iskam da vi popitam ne6to...na priqtelkata mi ne i idva ( po princip trqqbva da doide nqkade drugta sedmica) oba4e korema mn q boli(taka sqka6 i e do6lo..tq taka vika) oba4e go nqma...samo korema mn q boli..kraq na min mesec tq trqbva6e da pie escapel ( ili ne6to takova)...dali e vuzmojno da e ne6to ot tova hap4e..ili puk da e stanal gaf ne6to..dali 6tom taka q boli shte i doide skoro...ili puk kajete ako ne i doide i taka a taka q boli dan e bi da e stanal verno gaf i da i doide ne6to drugo deto reveeekazvaite mnenie iskam da razbera ...dano vsi4ko si stane normalno...
Първоначално написано от Анонимко
spored men 6tom q boli korema moje i da e ot tova 4e 6e i doide..a moje da e nqkav strani4en efekt ot hap4eto..nz..![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
moje da e ot tova 4e 6te i doide, ili strani4en efekt, no ako e ot "gafa" e v1zmojno da pometne ilida kara izv1nmato4na bremennost ama 6tom e pila hap4e ne mi se vqrva da e bremenna
kogato vi zakusnqva i taka natatuka...boli li vi korema..izob6to ima li nqkvi simptomi ?? ili naprimer da kajem 4e e stanal gafa i e bremenna i nqma da idoide 6te q boli li taka se 1 i e do6lo..?
Abe shtom q boli shte i doide spok !
davaite menniq pls...jenskite![]()
Моето мнение - след като е пила Ескапел, значи голямо чудо й се е стоварило на главата. И на мен веднъж ми се наложи да пия спешни контрацептиви, беше кошмар... страшно много стрес ти се събира. Така че може и от това да й закъснява.
Така че един съвет - вземи един тест за бременност. Пет лева макс да дадеш, но с тия пет лева ще купиш спокойствието и на двама ви. Другия ваириант е да мине през личния лекар, да каже, че има проблеми с менструацията, да поиска направление за гинеколог и така да си реши всички проблеми.
abe shtom q boli nqma strashno![]()