ZdraveiteIskam da mi kajete purvo mislite li 4e na 4ovek pove4e mu se pravi sex , kogato e devstven? Moje bi vs 6te kajete "da" za6toto tva e lubopitstvo..... No az pitam 4isto fiziologi4eski?Az sum devstvena i vi kzvam 4e naistina mn mi se pravi. Znam 4e sega 6te si kaje6te eto go porednoto"razgoneno" momi4ence.....no ne e to4no taka Mn mi se iska dosega da sum go napravila ve4e, za6toto 6te moje tova jelanie da si go zadovolqvam s vs gadje.....A sega trugna s nqkoi i si kazvam "uf toq ne e podhodq6t, tupanar e, jenkar e. ne zaslujava"....ili sre6tna drug, na koito iskam da pusna, a toi mi kazva..."ne zaslujava6, az da sum ti purviq."...Vsqko po gotino mom4e , s koeto zaflirtuvam , po4ti vednaga si predstavqm kak bi bil v legloto A i sum nervna , stradam ot bezsunie i nqkvi takiva ne6ta, koito se opravqt imenno susu sexa...abe napravo ne izdurjam...I dr put sum imala takiva periodi, no sega e prekaleno....Ako ima nqkakvav na4in, po koito moga da si pomogna...pls daide suvet...Ama samo da ne e "legni si s purviq sre6tnat"......