.

Виж резултатите на анкетата: Колко години разлика са нормални?

Гласували
77. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • 1-4

63 81,82%
  • 5-7

11 14,29%
  • 8-10

3 3,90%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Za lubovta nqma granici,no spored mene nai mn 5 godini

Град
    Лапландия!?
    хмм 1-4 според мен е напълно нормално :]

Голям фен
    1-4,5 години е нормално.
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Цитирай Първоначално написано от Barbie
    С възрастта разликата в годините губи значението си.
    Съгласна съм - доста е относително. Когато бях на 15 разлика от 4-5 години ми се виждаше абсурдна. Сега не мисля така.

em az ne moa si obqsnq kak na nqkoi 20 godi6ni im e priqtno s takiva na 40 normalno e razlika 2-3-4-5 godini
    Да обичаш значи да страдаш да нямаш минутка покой и да знаеш че човека когото обичаш никога няма да бъде твой !

EmO_sTyLe_f`
    Guest

:)))

Разликата между мен и моето гадже е 4 години . И мисля , че това е нормално. Аз не мога да си позволя повече от 4-5 години . Защото все пак аз съм на 14 ... Не мога да бъда гадже с някой на 20 . Защото все пак трябва да имаме някаква обща тема на разговор .

Голям фен
    Град
    София
    abe kfo znachenie imat godinite?
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Guest
    Mii spored men mejdu 1i 3 godini e suvsem normalno po-golqma razlika nqkak si ne mi haresva,za6toto kolkoto i da e tova sa 4 ili5 godini i horata sa sus suvsem razli4ni interesi jelaniq i mislene i ne vqrvam da se polu4i mnogo traina vruzka e ima izkliu4eniq no te sa eqdkost.

Град
    На луната...сред звездите в безкрайното..;]]
    Еми от 1 до 5 даже бих казала, от там нататъка започват повечко разногласия в интересите,заниманията, особино ако говорим за тийнейджъри.

za men vazrasta ne e ot zna4enie
    Любовен поглед плъзгаш по мене и всичко в теб вибрира и стене имтимна мисъл пари в очите ще се получи ли с нас? ОПИТАЙ!!!............Искаш ти с мен да го направиш да бъде секси!!Онова нещо да направиш!!!!!!

ЪЪ...
    49 точно!
    Light The Universe

ako i dvamata sa pulnoletni .. nqma osobeno zna4enie.. e est` stranno mi e nqkva 18 god da hodi s 964 god starec ama .. ko me burka tqhna rabota ina4e... 3 4 ... bivat

Град
    ФаР ФаР ъУеЙй
    Нормално за другите...еми тяхна рябота,те си преценяват.Нормално за мен...1-2-3-4-5
    Свикнала съм да раздавам по мъничко от своето сърце,
    но често цялото го давам и после го събирам по зрънце.
    Не ми е тъжна тази теорема, че всеки иска обич да даде, а ми е тъжно,че всеки взема, а после нищичко не ще да ми даде!

ami spored men nqma mn zna4enie god kogato dvama du6i se obi4at no vse pak ne nqkaf 50 god s nqkavo 15 god momi4ence.
    mojee i da sa na edna i sa6ta vazrast no ot 1 do 4 god e normalno
    no v lubovta nqma granici

az mislq 4e liubovta nqma granici ako naistina e liubov de ....

Re: :)))

Цитирай Първоначално написано от EmO_sTyLe_f`
    Разликата между мен и моето гадже е 4 години . И мисля , че това е нормално. Аз не мога да си позволя повече от 4-5 години . Защото все пак аз съм на 14 ... Не мога да бъда гадже с някой на 20 . Защото все пак трябва да имаме някаква обща тема на разговор .
    И има разлика между 18, 19 и 20? Все е батко, който не може да си хване някоя кака.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Зависи от възраста и на двамата ако са пълнолетни не е проблем да има разлика голяма ама некви побертети вече е др.
    Vladoka rulzzz

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си