- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко години са нормални?
Кажете според вас колко е нормалната разлика между момичето и момчето? Според мен идеалната разлика е 4 години - нито повече нито по-малко.
Според мен ако и двамата са пълнолетни, до 10 години е приемливо. Натам вече граничи с педофилия /40 годишен мъж с 18 годишно момиче например - нищо, че тя е пълнолетна/. А ако са непълнолетни, зависи...2 години например.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
5-7Жената се чувства много защитена така
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
от 5 до 7 смятам,че няма проблем.Но също така до 10 мисля ,че е приемливо... не е фатално..стига да са точните хора.
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Неподходящо съдържание на снимка в подпис!
На 14 години е момиче, дете, но не и жена.Първоначално написано от malkoto_sladur4e
В норма е 1-4 , другото вече рядко мое се получи нещо![]()
Според мен зависи от възрастта на двамата. Защото ако жената е на някъде около 30 дори и 10 години разлика е нормална. Но наистина не е нормално моми4е на 17-18 да ходи с някой на 35-40. Аз съм на 17, а разликата с моя приятел ни е 3 години и половина и според мен в тази възраст тази разлика е перфетна![]()
3-4 godinki si e napalnonormalno![]()
До 10 години разлика приемам за нормална , но най добре според мен е 1-4 год.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
лично аз не смятам, че е нужно (особено в тийн възраста) разликата да е повече от 1-2 години. все пак това е период в който трябва да споделяте общи интереси, възгледи и т.н.
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
По принцип 4-5 години е съвсем нормално, ама като включим и тея по- бързо "развилите се" дето всички им казвали колко са зрели за възрастта си, към 10.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
При тийнейджъри разлика над 2-3-4 години според мен е нездравословна за връзката. Особено когато единия е на 12-13-14... С възрастта разликата в годините губи значението си. Една 30 годишна жена спокойно може да бъде с мъж, който е в 40те си години. Но едно момиче на 20 по-трудно може да бъде с мъж на 30+ - той вече търси семейство и деца, а тя тъкмо е започнала да се радва на студентските си години. Тъй че и трите отговора са верни - в тийн годините разлика от 1-4 години е повече от достатъчна. В 20те - 5-7 години са съвсем поносими. След това и разлика над 8-9-10 години не би била фатална...
Щом в анкетата така е посочено, значи от една до 4 години максимум.Така мисля.
Има значение на колко години са и двамата, защото когато момичето, както каза Дет Хор, е на 18 разликата вече започва да се размива.
Но примерно едно момиче на 13 и момче на 17 не мисля, че ще има какво много-много да си кажат.Изключваме секса, който той най-вероятно ще иска.Ами другото?Тя още е 6-ти клас, той 11-ти.
От 1 до 4 години според мен е идеалната възраст...
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
Аз имам познат при който въпросът точно така - той е в 11 клас, а тя в 6-ти и ми е много странна връзката им. Но любов какво да им кажеш.
Максимум 4 години.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ako говорим за нормални хора над 20 години 5-7 е екстра.
Под 20 вече все повече пада 1-3 примерно...
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Не годините са важни. Важно е кво имаш в главата!
дам...Първоначално написано от mysi
![]()
~ne me interesuva,4e horata rovorqt zad gurba mi...
nali sum pred tqh-da gledat guza mi...~
pi6ete na skype-lusimomila
Любов? Момиче на 12 години и мъж на 18 години?Първоначално написано от cskagirl
Ми според мен разлика от 4-5 години е напълно нормална, но повече вече ми се струва неприемливо...![]()
![]()
1-5тва е
![]()
Ama v tia granici se priema che i jenata moje da e po golqmata nali?!Inache glasuvah za 1-4 god.. Smqtam che tova e normalnata granica..