.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    oziato
    Guest

ах,тези момичета

Да ви кажа правата не ги разбирам момичетата.Начи харесах си едно момиче,ама нещо се обърках и се влюбих в него.След намеци и свалки и предложих.Тя мвесто да се сагласи или да откаже заговори за друго и избяга.Тогава бях на 14 и хормоните ме тресяха,та си викам да взема да спра с глупостите и да порасна доколкото мога.Питам я аз ако спорасна имам ли шанс а тя вика че и тя не е пораснала.Е това ако е отговор!Един съвет:ако момичето ви хареса от началото -добре, но ако не много е трудно после.Сега съм на 16 и скоро почти се бях уредил ,ама тая се оказа голяма лигла,и я зарязах въпреки че беше готина.ВИДА НЕ Е НАИ-ВАЖЕН,ВАЖНОТО Е ДА ОБИЧАШ ЧОВЕКА ДО СЕБЕ СИ(разбира се поне излучване да има).

Мега фен
    Град
    София
    Еми окей...браво,че си достигтнл до тоэи иэвод.Това е вярно.
    [size=7][b][u]fosse cos

towa e taka....i kakwo sega...????
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It BuT YoU CaN FeeL It!!!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    =D> Евала че на 16 си успял да усъзнаеш това,че външната красота е само примамлива опаковка-по-важно е това което се крие от вътре.Някои хора независимо от това,че са вече отдавна съзряли-е не могат и намогат да го разберат.Още веднъж браво и за това,че си усетил навреме нещата въпреки,че мацето е било готино по твоитедуми си го оставил не за друго ,а защото е била лигава.Обикновено от такива девойки не излизат нищо съществено.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

i mujete ne ste mn za mirisane imala sum sly4ai,v koito kato se vljubi mom4eto go hva6ta straha i prosto iz4ezva

Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    =D> Евала че на 16 си успял да усъзнаеш това,че външната красота е само примамлива опаковка-по-важно е това което се крие от вътре.Някои хора независимо от това,че са вече отдавна съзряли-е не могат и намогат да го разберат.Още веднъж браво и за това,че си усетил навреме нещата въпреки,че мацето е било готино по твоитедуми си го оставил не за друго ,а защото е била лигава.Обикновено от такива девойки не излизат нищо съществено.
    Да наистина браво че си го усъзнал

Na 16 zna4i ti kazvam evalarka!Tva da go osuznae mom4e na 16!Bravo =D> =D> =D>

хаха...докато човек не осъзнае, че външния вид не е важен, никога няма да бъде щастлив! Излизал съм с мн момичета и момчета, които биха се класирали в ТОП 10 на конкурс за красота.... и какво от това? Като отидем на кафе и не може да обели 2 думи на кръст? Като чуем новините и ме пита "Кво е тва ООН?" .... не става просто
    На който му се убива време...

OZIATO-
    Guest

VERNO E

SOECIALNO ZA JYJI:
    Vapreki 4e sam mom4e ne sam kon s kapaci.Ima mnogo mmom4eta koito
    samo broikat i az ne go odobrqvam.az li4no mislq 4e edna seriozna vrazka(v koqto ima lubov)e nai-krasivoto nesto.po dobre da ne se broikat momi4eta ne samo zastoto te mogat da budat naraneni a i zastoto katavidim istinskata liubiv moze da q podminem.

Мега фен Аватара на koalka
    Избягала е, защото се е срамувала.

Re: VERNO E

Цитирай Първоначално написано от OZIATO-
    SOECIALNO ZA JYJI:
    Vapreki 4e sam mom4e ne sam kon s kapaci.Ima mnogo mmom4eta koito
    samo broikat i az ne go odobrqvam.az li4no mislq 4e edna seriozna vrazka(v koqto ima lubov)e nai-krasivoto nesto.po dobre da ne se broikat momi4eta ne samo zastoto te mogat da budat naraneni a i zastoto katavidim istinskata liubiv moze da q podminem.
    i segave4e aplodismenti =D> blagodarq za obqsneniqta,no ne sum iskala da te zasegna.Prosto iskah da kaja,4e ima vsqkakvi hora

Град
    Велико Търново
    mm .. hah pak na vreme si go osuznal..
    Единственият начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш!!!

=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
    Да обичаш значи да страдаш да нямаш минутка покой и да знаеш че човека когото обичаш никога няма да бъде твой !

Град
    Там, където е сърцето...
    Ми ко да ти кажа браво, че си го осъзнал. Повечето момчета на 16 все още гледат външния вид, така че браво.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    "Питам я аз ако спорасна имам ли шанс"
    абе тя може да е постъпила тъпо, ама и ти си се закопал тотално

п.п. ти да не мислиш, че като си на 16 и вече в живота и в любовта всичко ти е ясно мота-мо приказки от сорта на "не е важен само външния вид" се кават като "здравей-здрасти", но когато опре де тръгнете с някой, който по външност "не ви е на нивото" и хуквате да бягате, а после се подигравате "ама тя/той кво си мисли, как ще тръгна с такъв/такава"
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Цитирай Първоначално написано от LilitoO
    towa e taka....i kakwo sega...????
    По принцип форумите са за дискусия на дадени теми.
    Incomplete..........

Град
    sofiq
    Не твардя ,че знам всичко за любовта,но при положение,че момичето е тъпо ,нети харесва като характер или няма чувство за хумор,то красотата няма значение.

Цитирай Първоначално написано от jyji
    i mujete ne ste mn za mirisane imala sum sly4ai,v koito kato se vljubi mom4eto go hva6ta straha i prosto iz4ezva
    dam.. suglasna sum. I az sum gi imala teq sluchai.Inache sum suglasna i s mnenieto na vsichki ostanali. Evala! =D>

Цитирай Първоначално написано от blue_magic
    dam.. suglasna sum. I az sum gi imala teq sluchai.Inache sum suglasna i s mnenieto na vsichki ostanali. Evala! =D>
    nali pone da znam,4e ne sum edinstvenata

Град
    На 2 мИнуТи пЪт оТ маЙнаТа сИ
    Не вЯрвям на нИкой,коЙто каЖе " за меН вънШниЯт виД не е оТ знаЧение."КрасоТата винаГи се е цеНяла и продъЛжавжа да е еДна ваЖна чаСт от тоВа,което тъРсим в сВоите партньоРи.Но съВсем дРуго е коГато някоЙ каЖе "вънШният виД не е наЙ-ваЖното."А аКо е иСкрен...пРосто сУпер.Но ваЖното е да не преЦеняваме някой САМО по тоВа как иЗглеЖда
    ЛюБофТа уБиВа сКуКата...поСле сКукаТа убиВа лЮбоФта...

Е,това си е класически пример...Просто...без коментар...

[b]Soy una moneda en la fuente,
    t

брао ..... и аз кво да напрая,че си го осъзнал??!??!!?

Аз пък съм на 14 и съм си го осъзнал от доста време!!!Много е вярно!!!Имаше една поговорка...ауууу забравих я...а, да : "По опаковката посрещат,по съдържанието изпращат"...Май беше така...абе няма значение,но съм забелязал колко на зле варвят работите с характерите.Почти всички момичета които познавам са мноо зле по характер...абе ко да праиш...

Град
    На 2 мИнуТи пЪт оТ маЙнаТа сИ
    ТоВа е,щоТо не поЗнаваШ меНе хах еХ,сКромНост...кВо да се пРави
    ЛюБофТа уБиВа сКуКата...поСле сКукаТа убиВа лЮбоФта...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си