6te zapo4na ottam , 4e kakto vsi4ki znaem ISTINSKO priqtelstvo mejdu mom4e i momi4e ne su6testvuva Taka se slu4i 4e nai- dobriqt mi priqtel e edno ot malkoto mom4eta, koeto ne e e spiralo da me haresva cqla edna godina....Minaloto lqto zapo4nahme da s evijdame, no az mu kazah 4e ne iskam da trugvame....Po4na daskalo, i nie ve4e si bqhme stanali adski blizki...I tui kato ne iskah da go otbluskvam totalno, re6ih da poddurjam na6to priqtelstvo....I znaete li sega kakvo osuznavam?4e v tazi edna godina nie sme bili zaedno sqko mejdu4asie i malko po-malko sme se izolirali ot drugite....4akame se, zvunim si, hodim si zaedno, vs mejdu4qsie sme zaedno, sled daskalo sme zaedno, ve4erta si pi6em po skype....Horata pitat "vie hodite li", za6toto otstrani izglejda taka No ne e.....Prosto s nego moga da si govorq za vsi4ko, mn mi e zabavno i vsi4ko ostanalo....No osuznah naskoro 4e bi mi bilo adski stranno ako ne sum s nego nqkoe mejdu4asie ( ne 4e nqma dr priqteli), no nqkak si se e polu4ila nqkava zavisimost edin ot drug...Vqrno 4e toi me haesva i tva za nego moje bi e normalno, no za6to i az q izpitvam tazi obsebenost Otstrani izglejdame kato nqkva dvoika i edin vid az izglejdam "zaeta" , no dori i da mi haresva misulta za nqkoi sladur ot moito daskalo ne si predstavqm kak 6te se dvija s nego, vmesto s moq friend....i ot tezi misli mi stava mn stranno. No toi naistina zna4i adski mn za men i e napravil adski mn za men.....no se strahuvam ot misulta da se vlubq v nego, da si predstavq 4e hodim Iskam svoq si jivot, no ne iskam toi da ne e 4ast ot nego.....