- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- obsebva6a lubov, skrita pod dumata "priqtelstvo"
Ами защо не станете гаджета?Явно си те харесва!!!!!!Явно и ти го харесжаш,просто с времето ще го приемеш като нещо повече!
Оптимистка - бравооооПървоначално написано от Анонимко
![]()
Hah i az izlizah s edno momche postoqnno,govorehme si na kakvi li ne temi,prekarvahem si suoper zaedno.Toi mi kaza,che me haresva,no az si misleh,che nishto nqma da izleze i go priemah kato priqtel samo i dokato e osyznaq bqh hlytnala qko po nego,a toi - beshe mu pisnalo da me chaka i vse pak da - bqhme zaedno,no mnogo malko.I do dnes stradam za nego i go obicham adski mnogo,vypreki che ne moga da opredelq: kato priqtel ili gadje.
Ako ti se kolebaesh ... prosto deistvai.Pomisli si hubavo kakvo chuvstvash i kakvo iskash dokato ne e stanalo prekaleno kysno.
Vij..tuk ne stava duma za poberkan ili nepohurkan...Principno az sum si m to4no v otno6eniqta s horata-rqdko izneverqvam na gedjeta ili se vlubvam v priqteli....No sega naistina sum v stranna situaciq...Mejdu razum i 4uvstva, no dori za 4uvstvata ne sum sigurna 4e gi ima....a principite ve4e otdavna gi nqmaПървоначално написано от Анонимко
![]()
Еххх, мила, печелиш - прочетох ти целия проблемНаистина заслужаваш аплодисменти, че ме заинтрегува(не че ти е трябвало или това ти е било целта де). Та искаш съвет? Според мен той ти е дал най-правилният такъв - остави се на течението. Какво значение има къде ще е после? Какво значеие има дори дали ще си с него - нали важното е да ти е добре! Престани да се притесняваш за такива неща - каквото има да стане ще стане. Е, недей и да пропускаш да опиташ нещо, което после няма да можеш да опиташ (:: А той човека ти предлага нещо което наистина само приятелите могат - безрезервно доверие и откровеност(това, че ти си му казала всички онези неща съвсем спокойно говорят сами по себе си)! Според мен второто е по-важно и се намира изключително трудно(аз и приятеля ми сме си така - всяко впечатление или настроение е споделено, и въпреки че няма да last for long, поради географски причини, поне знаем, че другият винаги ще е до нас ако имаме нужда от него и никога няма да се озовем в положение, когато ще ни е тежко заради нещо, което не можем да кажем на другия от страх да не го загубим или нещо друго). И все пак - ако нямаш чувства, ще се окаже в един момент, че си загубила приятеля.. а той не може да се замени.
Колкото до психичните ти особености ти и тези на закачалка, по-скоро бих казала че се държиш май![]()
Molq te , naistina te molq za suvetПървоначално написано от Анонимко
Pls vseki, koito 4ete tova da mi dade suvet.......Naistina iskam vsi4ko tova da priklu4i! Moje bi ho zapo4nah, za6toto imam nujda da sum s nqkoi....no osuznaam 4e ne iska toi da e gadjeto mi ( za6toto za men gadje ne e mn tejka duma)......A toi e vluben...dnes doide i mi podari OGROMEN buket ot rozi i bonboni....i vsi4ko tova samo za6to e vluben...po o4ite mu li4i! A az ne moga da go pogledna v o4ite, za6toto mi stava gadno
Ne moga da otvurn n avsi4ko tova.....Za6to mu dadoh nadejdi, za6to
![]()
Znam 44e vsqko momi4e si me4tae za tova,......no az ne moga da se pravq na vlubena i da go celuvam bez 4uvstva....nemoga
I sega kakvo???Dnes edin priqtel ni vidql da se gu6kame.....i si pomislil 4e hodime ( ne 4e tva me pritesnqva), no.....Za6to trqbva6e da drasvam kle4kata, koqto da razpali ogunq v nego
Sega ne moga da potu6a tozi ogun.....kak da mu kaja "zabravi pove4e za tezi na6i sre6ti i celuvki.....nie sme priqteli...izlez ot tozi sun......Napisal si e v skype (happy).....celiqt e ogrqn ot radost...... a az ne moga da...prosto ne moga.....nai-malkoto samiq fakt 4e ne iskam drugite da znaqt me pritesnqva.....za6toto za men e tupo......Molq vi daide suvet [-o< Ve4e izleznah ot tezi prikazki i osuznavam istinata.......
![]()
AZ SU6TO IAM SU6TIQ PROBLEM!S EDNO MOM4E SI BQHME MN DOBRI FR SPODELQHME SI VSI4KO!TOI PO4NA DA ME HARESVA NO TOGAVA AZ HODEH S DRUG NO PO KUSNO SKUSAH S NEGO! PO EDNO VREME O6TE POVE4E ME HARESVA6E!I AZ ZAPO4NAH DA GO HARESVAM ! I TO4NO KOGATO AZ ZAPO4NAH DA GO HARESVAM TOI MI SE RAZSURDI ZA NE6TY ZA KOETO I AZ NZ!I KAZA 4E ME MRAZI!UJAS NALIПървоначално написано от Анонимко
![]()
Zdravei!I az imah s6tiq problem,nai-dobriq mi priqtel be6e vliuben v men,no az ne bqh sigurna v 4uvstvata si.Vse pak se prestra6ih i zapo4nah vrazka s nego,be6e prekrasno.Sled vreme se razdelihme kato gadjeta,no si ostanahme mnogo dobri priqteli i isega toi mi e nai-blizkiq 4ovek.taka 4e opitai,nqma da ti popre4i ni6to,mislq,4e ako naistina te obi4a,posle 6te si ostanete priqteli.Probvai,pak da vidi6 kakvo 6te stane.Taka moga da te posavetvam
malko si spestila podrobnostite..... :P ama pri men stana taka 4e prekra4ihme granicata........Първоначално написано от Mn SuM tUjNaAa
аз съм в същото положение,но при мен е,че съм влюбена в друг и постоянно наранявам френда.гадно е,ама не мога да го обичам по друг начин,освен като фр
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
mmmm da ama mai iska6 da stanete gadjeta s fr tiПървоначално написано от sexy_for_you
![]()
po temata ami vij sia ti iavno si sviknala s nego puk i az mislia 4e moje da ima priatelstvo mejdu mom4e i momi4e i ne e nujno da se vliubva6 v nego![]()
Прочетох темата ти:
1.Момчето е пекано и вклюбено. /Искам и аз да съм на негово място,но не с теб,а с някое др момиче ,което съм харесвал 1 година!/
2.Колко ли пари е дал за розите?
3. ТИ НЕ ЗНАЕШ КАКВО ИСКАШ!!!!
Incomplete..........
edinstvenoto, koeto znam e 4e kato zamine, az 6te se promena.....6te osuznaq kakvo sum zagubila i 6te me boli adski mnogo.6te znam 4e toi e bil edinstvenoto mom4e, koeto me e obi4alo istinski.....Znam su6to 4e go obi4am ( izob6to nz po kakuv na4in no e taka).Tova 4uvstvo ne sum go izpitvala ottdavna., moje bi i nikoga ne sum)....i tova ne go kazvam , dokato sum ludo blubena i 6tastliva, a kogato suljite sa na o4ite mi......Toi zna4i tolkova mn za men.....pove4e ot mnogoto mi psevdopriqteli ili kompleksirani gadjeta..........Първоначално написано от LGPz
![]()
получаваш го само си дай телефонния номер или скаип и ще направиме кафетоПървоначално написано от Анонимко
![]()
sam ne moga :P
oki dokiПървоначално написано от ODB36
![]()
4e za6to da nqma istinsko priqtelstvo mejdu momi4e i mom4e?
nai-dobrite mi pr sa mom4eta!
mai trqbva da si promeni6 malko na4ina na mislene...
![]()
Btw i na men priqtelite mi s apredimno ot mujki pol...NE ME RAZBIRAITE POGRE6NOПървоначално написано от lady_bird
No prosto s tova mom4e taka se slu4i....Moga da vi kaja 4e vi blagodarq za pomo6ta...isttoriqta svur6i ve4e....Sled 5 dni nenasitni celuvki dale4 ot pogledite na drugite....nes se razdelihme t.e priklu4ihme kato gadjeta ( ne kato friends) Dnes zavalq poroini i az mu akzah 4e vsi4ko 6te svur6i kato spre dujda....celite bqhme mokri i se celuvahme nenasitno i strastno po poroiniq dujd.....i kogato sprq az go celunah za posledno
i da se nadqvame 4e do pon 6te mu e minalo \
/
V momenta sam v takava situaciq i sam napalno saglasna.I ne znam kakvo 6te stane, za6toto ako tragnem i stane taka 4e skasame 6te zagubq nai-dobriq si priqtel!!!Първоначално написано от asi_basi
Първото ми мнение ще бъде в твоята тема. Трябва да се гордеешИначе историята наистина е трогателна, но най-вече сложна и объркана. По въпроса може да има 101 различни мнения и всяко едно от тях да бъде правилно. Затова недей да разчиташ много на коментарите тук. В такава ситуация където нещата висят на кантар ти единствена можеш да прецениш, или по-скоро да "почувстваш" какво трябва да направиш. И все пак няма да се въздържа да си изкажа мнението. А то е че според мен момчето е направило много за теб, ама наистина МНОГО. Бил съм в подобна ситуация /е, не чак толкова дълго/ и знам през какво е минал. Сигурно е имало много периоди, в които поради една или друга причина е бил на крачка да те намрази. И 99% от хората по принцип се поддават на тези емоции. Необходима е истинска воля и най-вече голяма обич за да ги преодолееш. Той е успял. Заради себе си. Но и заради теб. Не е искал да те предава и изостава. Нарочно или не, ти по някакъв начин си усетила всичко това, от там идва и тази безрезервна увереност в любовта му. Затова смятам че трябва да му дадеш шанс, заради тази една година в която той е страдал... още повече че ти казваш че имаш някакви чувства към него... не се знае може да прерастнат в един момент в нещо повече. Каквото и да правиш обаче, продължавай да споделяш тук. Ще ти бъде по-леко и в същото време можеш да получиш някой полезен съве
Успех!
Why, this car is Auto-matic. Its System-matic. Its Hyyyyydro-matic. Why, its Greased Lightning!
Бе з първите две не съм мноу съгласен , щот се пак ти си си ти и ти искаш тфа, което искаш :>Първоначално написано от LGPz
Иначе за третото 1000% съм съгласен , хаха![]()
Явно всички тук са доста отчаяни и се чудят от каде да разберат какво трябва да направят.Лошото в случея е че и аз сам в същото полужение.Влюбен съм до уши в да речем най-добрата ми приятелка.Познавам я от 6 години и отношенията ни са били на приливи и отливи,но въпреки това тя е човека който знае всичко за мен и от който никога не сам се притеснявал,както си мисля че е и при нея.Това обаче не е всичко.До скоро тя ходи с най-добрия ми приятел който мн я обича и сега ми е сърдит защото се виждам с нея често и един вид егнорирам него.Рисковете в тази ситуация са много.1-во мога да загубя най-добрия си приятел защото ако разбере че съм се опитал да направя нещо с неговото бивше гадже което тои още обича ...едва ли ще ме погледне отново..2-ро...шанса да отвърне на чувствата ми и да не ме гледа като застреляна когато и кажа всичко което ми е на сърце е мн малък..и общо взетов краина сметка може да не спечеля нищо а само да загубя 2-мата най-скъпи човека.Наскоро направих грешката като и намекнах че нещо не е наред и сега общо взето само ме разпитва какво ми е и т.н. и започва да се усеща.Такъв човек съм който когато нещо му тежи си го казва и няма да изневеря на характера си и този път.Въпроса ми към тези който са преживели и наи вече момичетата е ..по какъв начин да и кажа..и как мога да превзема сърцето и ако се колебае ?
пич, не че нещо, ама като имаш някакъв проблем просто си пусни отделна тема. Това е и целта на форумаВсе пак момичето иска да й се помогне, а ти по този начин отклоняваш вниманието от темата
та по темата... по-добре да не се опитвам да давам съвети, щото ситуацията е наистина доста сложна и трето лице трудно може да вникне изцяло в нея. единственото което мога да ти кажа е че най-добре да следваш чувствата си. От там вече то ще си покаже какво ще става
![]()
Taka e istinsko priqtelstvo mejdu mom4e i momi4e ne su6testvyva..ve4e se obedih v tova i se 4yvstavam mn lo6o..Prosot neznam s edin dobur priqtel trygnah a posle kato skusahme vsi4ko sqkashe se izpari....Tova be6e nai gadnoto ne6ty koeto bqh izpitvalka 6oto bqh sviknala s nego imah go ponqkoga i za brat a sega se gledame otdale4e i vseki si ima svoq kompaniika s koqto se dviji...........
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..