- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възбуда
Значи искам да попитам нормално ли е като се возя във кола да се надървям като моряк ...???Винаги става така в каквато и да е кола и съм надървен 1 час и повече...
ЧЕ ТЕ ЕБЕМ ДОЛНА СМРЪДЛИВА ГАДИНО СОФИЙСКА
ami nz za purvi put 4uvam 4ovek s takuv problem...vseki put li e tva![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
Ибаааааааааааал съм ти мааааааааааааааааааайката вааааааааааааааааааааа селянкооооооооооооооооооо оооооооооо ше ти умре коня от гъдел смърдоляк тъм мамицатати ще пати кура ша ми лапашПървоначално написано от ЮНАК
явно много секс ти се прави...Ами от самия кофеин е предполагам...ако от сладко също така се получава, най-вероятно организма ти е такъж,че не трябва да приемаш много захари иначе се побърква....Ако до сега не си правил секс или дълго време не си...е не е много нормално. но не е за самоубийство
![]()
МАКЯ ТИ МИ ПРАИ КАВАЛИ БЕ ЯЗ ТОКО СОФИЙСКИ КУРВИ СЪМ МИНАЛ МОЕ ЯЗ ДА СУМ БАЩА ТИ БЕ И НИШО ПА ЧЕ ТЕ НАЕБА ЧЕ ТИ РАЗТВОРА МЪДИТЕ И ЧЕ ТЕ СЕКСА ДОКАТ ШАВАШ И ДОКАТ ТЕ ОПИНЯМ ЧЕ ТЕ БИЕМ ОТ СИ СОФИЙСКА ГЪДИНА ТАКВИЗИ КОЛКО СЪМ ФРЪЛИЛ У СЕЛСКИО ЯЗОВИР
Нормално е и по-добре следващия път си земи компания на задната седалка като ти стане да използваш ерекцията по предназначение![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
КАТ НЕ СЪМ ТИ КАЗАЛ ДА ДУМАШ НЕМА ДА ДУМАШ ОТИ ЯЗ СЪМ У ТАА ДРЪЖАВА ЗАКОНО Е ЧЕ ВИ ЕБА СИТЕ!Първоначално написано от love_girls
Мерси на тези които ми отговориха като хората а за тоя комплексар с малка пишка и без грам мозък мога да му кажа да се гръмне
ХахАбсюлютно нормално е!Просто това значи,че си маняк на тема коли споко!Нищо ти няма!
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
omfg ... ne se vozi v kola, izpolzvai troleibusi![]()
... k33p w@lkinG ...
Хахаха да подпра някоя бабка отзадПървоначално написано от young_rich_famous
... Мерси се пак за отговорите