- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко години са нормални?
Za lubovta nqma granici,no spored mene nai mn 5 godini
1-4,5 години е нормално.![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Съгласна съм - доста е относително. Когато бях на 15 разлика от 4-5 години ми се виждаше абсурдна. Сега не мисля така.Първоначално написано от Barbie
em az ne moa si obqsnq kak na nqkoi 20 godi6ni im e priqtno s takiva na 40normalno e razlika 2-3-4-5 godini
![]()
Да обичаш значи да страдаш да нямаш минутка покой и да знаеш че човека когото обичаш никога няма да бъде твой !
Разликата между мен и моето гадже е 4 години . И мисля , че това е нормално. Аз не мога да си позволя повече от 4-5 години . Защото все пак аз съм на 14 ... Не мога да бъда гадже с някой на 20 . Защото все пак трябва да имаме някаква обща тема на разговор .![]()
![]()
abe kfo znachenie imat godinite?
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Mii spored men mejdu 1i 3 godini e suvsem normalno po-golqma razlika nqkak si ne mi haresva,za6toto kolkoto i da e tova sa 4 ili5 godini i horata sa sus suvsem razli4ni interesi jelaniq i mislene i ne vqrvam da se polu4i mnogo traina vruzka e ima izkliu4eniq no te sa eqdkost.
Еми от 1 до 5 даже бих казала, от там нататъка започват повечко разногласия в интересите,заниманията, особино ако говорим за тийнейджъри.
za men vazrasta ne e ot zna4enie
Любовен поглед плъзгаш по мене и всичко в теб вибрира и стене имтимна мисъл пари в очите ще се получи ли с нас? ОПИТАЙ!!!............Искаш ти с мен да го направиш да бъде секси!!Онова нещо да направиш!!!!!!
ako i dvamata sa pulnoletni .. nqma osobeno zna4enie.. e est` stranno mi e nqkva 18 god da hodi s 964 god starec![]()
ama .. ko me burka tqhna rabota
ina4e... 3 4 ...
bivat
![]()
![]()
Нормално за другите...еми тяхна рябота,те си преценяват.Нормално за мен...1-2-3-4-5![]()
Свикнала съм да раздавам по мъничко от своето сърце,
но често цялото го давам и после го събирам по зрънце.
Не ми е тъжна тази теорема, че всеки иска обич да даде, а ми е тъжно,че всеки взема, а после нищичко не ще да ми даде!
az mislq 4e liubovta nqma granici ako naistina e liubov de ....
И има разлика между 18, 19 и 20? Все е батко, който не може да си хване някоя кака.Първоначално написано от EmO_sTyLe_f`
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Зависи от възраста и на двамата ако са пълнолетни не е проблем да има разлика голяма ама некви побертети вече е др.
Vladoka rulzzz