам втори шанс.Проблемът е,че след време разбрах,че е ходил и с другото момиче още някъде седмица след като се събрахме.
    Стана ми адски гадно,но някак си ме накара да му простя.
    И от тогава (година и нещо) като че ли изгубих доверието си в него.Станах адски мнителна,ревнива и т.н. , такава каквато никога не съм била.А той от тогава не ми е давал повод да се съмнявам в него нито 1 път!!!
    Та въпросът ми е,как по дяволите да успея да повярвам отново в него?!?Защото и двамата се измъчваме така, а това е по-силно от мен...

Във всяка по-дълга връзка има такива моменти знам как се чустваш.Всеки допуска грешки ти си му дала втори шанс и той е осъзнал, че иска да бъде с теб!Вярвай му това ще подсили връзката ви още повече...

Град
    Somewhere where the pain don't exist....
    vapreki che e hodil s neq se e vyrnal pri teb,nali?!Ostanal e s teb,a ne s neq..Tova trqbva da ti pokazva che vse pak dyrji na teb,a tq e bila edna greshka.Shtom ne ti e daval povodi se opitai da vqrvash na tova koeto ti kazva,zashtoto inache mnitelnostta ti moje da se prevyrne v problem,zaradi koito da se razdelite pak,a ti ne iskash tova!Doverieto e edno ot nai - vajnite neshta v edna vrazka,a kogato nqma vrazkata se razpada,zatova vqrvai na dumite mu,ako se povtori greshkata znachi ne e zaslujaval vtori shans.
    Kogato mechtite si izgubih...Kogato vyrvqh vse nadolu,
    togava ti se poqvi i mi pokaza kak nagore da vyrvq..
    Obicham te bezkraino mnogo {{{{{{-}}}}}}

Еми мисля, че нямаш поводи, но все пак го правиш. Защо така се получава? Нали уж и той и ти сте излизали с други? Явно не си вярваш вече , за това и си станала мнителна към него. Принципно неа проблем, но ако искаш да си създадеш така, продължавай в същия дух. Просто се отпусни и си правете кефа.

Мега фен Аватара на koalka
    Раздялата за един месец е била грешка, но все пак ти не си виновна.
    Може би е допуснал грешка, но все пак мисля, че е време да забравиш това.Наистина трябва да се отпуснеш, както казаха по-горе.Не мисли за това, все пак е минало, няма смисъл.

Град
    Своге
    Аз мисля,че щом вече му нямаш доверие,значи няма защо вече да сте заедно.Ревността може да те подлуди...
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Наранил те е затова неможеш да му имаш доверие.Ако толкова му нямаш доверие защо си с него?

Guest
    Хора това са 3 години-не мога и не искам да ги захвърля на вятъра просто ей така.Момчето ми ме обича и аз го обичам и проблема в случая си е изцяло мой!Всеки човек прави грешки,нали така...
    Аз просто попитах ако някой знае някъв начин да спра да си мисля глупости (защото наистина си мисля глупости) и да не давам власт на оная щуротия наречена подсъзнание...
    Така, че коментари от рода на "кат му нямаш доверие за'кво си с него" са излишни... След като повече от година след това сме заедно,значи има защо!

<just_one_girl>
    Guest
    P.S. Gosta gore sum az.Zabravih da si napi6a imeto

Град
    На 2 мИнуТи пЪт оТ маЙнаТа сИ
    СпоРед мен пРоблеМа иДва иЗцяло оТ миСлите тИ.КогаТо сИ с неГо наЙ-веРоятно сИ го преДставяШ с дРуга и заПочваш да мИслиш за тоВа.След тоВа пъК миСлиш "Ето пак миСля за тоВа" и стаВа така,чЕ мислеЙки за тоВа,коеТо мисЛиш пропиЛяваш времеТо сИ.И цялаТа тая коФти рабоТа с недоВерието иДва глаВно оТ мисЛенеТо за неГо.Затова сПоред мен реШението е...по-маЛко миСлене НаслаЖдавай сЕ на саМия неГо,не се заБулвай в миСли и съМнения.Опитай се да коНтролираШ съЗнаниеТо сИ и миСля,че щЕ се поЛучи уСпех

П.С. Да не сИ поМисли нЯкой,че не моГа да се иЗразяваМ,заТова изполЗвам понтоРения.НапроТив.Просто наБлягаМ на дУмата
    ЛюБофТа уБиВа сКуКата...поСле сКукаТа убиВа лЮбоФта...

Не мисля, че има повод за съмнение. Все пак той не ти е давал повод да се съмняваш в него отново. Отпусни се и повярвай в него. Ако наистина повече не ти дава поводи за съмнение трябва просто да си наложиш да го превъзмогнеш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си