.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: Bez sex

^^puh4e^^
    Guest

Bez sex

ZdraveiteIskam da mi kajete purvo mislite li 4e na 4ovek pove4e mu se pravi sex , kogato e devstven? Moje bi vs 6te kajete "da" za6toto tva e lubopitstvo..... No az pitam 4isto fiziologi4eski?Az sum devstvena i vi kzvam 4e naistina mn mi se pravi. Znam 4e sega 6te si kaje6te eto go porednoto"razgoneno" momi4ence.....no ne e to4no taka Mn mi se iska dosega da sum go napravila ve4e, za6toto 6te moje tova jelanie da si go zadovolqvam s vs gadje.....A sega trugna s nqkoi i si kazvam "uf toq ne e podhodq6t, tupanar e, jenkar e. ne zaslujava"....ili sre6tna drug, na koito iskam da pusna, a toi mi kazva..."ne zaslujava6, az da sum ti purviq."...Vsqko po gotino mom4e , s koeto zaflirtuvam , po4ti vednaga si predstavqm kak bi bil v legloto A i sum nervna , stradam ot bezsunie i nqkvi takiva ne6ta, koito se opravqt imenno susu sexa...abe napravo ne izdurjam...I dr put sum imala takiva periodi, no sega e prekaleno....Ako ima nqkakvav na4in, po koito moga da si pomogna...pls daide suvet...Ama samo da ne e "legni si s purviq sre6tnat"......

Не лягай с първия срещнат, просто подбирай гаджетата си. Не са толкова малко момчетата, които са свесни.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Май като всички нас хурмона ти размътва мозака на макс и не ти дава мира...Честно казано аз съм момче и като се възбудя и мастуримам лесно е и няма опастнос от разни...Ама ако трябва да чакам точното момиче...пък да се запонаем, да завържем връзка...пък да се опознаем... Аз ще откача ... то ще ми пречи да уча се пак края на срока е ... Според мен пробвай за момента съм самозадоволяване... е не е като секса ама за предпочитане е ....отколкото да отакчаш от възбуда и да не можеш да направиш нищо като хората ... \/

П.С. Аз май те познавам ...???

Guest
    Здрасти! А ти какъв отговор очакваш? Все пак - ще се опитам.

Да, според мен, преди въобще да си правил секс ти се прави повече. С всяко нещо е така. После постепенно (след 20-ия път, примерно), особено след една по-сериозна и постоянна вързка от месец да речем, сексът просто става част от ежедневието ти. Зависи, естевствено, аз говоря за общия случай. От теб и от опитът ти (но не мисля тук е мястото да го наптрупаш, пускайки теми) в последствие зависи дали сексът ще се превърне в нещо съвсем машинално, което правиш просто за да задоволиш естевствените си нужди или ще откриваш нови и нови неща, също доколко ще ти е приятно. Тук идвата ролята и на партньора ти. При всички положения няма да я има тази първоначална тръпка така да се изразя със сигурност. Не ме разбирай погрешно - пак може да ти е много приятно, дори физически по приятно, просто ще е различно. Винаги първият път е така - уникален е не защото ти е било приятно(дори напротив), а просто защото е бил първи и винаги се помни. Естевствено много неща, ама наистина много ти предстои да научиш, за секса в последствие. По-добре да ти е хубав първият път и да е с човек, на когото държиш, защото така или иначе ще го помниш, още повече че си момиче. Приеми го като съвет от личен опит.

Пролетта и хормоните удрят всеки. Нямам идея на колко години си, но, ако е под 16 по-добре устискай.;] Огледай темите наоколо и ще разбереш защо. Можеш например да започнеш да се занимаваш с някакъв спорт или ако вече го правиш просто да се концентрираш по-сериозно над него. Това в зависимост от сериозността ти и доколко ти харесва, може много да ти помогне. Варианти много, самозадоволяването също е вариант, ако не се чувстваш напълно готова да го направиш.

Междувременно огледай се наоколо - все ще има някой "като за теб" свободен рано или късно. По-възможност да не е някой плейбой(смешно ми е докато го пиша дори) или много по-голям, за да го няма този момент:"Мила, по-добре да не съм ти аз първия..", според мен по-добре за теб би било и той да не е девствен, но не си поставяй твърде много критерии предварително. Клиширано или не - като го срещнеш сама ще разбереш. Пък дори и да се подведеш, поради липса на опит -голяма работа. Най-добрият съвет, който мога да ти дам и който вероятно би стоял достатъчно адекватно дори сам на мястото на всичо написано дотук е - бъди търпелива! Успех и ако имаш други въпроси - питай! Ще се постаря да ти отговоря, веднага щом имам достъп до форума. Добре си постъпила, че не си избързала.

Голям фен
    Град
    Имам :)
    vasko_222 като я познаваш сега е момента да и направиш предложение да я почешиш.
    ХАХАХХА
    И тя ще се задоволи сексуално, вместо само да мисли за това и ти ще свършиш нещо хем полезно, хем приятно.

Lestat357
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Да, според мен, преди въобще да си правил секс ти се прави повече. С всяко нещо е така. После постепенно (след 20-ия път, примерно), особено след една по-сериозна и постоянна вързка от месец да речем, сексът просто става част от ежедневието ти. Зависи, естевствено, аз говоря за общия случай. От теб и от опитът ти (но не мисля тук е мястото да го наптрупаш, пускайки теми) в последствие зависи дали сексът ще се превърне в нещо съвсем машинално, което правиш просто за да задоволиш естевствените си нужди или ще откриваш нови и нови неща, също доколко ще ти е приятно. Тук идвата ролята и на партньора ти. При всички положения няма да я има тази първоначална тръпка така да се изразя със сигурност. Не ме разбирай погрешно - пак може да ти е много приятно, дори физически по приятно, просто ще е различно. Винаги първият път е така - уникален е не защото ти е било приятно(дори напротив), а просто защото е бил първи и винаги се помни. Естевствено много неща, ама наистина много ти предстои да научиш, за секса в последствие. По-добре да ти е хубав първият път и да е с човек, на когото държиш, защото така или иначе ще го помниш, още повече че си момиче. Приеми го като съвет от личен опит.

Пролетта и хормоните удрят всеки. Нямам идея на колко години си, но, ако е под 16 по-добре устискай.;] Огледай темите наоколо и ще разбереш защо. Можеш например да започнеш да се занимаваш с някакъв спорт или ако вече го правиш просто да се концентрираш по-сериозно над него. Това в зависимост от сериозността ти и доколко ти харесва, може много да ти помогне. Варианти много, самозадоволяването също е вариант, ако не се чувстваш напълно готова да го направиш.

Междувременно огледай се наоколо - все ще има някой "като за теб" свободен рано или късно. По-възможност да не е някой плейбой(смешно ми е докато го пиша дори) или много по-голям, за да го няма този момент:"Мила, по-добре да не съм ти аз първия..", според мен по-добре за теб би било и той да не е девствен, но не си поставяй твърде много критерии предварително. Клиширано или не - като го срещнеш сама ще разбереш. Пък дори и да се подведеш, поради липса на опит -голяма работа. Най-добрият съвет, който мога да ти дам и който вероятно би стоял достатъчно адекватно дори сам на мястото на всичо написано дотук е - бъди търпелива! Успех и ако имаш други въпроси - питай! Ще се постаря да ти отговоря, веднага щом имам достъп до форума. Добре си постъпила, че не си избързала.
    Това бях аз! (yaaawn)

Forslor
    Guest
    РЕШЕНИЕ :

Мастурбирай

ЕеЕеЕ ти пък experiment_m немога да съм сигурен, че ''ТЯ''и човека или момичето по-точно пишещо тук е един и същи човек...Предложението ти е идеино, но не смятам,че (която и да е ) тя заслухава първия и път да е "почесване"...иначе твоя вариант е "И влъкт сит, и агнето цяло''

П.С. Тя да каже, че е тя , ако иска де, и ако е ''ТЯ'' разбира се ...(под 'ТЯ' имам предвид познатата)

П.С.2 Както споменах мастурбирането май е най-добрия вариант за сега.

Az sum devstvena i vi kzvam 4e naistina mn mi se pravi...
    К'фо чакаш ...?Мен ли ???
    Като ти се прави толкова много не си натискай ... на стола а отивай да го натискаш на друго място
    П.С-дано не си на 10
    |rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от Lestat357
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Това бях аз! (yaaawn)

Подкрепям!

P.S.
    Lestat357, харесва ми начина, по който разсъждаваш.
    Собственост на Canis_Dirus

Re: Bez sex

Цитирай Първоначално написано от ^^puh4e^^
    ZdraveiteIskam da mi kajete purvo mislite li 4e na 4ovek pove4e mu se pravi sex , kogato e devstven? Moje bi vs 6te kajete "da" za6toto tva e lubopitstvo..... No az pitam 4isto fiziologi4eski?Az sum devstvena i vi kzvam 4e naistina mn mi se pravi. Znam 4e sega 6te si kaje6te eto go porednoto"razgoneno" momi4ence.....no ne e to4no taka Mn mi se iska dosega da sum go napravila ve4e, za6toto 6te moje tova jelanie da si go zadovolqvam s vs gadje.....A sega trugna s nqkoi i si kazvam "uf toq ne e podhodq6t, tupanar e, jenkar e. ne zaslujava"....ili sre6tna drug, na koito iskam da pusna, a toi mi kazva..."ne zaslujava6, az da sum ti purviq."...Vsqko po gotino mom4e , s koeto zaflirtuvam , po4ti vednaga si predstavqm kak bi bil v legloto A i sum nervna , stradam ot bezsunie i nqkvi takiva ne6ta, koito se opravqt imenno susu sexa...abe napravo ne izdurjam...I dr put sum imala takiva periodi, no sega e prekaleno....Ako ima nqkakvav na4in, po koito moga da si pomogna...pls daide suvet...Ama samo da ne e "legni si s purviq sre6tnat"......

pras4eta...zemi si vibrator..dokat nameri6 podhodq6tiq
    За света може да си един, но за някого ти си света!

Град
    София
    Бе не е съвсем задължително...всмисъл аз като го направих за първи път и като ми хареса и със всеки следващ път като ми харесваше все повече, сега ми се прави много повече секс отколкото като бях девствен ^^
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Lestat357
    Guest
    Добре че видях в една съседна тема, че авторката е на 17 - съвестта ми е чиста!

@Sevt - прочете цялото ми мнение преди да пишеш, нали? Ако да - ти си по-скоро изключение. Няма лошо - изключенията са необходими, за да потвърждават правилото.

@_Cuddly_ - имаш Л.С.

Ами незнам ама като бях девственна не ми се е правило секс въобще нито съм се задоволявала по някакъв начин.Ама после като усетих колко е хубаво и немога да се спра хаха

Lestat357
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Котарана
    Ами незнам ама като бях девственна не ми се е правило секс въобще нито съм се задоволявала по някакъв начин.Ама после като усетих колко е хубаво и немога да се спра хаха
    Да бе да?! ХАХХАХАХАХ!

П.С.: А ти н колко прави секс, ако не е тайна? Да не е под 15 - само така мога да си го обясня, ако си била сериозна.

Град
    София
    @Sevt - прочете цялото ми мнение преди да пишеш, нали? Ако да - ти си по-скоро изключение. Няма лошо - изключенията са необходими, за да потвърждават правилото.
    Дам...ама познавам доста такива "изключения"
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Цитирай Първоначално написано от Котарана
    Да бе да?! ХАХХАХАХАХ!

П.С.: А ти н колко прави секс, ако не е тайна? Да не е под 15 - само така мога да си го обясня, ако си била сериозна.
    Ами на 14 май бях

ГостЪТ
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sevt
    Дам...ама познавам доста такива "изключения"
    Възможно. Но това не ги прави по-малко изключения не само в моите очи! " " Явно доста отдавна им е бил първият път и затова. Или пък е бил твърде рано. Или пък и двете. При момчетата по-рядко е така, но - случва се.

Не го прави с първя срещнат. Колкото и да ти се прави сега съм сигурна, че когато си с човек, когото наистина обичаш ще ти бъде много по-приятно.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Преди да почна да правя секс грам желание не съм имала да го направя. Имала съм, но не така, както и сега. След като правих секс мисля все за това и желанието ми расте лавинообразно.
    Същото е изпитвал и моя френд, така че мисля, че това е по-скоро вярно. И за мен сексът винаги е необикновено преживяване, а не е част от ежедневието ми!
    П.С. и аз съм така, както Котарана. Преди да правя за първи път секс(на почти 21) не съм маструбирала и не съм имала кой знае какво сексуално желание.

^^puh4e^^
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от vasko_222
    Май като всички нас хурмона ти размътва мозака на макс и не ти дава мира...Честно казано аз съм момче и като се възбудя и мастуримам лесно е и няма опастнос от разни...Ама ако трябва да чакам точното момиче...пък да се запонаем, да завържем връзка...пък да се опознаем... Аз ще откача ... то ще ми пречи да уча се пак края на срока е ... Според мен пробвай за момента съм самозадоволяване... е не е като секса ама за предпочитане е ....отколкото да отакчаш от възбуда и да не можеш да направиш нищо като хората ... \/

П.С. Аз май те познавам ...???
    za6to re6i taka

^^puh4e^^
    Guest
    zna4i...ako ste nekvi tupi kompleksirani MAKEDONSI se skriite nqkude!!!!!! Az li4no imam rodnini makedonci, no takiva kato vas sa sram za cqla MAKEDONIQ.....

Цитирай Първоначално написано от Forslor
    РЕШЕНИЕ :

Мастурбирай
    Вариант си е

Ами, мацка, ко да ти кажа... От една страна девствените не знаят колко е хубаво да правиш секс, тъй че не го искат толкова, колкото тези, които са правили. От друга, обаче, девствените си мислят, че да праиш секс е кой знае колко престижно и т.н. и го искат сеедно ше спечелят от лотарията като го направят. Тези сънища и т.н. са нормални, просто защото ти се праи секс!
    НЕ си лягай с първия срещнат - за всяко нещо си има време
    На който му се убива време...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Хм.. преди да спя за първи път с момче, ми се правеше повече да. Беше ми просто по-развълнувано отвътре.. не знаех какво ще е и ала бала.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Sorry явно съм сгерешил съдейки по коментара ти ...Човешко е ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си